- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS #469 üzenetére
sajnos, de remélem a jövőben másképp lesz, és majd emiatt fellendül a proci piac (amd-intel versengés miatt)
norbert1998
tudom, tudom
szeretnék is venni egy ssd-t minnél előbb, de max talán novemberre lesz annyi pénzem
sajnos érettségi ballagásából befolyt pénz már ki is folyt a kezem közül, és nem dolgozok még, mert még tanulni szeretnék (enyhe túlzás, inkább kell)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
ez igaz
én szeretem az intelt, mindig is intelem volt, de ez a proci 20 ezer volt újonnan, ahogy nézem i5-től sincs olyan vészesen lemaradva, pedig 30 ezer a különbség
lényeg a lényeg, kevés volt a pénzem gépre, és nem is tudtam volna előreláthatólag többet összeszedni
és mindenképp 4 magot szerettem volna...mert már untam a 2 magot
fejlesztéssel sincs gond, mert nem tervezem 2-3 éven belül, amikor meg lesz rá keret akkor jöhet i5/i7
már csak egy ssd-re fáj a fogam, ezek a sima hdd-k nagyon visszafognak (boot idő, program indtiás stb.)
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #459 üzenetére
csak sz*rul rakta fel, elcsúsztak a kódok
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #457 üzenetére
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #455 üzenetére
ezek voltak beállítva, nálam ez simán a maximum rakás eredménye, atnéztem kétszer is, és ugyanez
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #451 üzenetére
akkor milyen beállításokon nyomtátok ? én maximum, fullhd teljes képernyő
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
MiklosSaS #179 üzenetére
amúgy akkor bocsi
de attól még jöhetnek a progik
olyanra gondolok legalábbis táblázat tekintetében, mint amit a prohardver használ
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Petykemano #139 üzenetére
hasonlítani tényleg nem érdemes, az amd a szegény emberek platformja, olcsó pénzért kapsz viszonylag egy erős procit
-
pzolika9512
aktív tag
én is jövök nemsokára
dobok fel eredményt majd, athlon 860k-ról
7850 társaságában
Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest