- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egyetértek veled, eredetileg Ryzent akartam, DE :
Amikor én vettem a gépet, akkor a 10400F és a Ryzen 3600X közötti árkülönbség annyi volt, hogy a 10400 és a lap majdnem annyiba került mint amennyibe csak a Ryzen 3600X CPU került volna. Erre még rájön a lap, és egy normális hűtő (+10K legalább). Az erdeti keretet végül ígyis túlléptem.
Akkor Intel 87 ezerre jött ki lap+CPU+hűtés, míg az Ryzennél csak a CPU lett volna 80K... lappal együtt is 100 ezer felé jött volna ki a Ryzen, még akkor is ha nem veszek CPU hűtőt valami komolyabbat. Mindeközben játékok alatt az Intel elvileg jobb/egál volt. Nem egy hirtelen döntés volt, hetekig nézegettem teszteket, árakat, mire megszületett a döntés. (Másokat is megkérdeztem, eléggé egyértelműen az Intel felé húzott még olyan is, aki Ryzen 2600X tulaj volt). És akkor még ott van, ki tudja mit fogok ki, a szilicium lottón.Aki ismer az tudja, hogy szinte minden gépem húzva volt, és igen én vagyok az, akinek anno az 1700+-os Athlon XPje már az első napon 2700+-nak ment, de később 2669MHZ-en is használtam. Még a Phenom 9500-at is húztam (pedig azt aztán nem volt egy hálás feladat tunningolni), az I3 4330-at csak azért nem, mert nem lehetett.
Aktív témák
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest