- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Objektívek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #313 üzenetére
Jejzus.., te vadállat, nekieresztetted 5.2-5.4 között?Most nézem hogy nem a Te eredményeid hanem húzott Haswell Gyííí 7
Én 3x toltam le, nem éreztem hogy bugos lenne, 50pontnyi Physics szórás volt az eredmények között, ez lett a legjobb:
(#315) rambustibi:
Nem engedett állítani semmit, a 720p-hez is regelni kellett, bármit akartam változtatni, pl demo hangot kiszedni nem mentette el, később írta is hogy ha variálni akarok akkor vegyem megy.
Azt mondod ki/be lépkedős turbulenciával lehet feljebb haxolni?
Bár ahogy az ő eredményeit nézem legkevésbé a Physics eredményre volt hatással, a hax leginkább a GPU eredményeket érintette.
Aktív témák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Linux haladóknak
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest