- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ProNoob
tag
Én nemrég vettem egy 8700K processzort, Corsair H110i-vel hűtöm és Thermal Grizzly Conductant-ot kentem rá. Nekem most stabil 5Ghz-en megy. Stressz teszt közben maximum 80 fokra megy fel. Delidelve nincs. Játék közben gyakorlatilag, 50-60 fok között van, pedig 1080ti-vel használom 4K felbontásban.
Az a kérdés, hogy mire használod. Én játékokra használom. Tapasztalatból és tesztek alapján is úgy látom, hogy semmit nem számít a Hyper-Threading vagyis a 12 szál, nem lesz több FPS-em tőle. A hőmérséklettel kapcsolatban: semmilyen játék nem pörgeti annyira, hogy felmelegedjen, ezért nem delideltem én sem.
A Spectre-t én sem tudom, hogy mennyire hátrányos.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest