- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
rambustibi #759 üzenetére
Az szép különbség.. Grat a géphez!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
-
Methionyl
senior tag
válasz
Grat az új vashoz
szép eredmények
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #710 üzenetére
Ezen a videón nincs se beállítás, se fps, se semmi, így nehéz megítélni mit tud az opetron. A másik, hogy COD-ban a 980 alá talán egy i3 is elég, hogy jól fusson...
lovas001: Ha így állunk hozzá, akkor az i5 is ugyanúgy húzható, nem is kicsit, főleg egy 2500k, és akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #712 üzenetére
Tudod nagyon jol hogy az alairasod az en alairasomra a reagalasod....akkor ki is foglalkozik a masikkal?
Erre pedig csak azt tudod reagalni hogy lebuzizol....a franc sem foglalkozna veled ha nem tomned a forumot a hulyesegeidel....aztan pedig te vonsz kerdore?! Nem tehetsz rola, ez a te szinted...ennyit tudsz...ennyit dolgoz fel az agyad. Nem haragszom rad emiatt.
Ha itthagyod a topicot, azt unnepelyes bucsuval megoldjuk. Szerintem senki sem fogja hianyolni a szakmai tudasodat.
Az Isten mentse meg azt akinek te adsz szakmai tanacsot privatban....
Reszemrol zarom!
-
MrM94
addikt
válasz
rambustibi #710 üzenetére
Kaphatok énis egy választ?
-
MrM94
addikt
válasz
rambustibi #706 üzenetére
Szerinted befolyásolta a teljesítményt?
-
do3om
addikt
válasz
rambustibi #700 üzenetére
Na és mi van az opteronnal?
Megy már?Otthoni felhasználásban nagyon nagy leégésre számítok ez az igazság. Márpedig a TX-ed a legjobb gamer kari, most meg egy játékra középkategóriát is éppen megütő cpu lesz mellé.
Kevés lesz a 3400-as max turbó.
Meg írtad hogy nincs tuning, de a turbó szorzót sem lehet belőni fixre? -
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #691 üzenetére
Mivel lehet, hogy magánszemélyek és saját gépeikről lehet szó, főleg, hogy tuningosok, hihető, hogy olyan deszkákl voltak otthon, az fx-hez meg csak szereztek valami normálisat. Vagy bármi, de ebbe nem kellett volna ennyire belekötni, említeni lehet, de erre fogni az FX alulmaradását felesleges és irreális.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #697 üzenetére
Felhivtam a gyereket es leforditottam neki a hozzaszolasaidat a tesztrol. Ezt uzeni:
" Legkozelebb puceran fognak tesztelni, nehogy a nem azonos arfekvesu also gatyajuk befolyasolja a kulonbozo processzorok teljesitmenyet"
Ne haragudj, de hulye kerdesre csak hulye valaszt kaphatsz.
-
blu79
addikt
válasz
Érdekes hogyan próbálod megmagyarázni az Amd gyengeségét, a teszt világosan megmutatja mi a szitu. Nem vagyok Amd ellenes de ez a valóság.
-
do3om
addikt
válasz
Jogos ebből a szemszögből, de nem számít.
Az AMD amugy sem sokat foglalkozott az FX kiszolgálásával alaplap ügyileg, leszarták, vgy csak szokás szerint balfaszok mint most is azt nem tudom, de szerintem nincs az UD5 nél jobb lappal semmilyen javulás.Az intelnél lehet van így hogy tuning lapok vannak de megáltak 4GHz-en, ami nem annyira sok, az FX-nél sem. Viszont chipkészlet mindkettő esetben fullos az meg az AMD hibája hogy ennyit fejlesztett az fx, az intel meg szórta ki a chippeket. Van az AMD-nek drágább ráépülő lapja az igaz de nem számítana semmit az ottani körülmények között.
Arra gondolj hogy igy a teljesítmény ár mutató ha valaki ránéz az árakra az FX szereplésért megdobja rendesen, miközben nem veszített sebesség terén semmit. -
MrM94
addikt
válasz
Figyu ez már gáz amit művelsz.
Olyan lapokat kaptak tesztelésre amilyeneket kaptak.De egyetlen egy szar lap sincs köztük.Mindegyik lappal, kergetheted onnan az 5 gigát,ha a cpu-d bírja.Innentől fogva szerintem abszolút nonszensz,hogy milyen lapban vannak a cpuk.. Ami nem ROG lap az már nem is jó? Érted mégha hablaty egyel lejjebbi UD3 lappal nem kergetné a rekordokat de vazze így már csak magadat minősíted
(#699) do3om
4 gigát a legocsmányabb asus 6+2es lapban is megy az FX..
sőt még 4,5öt is...amin van VRM hűtés.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Miben lett volna realisabb a teszt ha valamivel olcsobb lapokat hasznaltak volna az intelekhez?
-
MrM94
addikt
válasz
rambustibi #684 üzenetére
Érdekes habugi tudja kergetni az 5ghz eket a 990xa UD3al..
de az ud5 az gyenge..
Drágajóistenem.. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Ment volna.
Nem kellett. -
do3om
addikt
válasz
Ez most csak vicc nem?
GIGABYTE 990FXA UD5 ennél mindenki csak jobb lappal rendelkezik itt az FX topikban is igaz?
Miben is lesz egy ennél drágább alaplapban jobb miközben 4Ghz-en használják? (szerintem tudningban sem maradna le nem fx9xx van benne tuningolva 1,6v mellett)
Vagy talán jellemző az AMD felhasználók körében hogy 2x annyit adnak ki alaplapra mint cpu-ra?Azóta már jött válasz ha nem vagyok lassú nem írom be. Mert már megválaszolták.
Ja még annyit hogy fokozzam
Mi az AMD 990 alaplapi chipnél az újabb kiadása? Mert ugye van választék bőven ezért nem felel meg a 990FXA -
blu79
addikt
válasz
rambustibi
Látom nem akarod észrevenni hogy minden procihoz Gigabyte lapot használtak!!!!!! Már végig sem olvasom mert nem Formula Z -t használtak
. Éppen ezért hiteles! Mert megpróbáltak minden platformhoz egyféle gyártót használni! Akkor a többi procihoz is használhattak volna Asus csúcslapot. Arról a Gigabyte nem tehet hogy az Amd csak ennyit tud...
Miért kapjon az Fx külön minőséget ha úgy is csak ennyit tud? Akkor az intel is kaphat minőséget
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #680 üzenetére
Ne rohogtes mar, ugye azt te sem hiszed hogy abban a lapban nem ment a 4 GHz...? Most abba kell belekotni hogy mas a lap arfekvese.
En szerintem azert teljesit ilyen gyengen az FX mert kicsivel nagyobb a paratartalom a szobaban es kicsit buzeralja az FX-bol bosegesen szivargo elektronokat, ezert neha eltevednek es iranyt valtoztatnak.
Meg nagyon befolyasolo tenyezo hogy a tesztelo mas arfekveso uditot ivott amikor az FX-et tesztelte....Komolyan, masba nem lehet belekotni. Csianlj par kihajcsa videot, elkuldom nekik...bizonyisd be hogy az ok tesztjuk nem realis...hanem a te hozzaerto videod.
@Mackosajt: senki sem hulyezett le, csak vicceltem...ott a troll smiley a vegen.
-
mackosajt
addikt
válasz
rambustibi #680 üzenetére
Figyelj, 8350+lap= 1 db Intel cpu, 2500-at kivéve,árban. Vagy a mérleg az Intel oldalon nehezebb jóval. És lapot még nem tettem hozzájuk.
Ehhez képest nem nevezhető szegyennek az fx eredmény. Tudjuk mire képes, csak az Intel erejét nem biztos, hogy korrekt módon araztak be.
Sassss, angolból érettségim is van, sajnos nyelvvizsga még nincs. De nem vagyok olyan hülye, mint amilyennek kinezek.
-
MrM94
addikt
válasz
rambustibi #658 üzenetére
Nem bulémiás,csak intelék átlagra számolnak amd jék pedig maximumra.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
i5 2500K TPD=95W
R9 280X TPD=250W95W+250W=345W
Tápegység veszteségével számolva(legyen a hatásfoka 87%; egy Raider 550-e van tudtommal): 345W/87*100=396,5W
Ennél kevesebb a stock órajeles i5 2500K-val AidaFPU+Furmark alatt mért fogyasztás(388W). -
Erdei88
veterán
válasz
Ezt a teljes rendszernél mért fogyasztás alapján sikerült leszűrnöd?
-
Tomko78
őstag
válasz
rambustibi #655 üzenetére
De ez nem teljesen igaz , talán elfelejtetted hogy a zintelek áramot termelnek és vezetnek vissza a rendszerbe
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #631 üzenetére
Hogyan toetent? Az alaplap viheti magaval a processzort..de forditva....eleg erdekes.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Attól még nem jelenti azt, hogy a proc volt rossz. Lehetett persze az is gyári hibás. Lehet véletlen a rammal keverte a feszt, és 1.65-ot adott neki xD
Késik a fogyi teszt. Valószínű holnapra.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Persze, es milyen teljesitmenyt ad erte ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #582 üzenetére
Olyan munkara ahol szamit a tobb szal es nem az eros 1-2 szal oda nagyon jo az FX. Visszont 1-2 szalas feladatoknal. jatekoknal egy kozep i5-nek felel meg. Sajnos ez a valosag....
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #582 üzenetére
CPU Mark tesztben egész közel vagy a 4790K-hoz, tehát munkára nem lehet rossz a procid, de 3D(játék) alatt képtelen kiszolgálni a kártyádat....
[link] -
do3om
addikt
válasz
rambustibi #530 üzenetére
Csak játék tesztekben borzalmas eredményeid lesznek. Mint egy 2,8GHz-es FX vagy mennyi annak a sebessége, az meg siralmas.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #530 üzenetére
Gratula, jo kis vagodeszka. Igazi szerver cucc.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #528 üzenetére
Milyen alaplapod lesz?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #525 üzenetére
Az elso lepes megvolt....johet a masodik
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #523 üzenetére
Jo az alairasod
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #516 üzenetére
beszéljük át a beállításokat majd... lapaból 720p-n van pl, illetve fxaa vagy msaa legyen? stbstbstb
Most nekem pl 2x működés leállt.. szóval adtam 1 lépcső feszt a procinak + nb-nek, meglátjuk... -
ffodi
veterán
válasz
rambustibi #445 üzenetére
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #457 üzenetére
Azért hibádzik, mert mielőtt pl gondolkoztam volna, oldalanként állítgattam mindent maxra, ahelyett hogy kiválasztottam volna a max presetet, ami ugyanaz
(#463) rambustibi na jó de ennyire??? nemá egy R9 270X annyit menjen, mint egy sz*ros 750Ti...
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #459 üzenetére
csak sz*rul rakta fel, elcsúsztak a kódok
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #457 üzenetére
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #455 üzenetére
ezek voltak beállítva, nálam ez simán a maximum rakás eredménye, atnéztem kétszer is, és ugyanez
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
rambustibi #451 üzenetére
akkor milyen beállításokon nyomtátok ? én maximum, fullhd teljes képernyő
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #451 üzenetére
Kipróbáltam, max preset ugyanaz, mindent maxra tesz, és ugyanannyi pontot dobott nekem
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #438 üzenetére
Igazából nincs mit
Húzok még kicsit a vason és utolérlekSasbácsi: tippelek egy 15-16ezer közötti pontszámra... ha az eddigi kihajcsa-tendenciát nézzük...
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #428 üzenetére
-
V!ck
senior tag
válasz
Asszem erre rápillantok én is....vajon elérem a pontszámod harmadát?
Sasbácsi! letolhatnád te is ezt a benchet, a videókarid kb ugyanaz mint Tibié, a procid
erősebbmás jellegű, így meglátnánk a különbséget
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
A jatek elmeny milyen?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #424 üzenetére
A kihajcsa vitaba nem megyek bele veled, ha beke akkor maradjon is beke.
De a jatekot orom volt nezni!
-
törölt tag
válasz
rambustibi #412 üzenetére
Erre mondják, hogy HC gamer!
Fájdalmas volt nézni.
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #418 üzenetére
Részemről a szerencse!
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #414 üzenetére
Crysis 3 multit ne is említsd, az este szépen átaludtam az egész partyt!
No offense tudod, értékelem a fáradozásodat de egy Benny Hill theme elkelt volna alá [link], tolta volna tovább a fun
traktortfactort!Egyébként ha csak az OSD-t nézem akkor nem is annyira vészes..
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #412 üzenetére
Tádááámmm!!
Hát ez mi az úúúristen kolléga!!
Amellett hogy nem hajcsaki..
, ezmiez?! Ez lett a BF-ből?
Aztán mi ez az AI? Milyen nehézségre volt állítva, "pajkos hintalóval préselt önbizalomhiányos epehólyag" -ra? nemhajcsakiTibor úr, hát szombat hajnali 4kor felröhögöm a szomszédokat, sírok.., ahogy a leveli béka megpróbált fedezékbe vonulni a felborult asztal lába mögé..
Aztán ahogy játszol.., oké gondolom a "terhelésre" szerettél volna rámenni (úgyis megkapod majd hogy ehhez multizni kéne..) de kb olyan mintha begombáztál volna. Aztán a FOV??
Majdnem kiégett a szemem/agyam vagy ami a helyükön van.., egy 20° minimum ráférne még!
Egyszóval halmozottan sérültem ettől az anyagtól, a tájtön eX amúgy szépen pörög de nemhajcsaki!!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #405 üzenetére
Ugy legyen!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #403 üzenetére
Az is lehetseges dolog. Szerintem az intel penzeli a szolgaltatodat...
Na jo, befejeztem a trollkodast.
Kivancsi vagyok majd milyen lesz a Zen, az alaplapokra hozza meg minden. Remelem utosre fog nekiek sikerulni...szivesen kiprobalnek egy uj AMD processzort.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #400 üzenetére
Na jó, de nekem csak egy szottyos 750Ti van
de azt legalább kihajcsa...
(#401) miklosss2012 csak nem bírsz magaddal
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #400 üzenetére
Az FX a ludas...nem hajtja ki a netedet...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #397 üzenetére
Kivancsi vagyok a jatek elmenyre. Pozitiv es negativ dolgokat is olvastam rola.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #397 üzenetére
Kipróbáltam én is, 1920x1080, high beállítás, szűrők nélkül 60fps mindig megvolt, amikor odanéztem, szóval pozitívan csalódtam
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #386 üzenetére
Nekem még mindig töltődik, de kiváncsi leszek mit dob egy 4,6GHz + 750Ti kombó
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #380 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #378 üzenetére
Durva az a processzor, munkara kivalo. Jatekra majd kivancsi vagyok milyen lesz az FX utan....ha nem valik be akkor johet egy jo kis 6700K
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #372 üzenetére
ott néztem. kereken semmi változás.
az 5930 nem játékra való
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #364 üzenetére
Szerintem ott valami más lehet a gond oka, de például az se kutya, hogy az a proci nem is játékra való.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #364 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #362 üzenetére
Bakker, johet a vilagvege...van egy dolog amiben egyetertunk..
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #330 üzenetére
Egyszerűen brutális az, amit ez a kártya tud, úgy mindenben
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #327 üzenetére
nem tudok. analóg monitoron nem engedi az amd féle nagyobb virtuuális felbontást. (d-sub-os monitor)
1080p-ig terjedhetsz, de nekem 280x-em van, 2500k-val, így nem annyira releváns semmilyen téren sem a játékösszehasonlítás. valószínúleg egy alapon futó 6300-val, de talán még egy 4300-val is megvernél a titan x-el. -
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #324 üzenetére
tessék, c3 a 2500k-val. maxon (kivéve az AA, mert az txaax2) és 1650 vagy valamis felbontás. habugi féle beállításokon, az összehasonlítás kedvéért.
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #322 üzenetére
Nemhajcsaki!!!
Sávszél limitet is felveheted a limitTibi listára..
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #320 üzenetére
Visszalőttem, nálam a világon semmilyen hatással nincs az eredményre az, hogy be van-e pipálva a multithread vagy nincs (most bepipáltam), HWInfo szerint is totál azonos a szálkezelés..
Mondom, el sem menti a beállításokat ergo lehet megkéne venni hogy ki/be lehessen kapcsolgatni ezeket.
Egy biztos, a Physics scorera nem magyarázat. -
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #318 üzenetére
Csak hogy értsd mi a gondom, megnéztem 4.7-en is tescós fesszel, CPU-NB és RAM tuning nélkül, szorzózással.
Ezt most egyszer futtattam csak le de nálad vagy a BIOS beállításokkal/fesszel nem stimmel valami vagy Win10-et nem komálja a progi.., nagyon kevés Physicset kapsz, 5.1-en lazán 1.1k körül/fölött kéne legyél.
Btw.., eddig okosan nem értettem miért nem rangsorol a baloldalon, láss csodát kiengedtem a netre és mindjárt sikerült neki..
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #316 üzenetére
Passz, a Physics még mindig a fele az enyémnek
Nem lehet hogy a macskazilla simán csak a Win10-et nem kedveli még?
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #313 üzenetére
Jejzus.., te vadállat, nekieresztetted 5.2-5.4 között?Most nézem hogy nem a Te eredményeid hanem húzott Haswell Gyííí 7
Én 3x toltam le, nem éreztem hogy bugos lenne, 50pontnyi Physics szórás volt az eredmények között, ez lett a legjobb:
(#315) rambustibi:
Nem engedett állítani semmit, a 720p-hez is regelni kellett, bármit akartam változtatni, pl demo hangot kiszedni nem mentette el, később írta is hogy ha variálni akarok akkor vegyem megy.
Azt mondod ki/be lépkedős turbulenciával lehet feljebb haxolni?
Bár ahogy az ő eredményeit nézem legkevésbé a Physics eredményre volt hatással, a hax leginkább a GPU eredményeket érintette.
-
rambustibi
őstag
válasz
rambustibi #308 üzenetére
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #308 üzenetére
Ezeket a csuda Physics scoreokat mégis hogyan csináljátok?
Adjatok még feszt a prociknak vagy nem tudom, nálam 1k fölött van..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #294 üzenetére
Akkor az ki se hajcsa!
//sarkasm OFF
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #290 üzenetére
Rendben, nem gond. Nalam is most a win7 fut...de az is marad egyenlore.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #288 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #246 üzenetére
Inkabb nem valaszolok...nem szeretnek a szintedre sulyedni, fiacskam.
Keruld a topicot mert itt is ugy jarsz majd mint a 980Ti/Titan X topicban.
-
Erdei88
veterán
válasz
rambustibi #230 üzenetére
Viszlát!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #237 üzenetére
1. Aham, az elso processzor amit rendesen meghuztam az egy Pentium II volt...tudod mi az egyaltalan? Akkor te meg tetriszteztel...
Na ja, majdnem fele annyi...a legolcsobb referencia 980Ti az 489 font (509 font a legolcsobb JetStream) a Titan X meg 800 font korul van. KB 300 a kulonbozet...az olyan 126.000 HUF.
A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet.
Reszemrol ez a szajkaratet zarom, szeretnem ha elkerulned ezt a topicot, menj vissza az FX-be, ott a TE helyed.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #235 üzenetére
Bedoglott a kazanom ma, lehet befizetek egy talicska 9590-re.
Sem az FX-ed sem a Titan X-ed nem zavar. Hogy miert? Csak siman normalisabb embernek tartom magam hogy egy 9590-ert penzt adjak. Titan X-ert meg kulonosen nem...5%-al gyengebb a 980Ti es 50 %-al olcsobb.
Mondtam mar neked parszor...bittang vagy es noob ehez a temahoz. Kicsit meg tanulnod kell, tesztelges, nezelodj..vegyel a kezedbe es teszteld a gyi7-et is..aztan meglatjuk. Hatha ragad rad is valami.....de a mostani szinteden kerlek ne probalj oktatni olyan valakit aki tobb mint 12 eve teszteli a processzorokat generaciorol generaciora.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #230 üzenetére
Te nagyon vagyhatsz egy gyii7-re, csak a buszkeseged nem engedi
. Mi megertunk, nem baj.
Az a teszt annyit er mint a windows elmeny indexe! Meg te sem lehetsz annyira kezdo hogy ezzel gyere ebbe a topicba villogni.
De hogy legyek faCCa fiu is (mert az vagyok), gratula a teszthez...most mehetsz vissza az FX topicba fenyezni azt a "talicskat". Legkozelebb gyere egy Vantage tesztel peldaul.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest