-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
elvileg mar AMD: végre stabil a 40 nm-es termelés, szal nem lehetetlen.
-
gyiku
nagyúr
most neztem csak meg, nekem tetszik, nagggyon kemeny
éjtíáj + éjemdí
-
gyiku
nagyúr
-
zuchy
őstag
Most nézem van már 7GHz-s Hynix GDDR5-s csip. Az azért már elég durva sávszélességet biztosít.
De a sorozatgyártás csak a jövő év második felétől indul. HD6xxx-n már simán lehet ilyen, és akkor maradhat a 256-bit. Sőt van ahol még a 128 bit is elég lesz.( közép kategória pl.)
-
KING1000
tag
HD5870x2-öt tényleg lehet kapni, vagy csak kacsa?
-
rocket
nagyúr
-
zuchy
őstag
válasz
csatahajós #784 üzenetére
Ezt nem tudtam. Szóval akkor szarnak a környezetvédelemre, de kiadják a HD5990-t.
Viszont így már lehetséges egy GTX380GX2 vagy minek nevezzem. Csak az a kérdés, hogy az új csatolófelület és szabvány meddig engedi el a kártyák fogyasztását. -
csatahajós
senior tag
Jaja, hát tök jogosan kamu szagú, úgy értem kitalált, nyílván a 384bit memó nem jön össze az 1/2 GB mennyiséggel, meg a 28nm is felejthető, de a többiben szerintem lehet valami, leglaábbis logikusnak tűnik egy bizonyos szinten.
a 384 bites sávszél meg szerintem kiváltható valami brutálabb GDDR5tel (biztos emlékeztek még a nyáron demózott 7Ghz-es chipekre, no ha nem is ennyire magas, de az 5,4-5,8 Ghz hozható sztem).
az 5990 az valamennyire konfirmáltnak tekinthető (legalábbis az hogy jön egy nagyobb áramigényű, tehát vélhetően magasabb órajelű és/vagy több SP-jű Cypress), mert az 5970-nek NYÁkján egyértelműen látszik hogy elő vannak készítve két 8 tűs tápcsati fogadására is.
-
zuchy
őstag
Érdekes amit mutatsz, úgy látszik, talán készülnek a Fermire. Crypress XTX egy sima megemelt órajelű Crypress XT lesz, talán megy rá valamiféle jobb Samsung memó 5,5-6GHz-n.
Magot megemelik olyan 950Mhz-1000GHz körülire. Nem lesz semmilyen 384 bit meg több SP.De a HD5990 nem fog beférni a PC-SIG szabványba.
Vagy válogatott chipeket tesznek rá, amik alacsony feszültséggel tudnak mondjuk 850Mhz-t?
Vagy két teljes értékű Cypress XT-t tesznek rá, és alulfeszelik? Itt sok lehetőség van, az is lehet, hogy nem lesz semmi belőle.5790 is érdekes...Ott is el tudok képzeni egy órajelemelést. De a 128 bit az marad. szvsz.
meg 5830. Most aztán lehet találgatni. -
dokar
addikt
válasz
csatahajós #780 üzenetére
ezt lested te is? 5890, 5990
-
csatahajós
senior tag
válasz
cowboy_bebop #779 üzenetére
Ez nagyon kis bestbuy kártya lesz, így hogy meghagyták a GDDR5-öst (talán ennek már nem lesz kevés a 128as busz).
Megy már a találgatás a refresh kártyákról is, amiket a Fermire válaszképpen fognak kiadni (5890 és 5990). Megint röpködnek a számok 1920SP-ről (per GPU) meg 384 bites memória buszokról.
A legvalószínűbbnek mégis az tűnik hogy a 4890 féle utat fogják választani és szimplán megemelik az órajeleket 100-150 Mhz-cel. -
cowboy_bebop
őstag
Radeon 5670 - Ipon
-
zuchy
őstag
HD5950 hírmorzsák - Ipon
-
TomiLi
addikt
Öööö sorry, de vissza kell térnem ehhez a tesszeláció dologhoz....
Dirt2 DX9 - DX11 benchmark
Dirt2 DX9 - DX11 képekDirt2.... Ebben hol a sunyiban van tesszeláció??? Én semmi különbséget nem látok a DX9 és a DX11 között... Ha meg nincs benne tesszeláció akkor az már régen rossz, hogy sima DX11-gyel ilyen siralmas FPS-eket tud az ati 58xx széria....
Hát ettől féltem én....
Persze még semmi konkrétum, de ezek az eredmények baljósak...
-
rocket
nagyúr
9.12-es driverben benne van nehany uj kartya:
"ATI Radeon HD 5450" = ati2mtag_Evergreen, PCI\VEN_1002&DEV_68F9
"ATI Radeon HD 5570" = ati2mtag_Evergreen, PCI\VEN_1002&DEV_68D9
"ATI Radeon HD 5670" = ati2mtag_Evergreen, PCI\VEN_1002&DEV_68D8 -
TomiLi
addikt
Azt vágom, hogy használja tesszelátort, de már korábban másik topikban beszéltünk róla, hogy valószínű, nem olyan mértékben lesz jelen a játékokban, mint amennyi lehetőség van ebben a technológiában... Szóval még finoman bánnak majd vele....
Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek rá, és remélem lesznek olyan tesztek, amikben konkrét képekkel illusztrálják a bekapcsolt tesszeláció több lépcsőjét, valamint, hogy ilyen beállítások mellett mennyire vesz igénybe pl. egy 5870-et...A bad company előzetesei nagyon meggyőzőek, de azt nem tudom, hogy melyik az a része ami a tesszelációnak köszönhető
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
csatahajós #767 üzenetére
A Fudnak ne higgyetek, minden héten arról ír, hogy jön a Fermi, de valamiért mindig késik egy-két hetet a megjelenés. Szopja a zöld brokit. Amit ír az többnyire baromság. Néha mondjuk betalál, de az is a forrás érdeme.
Amúgy Northern Islands lesz a neve. Alapjaiban R600 lesz.ceaser: A tesszellátort már használja a STALKER: Call of Pripyat, A jövőhéten megjelenő Dirt 2 is fogja használni, sőt az AVP is, meg a Battlefield: Bad Company 2 is.
-
TomiLi
addikt
válasz
csatahajós #767 üzenetére
Sorry, nem olvastam vissza!
Ez volt az a hír amire emlékeztem - halványan....
Ha lehet hinni a híreknek, akkor már jővő ilyenkorra forgalomban is lesznek....
Ennek fényében már talán nyár végén beindulnak az információk áramlása....Addig is el leszünk a 5xxx szériával...
Jöhetne már a zöldek megoldása is, hogy kicsit Földre szállt árakat kelljen fizetni értük....
-
csatahajós
senior tag
Ha visszaolvasol picit a topikban voltak már híresztelések, azon kívül nem sok info van.
A két fajta kódnév sorozatot emlegettek, az egyik a Hekatónheir, a másik a Northern Islands.
Itt egy iponos link, ami a fudzillás hír tükörfordítása.
Amit szinte biztosan lehet tudni, hogy új architektúra lesz, tehát az Rv870 az utolsó R600-re épülő generáció. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz hasonlóság.
Ha lehet hinni a mitológiai kódneveknek elképzelhető, hogy most tényleg összejön az igazi többmagos GPU, meg az osztott memória kezelés?
Az fix, hogy minimum 1 év van még hátra amíg többet fogunk tudni.
-
chungee
addikt
...
-
TomiLi
addikt
Mivel a topik neve találgatós fórum, és általában a következő generációs vga-kkal foglalkozik, így én arra lennék kíváncsi, hogy a redeon 6xxx szériáról mikor lesznek hírek....
Tudom, hogy ez nagyon korai, hiszen az 5xxx széria teljes palettája sincs kint és egyenlőre erőteljes hiány van a már megjelent változatokból....
Ez a 6-os széria is 40nm-es lesz? Ezt csak azért kérdezem, mert talán zökkenő mentesebb lenne a gyártása a megjelenésekor... Jelenleg ez a legnagyobb probléma az 5-ös szériával, hogy rengeteg selejtes chip készül, így hiány van a kész termékből.
Igazából halott ügy ez a mostani érdeklődésem, de hátha....Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez az 5-ös széria kihagyható, a rengeteg előnye ellenére....
Olyan okból jutottam erre a következtetésre, hogy a következő évben elég karcsú lesz a felhozatal a DX11-es játékok terén... A DX11 meg önmagában a fejlesztőknek jó, nekünk édes mindegy milyen motorja van a játéknak, ha szép és a min fps 40-50 fölött van...
(Élsímításban nagyfelbontás mellett: respect az új vga-knak!)
Engem inkább az újdonságok érdekelnek, amit szemmel láthatok: a tesszelációban rejlő lehetőségek.. Ám ezen a téren eddig csak egy benchmark program alapján vonhatunk le következtetéseket... (vagy jól, vagy hibásan... ) Valószínű, hogy a jővő év DX11-es játékai vagy nagyon szerényen, vagy egyáltalán nem fognak az új technikának, a tesszelációnak hódolni... Hiszen gyerekcipőben jár ez a téma erősen....
Elvileg jővő decemberében jön a 6-os széria, valami számomra érthetetlen über brutál új technikával, ami eddig soha nem látott gyorsaságot ígér....Hát most légy okos Domonkos.... Ezért szeretnék érdeklődni a 6-os széria után, hogy mik a lehetőségek benne, mert talán 2011-re már a dx11-es játékok is kiforrottak lesznek tesszelációval zsúfolva.....
-
csatahajós
senior tag
Remélem megmarad a 6+8 tű és vlaahogy megoldják a hátlapi merevítést mert öröm lesz nézni ahogy elhajlik a NYÁK - amúgy jó vétel lehet nagyon ha fel lehet húzni az 5970 alapórajelére és 450-500 USD lesz (addigra reméljük az 5970 ára is lemyeg legalább 50 dollárt)
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
Érdekes ez a fogyasztásra vonatkozó limit amire szabvány vonatkozik....
Vagy ebben a topikban, vagy az 5970 topikjában valaki kiszúrta már egy teszt képeiről, hogy valószínű lesz olyan változat amin két 8pines csati lesz az amperek számára...
A második 8 pines csatinak is meg van a forrasztási helye....
Akkor csak ki fognak adni olyan változatot, ami lesz@rja a szabványt??Az tetszik viszont, hogy egyből az összes gyártó korlát nélkül lehetőséget ad a fesz. emelésre... Nem úgy mint az 5870-nél... Ott csak az Anus volt ilyen jó fej...
Persze meg kell nézni mennyire éri meg... zabálBár ez is olyan, hogy aki vesz egy sportkocsit, pont nem érdekli mennyit fogyaszt
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #754 üzenetére
Sapphirebol van OC verzio is, biztos szep nagy felarral aruljak.
-
P00By
nagyúr
-
luw2win
őstag
Van már 5970ről teszt? Vagy mikor jelenik meg?
-
janos666
nagyúr
Igazából leszarom, nem kell nekem a feszkó, ő nagyobb arc itt, mint én, beszólt nekem, lenyelem, ennyi. (Na persze nem hergelt tovább, ha elszakítja a fonalat, megkeresem és a képébe nyomok egy vállról indítható rakétát, aztán megvetetem vele a kupont 9k-ért, kézigránáttal a szájában.) De mákja van, 1 valaki már megadta a 3000-es kikiáltási árat vaterán.
Na, de ne offoljunk tovább.
-
janos666
nagyúr
Ezt magyarázd a moderátornak (még sosem láttam őt azelőtt), küldtem neki 3 üzit, hogy 1: fejtse ki mi a gond, 2: mivel másabb, mint a másik 5+ eset. 3: Mi a f@szér sz@rik a fejemre. Az első kettőre mellébeszélt, a 3.-ra nem reagált, inkább nem kockáztatok egy bannolást azzal, hogy visszarakom copy-past-el.
-
rocket
nagyúr
Nem szoktak sok idot forditani ezekre a prezentacios kepekre, regebben is volt jopar amin latszott, hogy ugy vagdostak ki nehany reszletet regebbi kepekbol.
Azert az elgondolkodtato, hogy nehany ora mulva lejar az NDA, es meg csak egy 3DMark eredmeny se szivargott ki, ez nem sok jot jelent a kartya kaphatosagat illetoen.
-
rocket
nagyúr
válasz
janos666 #744 üzenetére
"Na jó, a DIRT2-t is elindítom majd 10 percre, ha senki sem licitál a vaterára feldobott, 5850 dobozból visszamaradt kuponomra. (Ph-n törölték a hirdetésem, mert egy moderátor szerin szabályellenes, de nem fejtette ki miért...)"
Az erdekes, mert most is tobb aktiv DIRT2 kupon hirdetes van az aprohirdetesek kozott.
-
janos666
nagyúr
Na, végre engem is megleptek már valamivel egyszer az életben, ami nem negatív meglepetés.
A BBC első részének nagyon lehengereltek a videói, aztán nyomát sem láttam PC-n. Mivel így nálam egy instant folytatás sem lesz konzervízű, így örömmel fogadom, ha kiadják a második részt DX11-el.Na persze ez 1 játék, és csak 2-ig számolok, mert az AVP-vel szerintem csak emiatt fogok játszani, a STALKER-be pedig már belepislantottam, és hiába a csodás árnyékolás, stb., a játék attól még szarul néz ki az én szemeben, nem beszélve arról, hogy nem csípem ezt a hangulatot sem, tehát felejtős.
A dzsingiszkánok és szőröstalpú ékszerőrültek pedig hagyjanak engem békén.
Na jó, a DIRT2-t is elindítom majd 10 percre, ha senki sem licitál a vaterára feldobott, 5850 dobozból visszamaradt kuponomra. (Ph-n törölték a hirdetésem, mert egy moderátor szerin szabályellenes, de nem fejtette ki miért...) -
tome.jr
addikt
válasz
janos666 #739 üzenetére
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy inkább érdemes megvenni a piacon fellelhető legerősebb kártyát, mint középszintűekkel bohóckodni és 2-3 havonta csereberélni őket. Persze nem a megjelenés napján kell megvenni túlárazva, hanem mondjuk 1-2 hónappal a start után. Éppen ezért nem raknék a helyedben az 5850-re blokkot, januárban vennék 5970-et blokkostól. Most én is nagyon elgondolkodtam egy ilyen kártyán, de azért még a hivatalos játéktesztek mindeképpen kellenek majd a döntéshez.
-
csatahajós
senior tag
válasz
janos666 #738 üzenetére
A többi slide-ból és a marketing feliratokból én ezt úgy értelmezem, hogy a RAM 5 Gbps-re van hitelesítve de csak 4-en járatják fogyasztási okokból. De ugyanúgy ahogy a GPU-knál kiemelték, hogy leválogatott, alacsony feszen is magas órajelet bíró chipek kerülnek a Hemlockra így nyílván a RAM-ban is hagytak még bőven tartalékot.
Magyarán (remélhetőleg) az PCI-E szabványnak megfelés miatt butítva adják el a kártyákat, de játszi könnyedségel kell hogy menjen mindegyik 850-900 Mhzes GPU és 1250 (5000) Mhz-es RAM órajellel.
#739: hát ezt a pénztárcád szabja meg, de pl szerintem az 5950 best buy lehet ha ugyenzt a NYÁK-ot adják hozzá. A 3200 vs 2880 SP valszeg nem fog nagy differenciát okozni (max 2560-nál) így az órajeleken múlik minden és persze az áron. Márpedig ha két 5850 áránál olcsóbban adják majd ezeket akkor elég jó vétel lehet, jobb mint két vízhűtött 5850. Persze ha a hang zvaar meg már amúgy is víz van mindeneden akkor meggondolandó, főleg hogy jövőre, reméljük a Hydra-s alaplapok jóvoltából már nyugodtan tehetsz az 5850-ed mellé más karit is
-
janos666
nagyúr
Szerintetek megéri most egy 5850-esre vizes blokkot venni, ha ez capp-pakk olyan 22k-s beruházás?
Úgy értem, mennyi az esélye annak, hogy hűtéstől függetlenül nálam lesz ez a kártya úgy 1 évig, nem kell fél éven belül lecserélnem valamire?
(Illetve ha úgy számolunk, hogy ha pár hónapon belül vennék esetleg x2-t, akkor annak a felárát kompenzálja, hogy arra csak 1 blokk kell, nem 2, mint 2 darabból összerakott CF-re)
1920x1200-as felbontás mellé szeretném maxra tolni a grafikát (kivéve az élsimítást, abból elég a 2x is). Mennyire lesz ez szerintetek lehetséges egy 5870 köré-picitfülé tuningolt 1Gb-os 5850-essel? Illetve mikorra saccolható a következő széria?Ha jól kiszolgál még ez a VGA egy darabig, akkor nekem egéri ezt az árat, hogy elnémítsam, mert főleg tuningolva már elég hangos tud lenni. (és már úgy is mindenen víz van az alaplaptól a RAM-okon át, persze a CPU-n is, de ha itt egy porszívó, akkor hiába ücsörög a gép mellett a böhöm nagy passzív radiátor...)
-
AlerMeta
csendes tag
válasz
Oliverda #736 üzenetére
. Látom otthon vagy a témában. Sajna sehol máshol nem láttam eddig. Lehet,hogy a közvetlen beszerzéses kiskerekben olcsóbb lesz, csak sajna még sehol sincs.
Juve, rami, asbis, cedrus, c.emporium. Hirtelenjében ennyire sikerült ránézni. Sehol.
Csak az expert. És szerintem nem lesz olcsóbb. Legalábbis karácsonyig.
Egyszerűen nem jön be értékelhető mennyiség. A hiány pedig mindig extra profitot jelent.Ha valaki tud jó áron vapor-x -es 5870-t az szóljon.
-
Oliverda
titán
válasz
AlerMeta #735 üzenetére
Expert? Ami alapból drágább mint a legtöbb kisker?
Az Expert listából:
Sapphire 5770 1GB - 32.990 + áfa
iPON:
Sapphire 5770 1GB - 32.766 + áfa
Tehát kiskerben sem lesz több mint 120+áfa az 5970 ami 150K.
Mondjuk a vicc az hogy átszámítva 108.000 forintba kerül a kártya ha valaki meg tudja venni az USA-ból.
-
AlerMeta
csendes tag
A fenti kép egy nagyker webshopjáról van.
Szóval tisztességesebb kiskerekben 120 + 10% + AFA. = 165 bruttó.
Elméletileg holnaptól. Apropó. Nekem már foglaláson van egy.
Igazából nekem a wapor-x es 5870 kellene, csakhogy az még nincs.
azaz egy elég tré kiskerben (P......a) láttam raktáron pofátlan 168 660 forintos bruttó áron.
Hát annyiért száradjon rájuk. Akkor már inkább az 5970... holnaptól. Legalábbis reméljük. -
zuchy
őstag
válasz
Ricco_hun #732 üzenetére
Már megint a sírás.
De mér?
Ha valakinek ez kell hát vegye meg, 2560x1600-ban szűrőkkel elkél egy ilyen szörnyeteg.
Jöjjön csak, fejlődni kell, ha nem jöttek volna az ilyen kaliberű kártyák, akkor sehol nem lennénk. A következő sorozat egymagos sorozat célja pl ez a kari lesz teljesítményben. -
Ricco_hun
senior tag
Hmmmm. Kb. 160-165k HUF lesz a jobb kiskerekben. (ilyenkor gondolok bele, hogy ennek annyi haszna van, hogy 60 helyett 100 fps-sel fut a játék és végülis vettél egy 35x12cm-es műanyagdarabot, ami húzza kifelé az áramot a konnektorbúl, mindezt annyi pénzért, amennyiből egy család 3 hónapig él.........mindegy, csak eltöprengtem)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ennél sokkal szebbek az eredeti slide-ok. Ez biztos valami előzetes változat.
Igazából lényegtelen.
-
válasz
csatahajós #728 üzenetére
Háát, pl. a negyediknél az ATi Overdrive ablak tuti nem a jpeg miatt lett olyan recés, hanem utólag pakolták be valami tré módon.
Mindegy, a tartalma hihető sztem. -
Létezik, hogy az AMD ilyen rossz minőségű képekkel prezentál? Az eddigiek nem ilyenek voltak. Sok helyen elég rusnya a kép részletek széle, és nem hiszem, hogy csak simán a buta leméretezéstől, mert képen belül is változó a minőség.
Nekem valami nem tetszik ezeken, bár lehet, hogy tévedek. -
rocket
nagyúr
A hirben feltuntetett forras cikkben egy szo se esik a DX11 tamogatasrol.
Tovabbra is azt gondolom, hogy nem lesz DX11 tamogatas a Battlefield Bad Company 2/Battlefield 1943-ban, es az egesz tortenet egy felreertes resze, az AMD varhato DX11-es jatekok listajaban szerepel a Frostbite2 engine, de azt senki nem mondta hogy ez a 2 jatek arra fog epulni.
-
TomiLi
addikt
A kib@szott Arma2-t miért nem tudják így megcsinálni.....
Nagyon jól néz ki ez a játék, nagyon durva az objektum rombolás, de nekem ez már túl sok..... túl össze-vissza.... egyáltalán nem életszerű, ahogy kamikaze módon rohangál összevissza mindenki, mindennel...
Szóval a két játékot kéne összegyúrni..... Akkor nagyon baba lenne...Na de amire kíváncsi vagyok... Ebben a játékban mennyire lesz jelen a tesszeláció???
-
TomiLi
addikt
-
zuchy
őstag
Nem hiszem. A TSMC-nek tényleg gondjai vannak még. Micsoda összeget kellene fizetnie az AMD-nek, hogy a TSMC a nem jó gyártósorokról kamuzzon.
Az 5970-re nem kellenek olyan jó chipek, mint az 5870-re mert nem kell őket 850MHz-n járatni, elég 725-n. Máris több chipet tudnak felhasználni.
-
TomiLi
addikt
Sajnos az 5970 megjelenésénél nem ez lesz az etalon ár....
Ez a TSMC hisztéria nem csak egy mesterséges kamu duma???? Elvileg egy-két hét és elérhető lesz az 5970... De mit fognak rátenni a nyákra GPU gyanánt, ha még az 5850-es és az 5870-es VGA-kból is hiány van???? Van egy sanda gyanum, hogy csak készülnek a karácsonyi árfelverésre.....
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Gyanús, hogy rossz topikban járok, de:
A gpu-k erejét fel lehet használni renderelésre? -
zuchy
őstag
válasz
eladohardver #709 üzenetére
Akkor fogadjuk, hogy 140-150k körül lesz itthon. Az 5870 is 90k.
Egy majdnem kétszer gyorsabb terméket jó hogy drágábban adják, ráadásul konkurens nélkül...599$
-
gyiku
nagyúr
válasz
eladohardver #709 üzenetére
$600 alatt lesz, tehat $599.
-
zuchy
őstag
válasz
eladohardver #707 üzenetére
Mér szerinted mennyibe fog kerülni? 50e?
Szerintem reális ez az ár... -
gyiku
nagyúr
-
TomiLi
addikt
válasz
cowboy_bebop #701 üzenetére
Szénné
Ha szó szerint az nem túl jó befektetés....
Viccet félre téve: köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest