Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
b. linkelte az FSR cikket.
Gondolom egyertelmu, hogy az ott lezajlott FSR mosdatasra ertette a kommentekben."Egy bizonyítékot sem hoztatok."
Ott a linkelt hsz-ed, miszerint a DXR 1.1 miatt a DXR 1.0-es hardvereknek kampo. Ket hozzaszolast is linkeltem.
Miert kell ez? Kampo lett vagy sem? Nem lett kampo, tehat tevedtel, most meg terelsz."ezért a DXR 1.0-nak kvázi kampó lett."
Csak ugye nem ezt irtad es most probalsz menekulni."állításaitokat sokadik felszólításra sem vagytok hajlandók igazolni."
220 dollar vs 320 dollar?
Az ugy nem er am, hogy ha ignorlasz hsz-eket, akkor az meg sem irodott."Én majd akkor kérek bocsánatot, ha én állítok valamit rólad, ami nem igaz, de egyelőre ilyet csak ti tettetek."
Akkor kerj bocsanatot, mert azt allitottad rolam nem tudok ilyet linkelni es linkeltem. Pluszban meg le is hazugoztal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- EAFC 25
- Kompakt vízhűtés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest