Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Érdekes ez a topik.

Én múlt héten vettem egy sokak által agyonfikázott GeForce GT 640et 2 gigás, DDR3as változatban. Nekem eddig a teljesítménye hatalmas nagy pozitív csalódás, mert jóval többet hozott ki az NVidia ebből a kártyából a mai szemmel nézve már alaposan megnyírbált sávszélességgel, mint gondoltam volna vásárlás előtt.
Tudom, hogy vehettem volna azonos áron GDDR5el szerelt Radeont, de eddigi tapasztalataimból kiindulva teljesen kiábrándultam a Catalyst driverekből. Akárhányszor volt Radeonom, mindig felbosszantott valami Catalyst nyűg. A hardveres videogyorsítás hol működött, hol nem, a régebbi játékokra való optimalizáltság néhol gyászos volt, és a HDMI-vel is adódtak már gondjaim, ugyanis a nappaliban lévő Samsung tv képét képtelen volt teljesen kitölteni 1920x1080ban, ami a tv natív felbontása. Elismerem, hogy alapvetően remek felépítésű hardvert gyárt az ATi/AMD, de a drivereivel nálam sose sikerült teljesen bevágódnia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Alkoholista nevelde
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest