Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Pont neked kéne tudnod a kazán fogalmát mivel egy topikba jártunk

Ne a refeket nézzük (bár azt is nézhetjük),legyen mondjuk giga a gigával, vagy legyen mondjuk msi,asus?
Kiemelsz egy embert akinek tré karija volt miközben a fél világ custom hűtőt keresett a 290-ére és ilyen olyan ventiket eszkábáltak rá,köztük én is?Ne nekem légyszi,nekem volt karim mindkét részről.
A 290/390 sokkal jobban rá van szorulva a házhűtésre mint a 980ti,de csak be kell nézni a topickjába.
A fogyasztás témát kitárgyaltuk,nem értem mi a probléma a kazán meg tök más tészta.
Példákat én is tudok mondani pl a 290 Matrix FC-blokk esetéről,de biztos Proci is totál dilettáns,mert nem tudta hűteni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest