Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
rambustibi
üzenetére
Csak hogy értsd mi a gondom, megnéztem 4.7-en is tescós fesszel, CPU-NB és RAM tuning nélkül, szorzózással.
Ezt most egyszer futtattam csak le de nálad vagy a BIOS beállításokkal/fesszel nem stimmel valami vagy Win10-et nem komálja a progi.., nagyon kevés Physicset kapsz, 5.1-en lazán 1.1k körül/fölött kéne legyél.
Btw.., eddig okosan nem értettem miért nem rangsorol a baloldalon, láss csodát kiengedtem a netre és mindjárt sikerült neki..

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest