- Milyen TV-t vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Volt valami írása hogy itt már alapból működik a dolog mert a úgy van fejlesztve az API, ne felejtsük el mik voltak ígérgetve, hibrid sli-cf rendszerek, RAM összeadódás.....
Na meg ott volt a CF 480 villogtatás a megjelenés előtt, ami így szintén nevetséges, persze akkor is az volt.Hogy mi az igazán dx 12? Karácsonyra már a PH már mindent ezzel tesztel meg mantle-vulkán api-val, akkor gondolom ezek már azok.
Mi is volt az arány majd a tesztekben, olyan rémlik a hogy a DX11 nem is lesz.
Szóval ezek dx12-es játékok a PH szerint.Abu85
Nem baj nem kell sokat várni a megjelenésig.
Azért ha ez is ilyen hogy majd ha a programot úgy írják rá (erre sok az esély mostanában hiszen szívüket lelküket beleteszik hogy jól adják ki
) akkor megint nagy cumi, ez most tényleg nagy dolog lett volna. Még én is számítottam rá hogy lesz belőle valami, de akkor ez így nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 21330-01-20G
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi is volt az arány majd a tesztekben, olyan rémlik a hogy a DX11 nem is lesz.
) akkor megint nagy cumi, ez most tényleg nagy dolog lett volna. Még én is számítottam rá hogy lesz belőle valami, de akkor ez így nulla.