Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Pont neked kéne tudnod a kazán fogalmát mivel egy topikba jártunk

Ne a refeket nézzük (bár azt is nézhetjük),legyen mondjuk giga a gigával, vagy legyen mondjuk msi,asus?
Kiemelsz egy embert akinek tré karija volt miközben a fél világ custom hűtőt keresett a 290-ére és ilyen olyan ventiket eszkábáltak rá,köztük én is?Ne nekem légyszi,nekem volt karim mindkét részről.
A 290/390 sokkal jobban rá van szorulva a házhűtésre mint a 980ti,de csak be kell nézni a topickjába.
A fogyasztás témát kitárgyaltuk,nem értem mi a probléma a kazán meg tök más tészta.
Példákat én is tudok mondani pl a 290 Matrix FC-blokk esetéről,de biztos Proci is totál dilettáns,mert nem tudta hűteni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest