-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
hokuszpk #1863 üzenetére
Én idáig úgy tudtam az 5 ghz freqvencián futó processzor közre játszik a globális felmelegedéshez. Az intel Már csak ezért se szabad venni+ a tények magukért beszélnek.
Egyszer egy intel procin elinditották egy benchmarkot és nem futott le. Sajnos 300 watt csak a processzor fogyasztása, és hol a konfig többi része.
Van egy ritka és érdekes sztorim, szóval egy nagyon ritka és régi fejlesztése az intelnek. Az egész úgy volt hogy az intel már a 80-as évekbe is tudta mi a dörgés , Csernobilban nem atomerőmü robbant. Hanem az első kisérleti Core I7 processzor olvadt le. Ősi I7 magyarán mondva, de akkor még nem volt olyan fejlett a gyártás hogy értelmes keretették közé sikerüljön leszoritani. Az ŐSI I7 5 GHZ felett járt a kisérlett közben a vizhütés eldurrant és igy lett vége és katasztrofa.
Azt ne kérdezéttek mire volt képes az ősi I7, de a 10900K láttán az ismét közelebb lépet az intel a katasztrofához. Hogy ez ne következzen be "Osszátok" Hogy senki se vegyen intel. És szigoruan csak AMD-t szabad venn.
"Mercedes szintjére léptem egy kis időre" XDD
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest