- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
AddyKing #21525 üzenetére
Szerintem nem optimális hozzá a processzorod, de ez játékfüggő, van amelyik nagymértékben a videókártyára támaszkodik (Crysis ilyen, vagy a Dirt)
Van amelyik a processzort is erősebben igénybe veszi (főleg multiplayeres játékok) erősebben, ott visszafogja a teljesítményt, bár szerintem nem annyira hogy szaggasson, csak mondjuk 60 fps helyett lesz 40
Szigorúam véve az én gépembe se való a 470-es, de viszont olcsó, és az extra lóerő mindig jól jön
sosem hátrány az
Mondjuk nem is vagyok nagy gamer, az FPS lövöldözősekről már le is szoktam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest