- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
huskydog17 #70139 üzenetére
"...majd jött a hivatalos 1.0.16.1-es patch, ami megoldotta."
Előrebocsájtom, hogy én a kisebbségbe tartozom ezzel a gondolkodással, na meg hardverileg is a Vega56-al.
Számomra az Alan Wake2-ből az jött le, a kiadónak már nem vagyok fontos, mint vásárló (nem tudom mennyi potenciális vásárlótól estek így el, de biztos kiszámolták, tőlem biztos), így mire ez a patch kijött, már egyáltalán nem éreztem készetést arra hogy a játékot megvegyem. Sőt, igazság szerint tőled hallok először erről a patchről, szóval ennyire érdeklődési körön kívülre lőtték nálam ezzel a húzással a játékot. A mod-ról hallottam, próbáltam, az nálam nem működött. Ha mostanra - micsoda meglepetés - mégiscsak meg lehetett oldani a kezdeti szövegeléshez képest, hogy a régebbi hardvereken is fusson, akkor a rajtra is meg lehetett volna oldani. Így ezzel azt érték el, hogy majd egy jövőbeli VGA csere után sem biztos már hogy megfogom venni, pedig az előző két rész megvan. Ha futott volna bármilyen szinten, akkor meggondoltam volna hogy megvegyem (legfeljebb később játszom vele), így most majd 10€ környékén meggondolom hogy beruházok-e rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- MSI GTX 1060 ARMOR OCV1 3 GB
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X LHR 8GB GDDR6 256bit RGB LED Videokártya (Garancia!)
- GIGABYTE GTX 970 WindForce 3X OC
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3060 12GB OC GDDR6 192bit LHR LED Fehér Videokártya
- Gigabyte RX 6800 GAMING OC 16GB eladó! Posta az árban! Olvasd el a leírást!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest