- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rambustibi
őstag
Vantage összehasonlítás: [link]
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #708 üzenetére
Semmiképpen sem akarok megfelelni senkinek sem, csak magamnak. Ha valaki privátban kérdez szívesen válaszolok, semmivel sem vagyok különb, ha privátban nem válaszolok.
Ez sem tetszik neked.
Neked semmi sem tetszik, amit én csinálok, akkor miért velem foglalkozol és miért nem magaddal?
Esetleg a saját nemedhez vonzódsz, akkor messze kerülj el!!!!Ha valaki még buzulni akarna, akkor miklosss2012 fórumtárshoz fordulhat.
Lépek innen a homárok tanyájáról...
-
rambustibi
őstag
Opteron köszöni jól van, de még nem üzemel.
fx9590-et is sokan fikázták, ennek ellenére jól teljesített, viszont régi vágyam, hogy legyen egy szerver gépem. Ez most végre megvalósul. Köszönhető ez annak, hogy brutálisan pofátlanul olcsón sikerült a processzort megvennem a bolti árához képest.
A 12 magos kistesó "alap órajelen" egy gtx980 mellett egész jól "hajt": [link] -
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #657 üzenetére
Tudjuk, hogy az AMD bulémiás, ezért az AMD nem is kamuzza be a TDP értékeket, mint konkurens társa
Látszik a grafikonon, hogy az intel TDP értékei, köszönő viszonyban sincsenek a hivatalosan megadottal (95W) -
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #654 üzenetére
Szépen látszik, hogy az intelek is szeretnek fogyasztani.
-
rambustibi
őstag
válasz
pzolika9512 #460 üzenetére
Ugyanaz, csak nincs a customra rakva
-
rambustibi
őstag
válasz
pzolika9512 #458 üzenetére
Az kevés, mást is kell állítani, azért linkeltem a 6 oldalt
-
rambustibi
őstag
válasz
pzolika9512 #456 üzenetére
Akkor nálam és V!ck-nél miért "Custom" nálatok pedig "Maximum" ? A pontszám felett van
Csinálj képeket és megmondom, hol "hibádzik" a dokument
-
rambustibi
őstag
Nem sokáig lesz a gépen ez a 40GB. Idegesítő, hogy játszol 5 percet és mindig jön egy 2 perces átvezető videó.
Gondolhatod Crysis 3 multiban mit műveltem pár napja. Nagy tehetségem van az ilyen játékokhoz
Itt is sokszor azt sem tudtam mit nyomok pl.: fegyverválasztás
A grafika pedig nekem gagyinak tűnik, pedig ultrára lett állítva, valahogy sterilnek mondanám.
Crysis 3 2013-s játék, de erre köröket ver minden tekintetben.
Örülök, hogy megmosolyogtatott a videó.
A nehézségi szint kadét volt. -
rambustibi
őstag
Tádámmm!!
Itt a BF Hardline videó: [link] -
rambustibi
őstag
Elkezdtem feltölteni a BF Hardline videót, ami 1.4GB.
Feltöltési idő 274perc
Beállítások:
1920x1080p 60Hz , Ultra beállítás
Cpu: 4.8Ghz
VGA: alapon -
rambustibi
őstag
Nyomatom a BF Hardline-t. Full HD utra beállítás és biza kihajcsa
vga alapon, proci 4.8Ghz-n (szokásos)
-
rambustibi
őstag
Most telepítem a BF hardline-t, meg van még valakinek? Összehasonlító teszt?
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #369 üzenetére
Hogy érted, hogy nem játékra való, hiszen nem Xeon..
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #370 üzenetére
DX alatt nézd meg a multithread-et, ne opengl alatt
-
rambustibi
őstag
Az a gond, hogy amit linkeltél az béta verzió és 2gpu-s.
Most "töltöm" le a játékot, megnézem mit mutat a rendszeren.
Mivel letöltős a játék, így valószínűleg nem tudok multizni, úgyhogy csak a sztori mód marad.Tegnap kipróbáltam a Crysis 3 multit, azt sem tudtam hol vagyok
kb. 18-szor öltek meg, míg én addig véletlenül egyet.
-
rambustibi
őstag
Egyem a kicsi szívét, úgy látom nem hajcsa ki: [link]
-
rambustibi
őstag
Most ért fel a Catzilla tesztvideó: [link]
Picit várjatok a jobb minőség érdekében, mert még feldolgozás alatt...
Multithread nem ér itt semmit, hiába van bekapcsolva, csak ha előfizetsz a programra, akkor aktív. -
rambustibi
őstag
Az is jó, ha kitalálunk egy adott felbontást és adott grafikai beállítást, és aki szeretné az feltölti a videót, hogy is teker a konfig.
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #326 üzenetére
Full HD-n csinálsz erről a részről videót azonos grafikai beállítás mellett? [link]
-
rambustibi
őstag
-
rambustibi
őstag
válasz
rambustibi #308 üzenetére
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #303 üzenetére
-
rambustibi
őstag
Nálam a szokásos in-game videók mennek, az előbb +10 autó, most +15 autóval készült: [link]
Rajtnál esik le 94%-ra a GPU, utána viszont beáll 99%-ra (ami NVidiánál 100%), mint a gerely -
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #289 üzenetére
Szép eredmény.
Sajnos win10 alatt kifagy a Vantage, pedig a 3DMark szerint kompatibilis.
Javítani akartam, de így nem tudok. Elindítom és be sem tölt már egyből megáll az egész gép
Ezért külön nem tenném vissza a win7-et.
Majd az új géppel megpróbálok javítani, de ez leghamarabb 3 hét.. -
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #247 üzenetére
Okey, kezdjük tiszta lappal a társalgást, normális hangnemben, tiszteletet adva a másiknak.
A Vantage tesztem: [link]Megkérhetlek arra, hogy a rendszereddel futtasd le csontra ezekkel a grafikai beállításokkal ezt a játékot, ugyanezen pályán, és autómárkával és autókkal. A proci órejele nem érdekes, egyedül a vga órajele maradjon gyári, semmi bios tuning stb.. És a statisztikai értékek is látszódjanak.
[link] -
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #238 üzenetére
1. Amikor te az első pentium II-est húztad meg, akkoriban én már a csajomat húztam meg.
2. VGA sem fele annyi, mint kiderült, itthon meg pláne más árak vannak, te pici englandi srác.
3. "A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet."
Ez mekkora sz@r duma, még ovis koromban löktem ekkora trágya dumát
4. Nem szájkarate amit csinálsz, csak szájalás, mivel az eredményeket nem látni, "mert nem mutatod meg, mert úgysem értel hozzá" (legalább helyesen írni megtanulhattál volna)
Viszlát!
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #236 üzenetére
12 éve tesztelsz processzorokat? Milyeneket, mennyi darabot, hol és mivel? Vantage-val?
Fele annyiba kerül a 980Ti, mint a Titan X? Hol és melyik? Esetleg már VGA-t is tesztelsz 12 éve?
Biztosan fantasztikusak a tesztjeid, hol lehet megtekinteni ezeket a teszteket, most már tényleg kíváncsi lettem... -
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS #231 üzenetére
Látom a hozzászólásodban, hogy számodra savanyú a szőlő
Ha ez a teszt windows élményindex, akkor a Vantage is az.
Korrekt srácként gratulálok a Vantage tesztekhez.
Megyek, hogy tudd tologatni a talicskádat
Legközelebb gyere egy ilyen CPU-Z tesztel például.Nagyon zavar az FX9590 vs Titan X párosom mindenképpen vágyhatsz egy ilyen kombóra, váltani szeretnél gyí7-ről? Semmi gond, mindenki hibázhat, ne frusztráld magad, nyugodtan vegyél FX+Titan X-et, nem kell ide a sok sallang.
és a lelki békéd is helyreáll
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest