Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    Létezik olyan B450-es lap, ami:
    - ha túllövöd a RAM-ot, procit, bármit, akkor magától visszaáll a default beállításra egy restart után és elindul bios reset nélkül?
    - ha nincs ilyen, akkor legalább van olyan lap, amiben pl a hátoldalára ki van vezetve egy bios reset gomb, hogy ne kelljen a ház oldalát leszedve csavarhúzóval machinálni a bios resethez? 20 éve volt ez elfogadott, 2020-ban ez valami elképesztő számomra, hogy ilyen nagyon kényelmetlen lépések kellenek, hogy egy értékkel elállított RAM beállítás miatt le kell szednem a ház oldalát és csavarhúzóval túrkálni benne.
    - nem pörgeti fel a VGA kártyát max fordulatra a gép indulásakor (előző P67-es lapom nem csinálta, úgyhogy ez az új alaplap feature-e)
    - tuningbarát
    - és nem horrorisztikus ára van

    Jelenleg Tomahawk Max-om van 10 napja, de már kiakaszt, nem lehet normálisan finomhangolni a rendszert a fentiek miatt, iszonyat körülményes és lassú. Az ezt megelőző 10 éves fele annyiba kerülő lapom ezeket mind tudta és hát finoman szólva nem gondoltam, hogy az egyik legtuningbarátabbnak mondott lap ilyen borzasztóan viselkedik. Legszívesebben visszaküldeném a fenébe (14 napon belül vagyok, megtehetném), ha lenne értelmes alternatíva. De ha mind ilyen...

    Ps.: ez inkább alaplapos kérdés, de itt biztos jobb válaszokat kapok, több tapasztalt Zen 2-es júzer van itt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák