Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az emberek jelentős része nem rendelkezik annyi beleélő képességgel, hogy a monitor által megjelenített, bill/egér/kontroller által irányított virtuális valóságba bele tudja élni magát, nekik szerintem sokat fog segíteni egy VR sisak.
Akik most is (sokat) játszanak, azoknak valszeg nincs szükségük rá, és nem is fog sokat dobni az élményen.
ez aztán végképp kizökkentene mindenkit a valóságból. Tudom, hogy ez a lényege, virtuális valóság, meg minden, de nem biztos, hogy jó irány ez....
SZVSZ a legtöbb embernek pont arra lenne nagy szüksége, hogy vmi kizökkentse őket a saját kis valóságukból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)