- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
norbert1998
nagyúr
na igen, de az én 2500k-mon van 1.4 GHz tuning az alaphoz képest, míg az fx-em egy 8350-nek volt minősíthető 4 ghz-en, hiszen azt is ugyanígy fojtotta volna minden.
menj be off-ba, ott leírtam. egy majd 80-90 wattal többet evő gpu-val is kevesebb a játék alatti fogyi, ráadásul ez a c3 wttj pálya sok fűvel.
-
synthattik
aktív tag
Nem rossz a teszt,csak ki kell kapcsolni a physx-et és akkor elmúlik ez a nagyon frankó cpu limit,és sokkal valósabb lesz az eredmény.
gtx 780 alapon, minden beállítás maxon,full hd,#537) miklosss2012 :eMeglátásom szerint úgy kéne,mert végig 98-99%-os gpu használatot mutat így a teszt,kikapcsolt fiziksz nélkül.
-
rambustibi
őstag
Az a gond, hogy amit linkeltél az béta verzió és 2gpu-s.
Most "töltöm" le a játékot, megnézem mit mutat a rendszeren.
Mivel letöltős a játék, így valószínűleg nem tudok multizni, úgyhogy csak a sztori mód marad.Tegnap kipróbáltam a Crysis 3 multit, azt sem tudtam hol vagyok
kb. 18-szor öltek meg, míg én addig véletlenül egyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Ford topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest