Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Nem tehetek róla ezeket szeretem.Sajnos a BF és COD multija nem köt le.Egyetlen játék amit tervezek még megvenni a Elite: Dangerous lesz..
Egy problémán van a 970 -nel,Hogy a milyen szerencsétlen vagyok tuti kifogok egy coil whine -os darabot és hallgathatom.
Gondolom FullHD felbontáson a 290X -l sem lesznek problémáim.A DA:I -ről láttam ma egy PC videó -t,és nagyon rusnya volt.Most csak a youtube miatt éreztem azt,hogy PC -re nem kellene megvennem.
(#2371) Goblin12 Jó lenne de kell másra is.Jön a karácsony.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest