Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Pánik a memóriapiacon
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Mini PC
- Projektor topic
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én röviden csak annyit tudok hozzászólni amikor az intel volt elől akkor az amd fanok azt mondták ó hát sokat eszik meg elenyésző Fps el gyorsabb..
Na most fordult a kocka és ugyan az van. Amit korábban is írtam nagyon sok embert kiszolgál a mai napig egy i3-i5 -i7 es konfig egy újfajta kártyával tudom hogy nem tudja kihajtani 100% ban a kártyát de az a lényeg hogy nincs olyan mérvadó jelentősége ,mert ha úgy játszik a 60 -120-144 Hz monitor korlátba fog ütközni... ettől több nem nagyon számban van az emberenél ás inkább ez a 60-120 közti van elterjedve inkább nagyobb % ban. Az is igaz nagyon sokan már online gamekkel tolják ezek meg nem olyan gép izzasztó verziok. Aki meg offline nagyon komoly erős hardweres játékkal akar játszani annak meg tényleg olyan gép kell amibe van rendesen 1-2 gpu meg cpu páros.
Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest