-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #318 üzenetére
Csak hogy értsd mi a gondom, megnéztem 4.7-en is tescós fesszel, CPU-NB és RAM tuning nélkül, szorzózással.
Ezt most egyszer futtattam csak le de nálad vagy a BIOS beállításokkal/fesszel nem stimmel valami vagy Win10-et nem komálja a progi.., nagyon kevés Physicset kapsz, 5.1-en lazán 1.1k körül/fölött kéne legyél.
Btw.., eddig okosan nem értettem miért nem rangsorol a baloldalon, láss csodát kiengedtem a netre és mindjárt sikerült neki..
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged