Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #28597 üzenetére
Annyira nem, mert itt is földbe állnak 3733 környékén a tunerek. Viszont ASUS lapokban natív XMP profillal nem mindig indul el, pláne B450-ben, bezzeg 3667 MHz-en meg simán megy, ezért írtam, hátha nálad is ez a gond. Aztán lejjebb görgettem, és akkor láttam ,hogy a Tiéd nem is GTZNC.
-
odorgg
addikt
Utánna:
A konklúzió pedig, hogy semmi értelme az egésznek!
Elsőnek kupak nélkül próbálkoztam, de nélküle nem fekszik fel a blokk rendesen. Így még rosszabb eredményeket kaptam. Végül ment vissza a kupak conductonauttal, így kb vissza tértünk az eredeti állapothoz. Ezt a körömhegynél kisebb felületet, lehetetlen hűteni érdemben sajnos. Persze ezzel kb tisztában voltam, de nem hagyott nyugodni a dolog, ki kellett próbálnom.
-
Televan74
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz
CJ4567 #28584 üzenetére
Wow, köszi a részletes méréseket.
Ha jól látom, akkor nálad a 3/6-hoz képest a 4/8 +23,7%, a 4/8-hoz képest a 6/12 pedig +17%. Érdekes, hogy Nv kártyával a játék sajátosságainak megfelelően rendben van a skálázódás, a Radeon pedig úgy tűnik, kényesebb a CCX-ekre.És nagyságrendileg dupláztad a tempóm minden beállítás mellett, ez alapján gyanús, hogy a rajzolási parancsos limit lehet ennél a jelenetnél, egyedül ebben dupla erős "CPU-llimitnél" a GTX a driver ügyes trükkje révén.
#28587 fanti : A HT/SMT sokat tud dobni, ha a játék jól használja.
Főleg AMD-n segít sokat a CPU-nak magasan tartani a magok kihasználhatóságát.
#28590 jokeph: Főleg, hogy a 9. generációban 8/8-asat hoztak a 6/12-es helyett.
-
Televan74
nagyúr
válasz
jokeph #28590 üzenetére
Még a fejlesztők nem használják ki (játékra) a sok magot és szálat addig egy 8/16 vagy egy 12/24 -es processzor sem nyújt sokkal többet 1440p és 4K alatt egy csúcs vga -val. 1080p -ben lehet jobban megtekeri a kártyát is.
Ha munkára kell a sok mag/szál az már egy teljesen más tészta. Ezért ahogy a mostani 3600 -os best buy proci lett, úgy lesz jó vétel az 5600 -os is ha játszani szeretne az ember a közeljövőben. -
jokeph
nagyúr
Hoz a 6/12 plusszt, amennyiben a játékban cél a 100FPS + FHD-n, és adaptiv synces 144 HZ-es monitoron van futtatva, feletébb látványos.
4/8-as CPU: igen, még ming elég húznak, egyik érthető oka annak, hogy miért kerül bűn sokba egy i7-6700(k) és i7-7700(k) CPU a mai napig is.
Meg mert 4/8-as CPU-t nem csinált 8-9 gen-ből Intel papa. A sima 6/6-os meg nem jobb igazán (illetve játékfüggő a dolog), 6/12-es-ből sincs nagy választék 8-9. gen-ből... -
fanti
addikt
válasz
CJ4567 #28584 üzenetére
Beszédes eredmények ezek is.
Tehát 4/8-ig skálázódik felfelé igazán jól, onnantól a 6/6 semmi (pedig nem erre számítottam), de a 6/12 sem sok pluszt hoz, és feltehetőleg a 8/8 ha lenne, már semmit sem tenne hozzá.
Amin baromira meglepődtem, az a hatalmas javulás a 4/4 és a 4/8 között az utóbbi javára. Na, az tényleg komoly, 50%...ennyit jelentenek már az SMT-s szálak?!
-
Chaser
legenda
a hang szubjektív
a 400rpm-es 120-as kaze flex, na az néma, nekem ( : 1000rpm fölött a gyári amd coolernek már nálam iszonyat hangja van, és a motorjának is van egy számomra zavaró erős alapzaja, próbáltam vele megbarátkozni, design miatt nagyon tetszett volna a wraith spire rgb-s, de inkább lepasszoltam
tápból sokat kellett vadásznom míg találtam tényleg olyat, aminél nem hazudnak a dB értékeknél mint majdnem az összes gyártó, és jó fajta ventivel ha kilép a passzív módból, még akkor is max 400 rpm-et pörög benne egy 140-es 50-60% terhelésig, na ott nem tudom passzívan megy-e éppen vagy aktív ventivel, csak ha közvetlen nekinyomom a rácsnak a fülem, nálam ez a néma -
HSM
félisten
válasz
CJ4567 #28578 üzenetére
Pedig óriási különbség van bizonyos specifikus helyzetekben, leginkább a feldolgozható rajzolási parancsok tekintetében DX11 alatt.
Ha ez a limit, amibe belefutottam, már meg is van a 2X-es szorzó: [link] .Forrás: [link]
Egyébként mikor kijött az első Ryzen, nem is mentek jól rajta az Nv kártyák, mert több szálon dogozzák fel a parancsokat, és kellett némi specifikus optimalizálás, ez jól jöjjön ki a CCX-ek mellett.
Ettől függetlenül érdekes, egzakt ugyanolyan körülmények között hogyan tudott mégis gyorsabb lenni a Xeon ugyanitt, pedig egyszálon a fasorban sem volt a 3600-hoz képest...És ettől függetlenül is érdekes, hogy falba ütközik 3 mag felett a 3600, felezett órajelen is.
Egyébként, ha limitálod feladatkezelőből, hány magon futhat a játék, nálad is hasonlóan alakul a skálázódás ennél a jelenetnél? -
Televan74
nagyúr
A 32GB -os G.Skill csomag nem bírja a 3200Mhz feletti sebességet. De legalább szép RGB -s.
XMP -t belőttem neki. Mondjuk OC nélkül is elég a teljesítménye eddig is azon ment a 2600 -as CPU mellett a 16GB -os Crucial csomag. Csak a 3600 -os mellett tudtam 3600MHz -n járatni. -
MPowerPH
félisten
válasz
Biga123 #28571 üzenetére
Nem... Nem volt garis, szamla sem volt hozza, eBayen vette talcaban, dobozt es a hutot sem kapta hozza anno.
En meg mivel mellekfoglalkozasban ebben (is) tevekenykedek, £10 -et megert az, hogy irtam egy leveket AMD support -nak, warranty -val. Egyebkent a poen, hogy en egy 3700X -et kuldtem.
Mar el is passzoltam. Ugy volt beteszem kiprobalni, de gyorsan racsaptak. -
HSM
félisten
válasz
jokeph #28552 üzenetére
Köszi!
3 éven át 4/4 módon használtam a 4/8-as i7-920-am, akkoriban még így az igényeimnek jobban megfelelt a rendszer, nem kezelték még olyan jól a HT-t sem a szoftverek, sem az O, mint az utóbbi években. Fizikai mag letiltásnak semmi értelmét nem láttam. Ahogy a későbbi hatmagoson is csak a valódi 4-magosokkal való összehasonlítás kedvéért tiltottam le néhány tesztre, de a nyers erő jelentős csökkenésén kívül más negatív hatást nem tapasztaltam.#28553 fanti : Köszi!
Biztosan lesznek jó vételek. Főleg, hogy neked nem sürgős, mivel azt írtad, maximálisan elégedett vagy a 3100-al.
Én amúgy nem szoktam nagyon előre befektetni, a 3600-al is úgy voltam, majd egyszer ha kinövöm, veszek nagyobbat....#28567 Chaser : A 3100 annyiból nem túl izgalmas, hogy az gyakorlatilag a 4c/8t eredményemnek felel meg, kicsit kevesebb a felezett L3 miatt, mivel a 3100-ban is két CCX van.
Az 5000-es sorozatnál várható játék skálázódás javulás, mivel 8 magra nő egy CCX.Persze, a memória relatív magasabb elérési ideje megmarad, szóval szerintem azért nem maradunk izgalmas kék/piros CPU csaták nélkül.
-
Chaser
legenda
"Egyébként ez a szép a 3300X-ben is, hogy a magas órajelek mellett van egy teljes, 4-magos CCX és nincs másik, így egy szűk keresztmetszet (CCX-ek közötti lassabb kommunikáció) kiesik"
ezért "izgalmas" az 5600x, egy ccx, nagyobb órajel, elvileg +20% ipc - bár a fentebbi linkelt eredményből nem az látszik, lehet a megnövelt órajelre+ipc növekedésre értették a +20%-ot együttesen -
3100-zal tudnék tesztelni, de vga egy gt 210 ((( :scream
oké, így értem -
HSM
félisten
válasz
CJ4567 #27701 üzenetére
Tesztelgettem még picit ezen a Crysis ügyön.
Sokkal okosabb nem lettem, de lett pár érdekes eredmény.Szóval, Ryzen 3600, SMT-vel, 3733Mhz CL16 Ryzen calculator "Fast" preset B-die ram, szinkron IF, GDM nélkül, 1T. A VGA ugyanaz, mint korábban RX580 Nitro+, 1341Mhz-en, 2Ghz 8GB rammal.
Crysis ugyanitt, 720P very high, 2x SMAA, v-sync és motion blur off, ahogy mindig tesztelek, és alkalmanként játszom vele.
A maximum, amit 4,35Ghz-en itt mérni tudtam a friss 20.10.1-es Radeon driverrel, az ez:
Korábban (azonos szoftveres környezetben, frissítések, driverek) itt 4,2Ghz-en is mértem ugyanígy 48-49FPS-t, a 4Ghz-es X5660-as Xeonnal bő 50-et.A mostani eredmények, frissebb AGESA verzióval (ComboV2 1.0.8.1), win10-el (maradtam frissített 1909-en), driverekkel (Radeon Software 20.10.1). Sorban az FPS, "Average effective clock" és a CPU terheltsége az AMD OSD-ről, valamint kiszámoltam, mennyit gyorsult a plusz szálaktól az előző értékhez képest.
4,2Ghz 2c/4t: 33FPS, 1280Mhz, 30%,
4,2Ghz 3c/6t: 43FPS, 1500Mhz, 35%, +30,3% FPS
4,2Ghz 4c/8t: 45FPS, 1625Mhz, 37%, +4,7% FPS
4,2Ghz 6c/12t: 45FPS, 1650Mhz, 38%, +0% FPSNémi fejvakarás után gondoltam, kizárandó esetleges egyéb limiteket, megnéztem épp fele ekkora CPU órajellel milyen számokat kapok.
2,6Ghz 2c/4t: 23FPS, 850Mhz, 30%
2,6Ghz 3c/6t: 35FPS, 1100Mhz, 42%, +52,2% FPS
2,6Ghz 4c/8t: 38FPS, 1220Mhz, 46%, +8,6% FPS
2,6Ghz 6c/12t: 39FPS, 1280Mhz, 48%, +2,6% FPSSzámomra ami jól látszik ebből, hogy bár valamennyi CPU-limit biztosan volt, de nem szigorúan a CPU számítási kapacitása volt a fő szűk keresztmetszet, fele CPU órajelen is hozta a teljes órajelű teljesítmény 87%-át, és a játék is képes magasabb CPU-terhelést produkálni. De az is látszik, hogy a skálázódásnak praktikusan vége, amikor a második CCX-re kerülnek a szálak.
A Xeonon még a korábbi konfiguráción mérve 6-ról 8 szálra emelve +18,9% tempót hozott, 8-ról 12-re pedig +13,6%-ot, ez nagyságrendileg elég hasonló, mint amit évekkel ezelőtt mértem [link] , a Ryzen 3600 a korábbi szoftveres konfiguráción is hasonlóan viselkedett, mint a mostanival.
Amit az eredeti Xeon méréses hsz-nél még nem tudtam (2017-02-17-én íródott), az a CCX és a skálázódási problémák bizonyos alkalmazásokban miatta, mint amit itt ebben a játékban éppen jól látható.Egyébként ez a szép a 3300X-ben is, hogy a magas órajelek mellett van egy teljes, 4-magos CCX és nincs másik, így egy szűk keresztmetszet (CCX-ek közötti lassabb kommunikáció) kiesik (ez persze a leggyakrabban azért nem kompenzálja a két fizikai mag és 16MB L3 hiányát). Arra azért kíváncsi lennék, ha valakinek van kedve kimérni, ott hogyan skálázódik a Crysis 3 az itt taglalt beállítások mellett 3c/6t-hoz képest 4c/8t-n, Radeonon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
fanti
addikt
válasz
surgyi #28558 üzenetére
Vétek nem tenni rá valami jobbat...mindegyik Ryzen 3 3100-ban ott van értelmes fesszel (max. 1.35v) az allcore 4.2-4.5GHz...
Az enyém is momentán 4.3GHz-en jár allcore és 1.22 volt kellett hozzá.
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Ma érkezett meg a kis Ryzen 3 3100-as proci, egy B450 Tomahawk Max lappal. A lényeg, a saját gyári hűtője elég neki,vagy dobjam rá a 3600x-em gyári hűtőjét,mert arra vizet raktam anno,tehát érintetlen a coolerje. Illetve jó a gyári paszta rajta,vagy szedjem le s MX-4-et rakjak alá?
-
Chaser
legenda
válasz
Piloss #28546 üzenetére
kaptam máshonnan infot, azért meg lehet oldani, majd rábízom az illetékesre ha úgy alakul:d de egyelőre még csak feltételes mód, lehet 1,2v-on 4g@cl13-at megy
( :
MPowerPH
valahogy sejtettem, nem néz ki túl hatékonynak az a borda, főleg nem azzal a porfestés-szerű megoldással
a daisy vagy a t topológia a jobb? ebbe belevesztem
a kinézett lapon daisy van - meglepetésemre írják -szerk:
daisy chain két modul dual rankes rammal ha jól értem oké?
és ebben az esetben első és harmadik slotba kell tenni a ramokat két modul esetén ha jól értelmezem az ábrát - mondjuk ez régebben is talán így volt - -
Thrawn
félisten
Akit/akiket érint, kint vannak az MSI X570/B550 béta BIOS-ok AGESA Code 1.1.0.0 Patch C-vel: [link]
-
fanti
addikt
Nagyon jól kimérted, köszönöm szépen, és fogadd elismerésemet a sok meló miatt!!! Beszédes eredmények!!!
Lehet a jövőtállóság miatt akkor csak be fogok szerezni egy fél éven belül valami nyócmagost, de ha ócsósan megkapom, akkor egy 3900XT-vel is el lehet lenni még tovább is...meglátjuk!
ahogy a büdzsé engedi...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Chaser #28544 üzenetére
En bordat csereltem rajtuk, sokkal jobb lett utana a hofok. Sajna a gyari, bordanak csufolt valami sokra nem jo.
Ketoldalu tapados hovezeto padok vannak rajta, holegfuvoval szepen turelmesen at kell melengetni a modulokat, kell hagyni idot neki, hogy a ragaszto is felmelegedjen. Utana szepen lejonnek. -
Chaser
legenda
-
HSM
félisten
-
scream
veterán
A pontos fizikai méretét valaki meg tudja mondani a 3600-hoz (gondolom azonos foglalaton mindegyik ugyan akkora), nem találtam meg ezt az infót sehol. (Vagy csak rosszul kerestem)
-
Chaser
legenda
válasz
jokeph #28537 üzenetére
3600 nálam valahogy így alakult
3,6g -1v
4g - 1,2v
4,2g - 1,28v
4,3 - 1,35v
efölött nem néztem
nagyjából, már rég volt, de hsz-ben biztos megvan, ide jegyzetelek, azt nem törlöm ki mint egy txt-t ((( :
komolyabban nem teszteltem smt ügyileg, de arra emlékszem, hogy smt nélkül is nagyobbat gurított ac. od. alatt 4g-n, mint az 1600af 4g-n smt-vel, ott használhatatlan volt az smt, ennél nem, javítottszerk:
fudi2002
köszönöm, ha bírja bírja, csak nem döglik bele, egy 3600@cl15@1,35v-tal már nagyon kibékülnék
a g.skill aegisnél hozzászoktam az 1,2v-hoz, igaz csak 3000@cl16, de langyosnál nem is volt melegebb azzal a hővezető csíkkal amit ráraktak -
jokeph
nagyúr
válasz
Chaser #28534 üzenetére
Vagy csak én vagyok hyperérzékeny rá.
3600X-nek nálam az alap 3,8 GHZ-hez elég az 1 Volt Vcore, 4 GHZ-hez már 1,17 körül kellett, 4,2-höz már 1,28 Volt... 4,3-hoz 1,35 Volt, 4,4-hez meg 1,4 is kevés volt.
Úgyhogy maradt a PBO/XFR/EDC1-es setup.Más: Wraith Prism hűtőről kiderült hogy roppant hatékony, igaz nem a 3600X-en használom (bár ott sem vallot szégyent), de sokkal jobban dolgozik vele a Xeon E5-1650v2 (minőségi paszta a CPU-n belül és hatalmas magméret forrasztott kupakkal
), pedig rögzítve sincsen (megérdemli lassan, hogy megcsináljam hozzá a lefogatót).
-
Chaser
legenda
válasz
fudi2002 #28535 üzenetére
azért megerőszakolni nem akarom, kérdezek másképp:
max 1,35v-on 3733@cl15 nagy általánosságban megy nekik?
másik topikban mondta valaki ez nagy eséllyel dual rank - lehet pont te ((( : -
mert akkor lassan rányomok arra gombramostanában bármin t_költem mindig felnyomták az árát
-
Chaser
legenda
válasz
jokeph #28528 üzenetére
oké, azt hittem az nem zavar be
ebből is láccik' hogy visszafogja a két ccx-es felépítés még ezeket game alatt
én semmit nem vettem észre 3600 smt off-nál negatív irányban, ott a 3500x, az is smt off, csak gyárilag ( :raubisoda
azdesz@r, nálam 1,1v
3600-hoz 1v kell, de megy 0,75v-on is, prime stabil, csak cb20 pontszámok nincsenek meg, de nem hasalt el, lestem is, 3600 az gyorsan jelezte ha kicsi a fesz
jól becopatott', emiatt azt hittem megy lazán 4,5g-t majd 1,35v-on, de nem :d -
Chaser
legenda
válasz
fudi2002 #28530 üzenetére
3600-ot akartam, de ha megy többet nem baj persze
és ezt 1t-ben?
van olyan 3100 tulaj akinek van fogymérője? előbb 1,35v@4,3-on megprájmoltam' small fft-vel, de nagyon sokat mutatott a mérő, emlékeim szerint 3600 evett ennyit, csak egy alu borda van rajta, kevés volt :d
de 4g-n még nagyon lightos az étvágya -
Chaser
legenda
válasz
jokeph #28528 üzenetére
oszt' 3600-ban nem lehet lekapcsolni az egyik ccx-et? - mintha úg rémlene, de lehet hülyeség -
másik topikot már fárasztottam ram kérdéssel, tikteket' is ( :
crucial ballistix 3200@cl16-ostól mi az amit elvárhatok? gyakorlati tapasztalat érdekelne
3600@cl15 megy neki? vagy max cl16szerk:
raubisoda
4g-t mennyin tudja a kicsi? -
jokeph
nagyúr
Ismerősöm szőrbe ma cserélte el a 3600-asát 3300X-re.
És piszok meg van elégedve, sokkal jobban fut vele az SC2 multi, látványosan kevesebb és kisebb az FPD Drop-ja Coop-ban is.
RyZen Master-el AUTO OC módban rakva használja, SC2 alatt felboostol 4450-re is elég rendesen.
509 pötty single core CB20-ban.
Mással nem játszik - tehát nem számít semmiféle magzabáló AC és társai.
X370-es Asus Strix lapban van neki, uccsó 1.0.0.6-os BIOS-al.#28529Chaser: de, le lehet, de az akkor se megy se jobban, se erősebb nem lesz.
És nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem jár hátránnyal összességében nézve (FX-nél nem volt jó hatással az összteljesítményre a modulok lekapcsolása a felépítés miatt).
Legalábbis a saját 3600X-nél nem voltam elégedett a 3/6-os felálással.Anno kipróbáltam ezt a lekapcsolósdit Intel HEDT CPU-knál is, de látványosan romlott a rendszer teljesítménye (X58 és X79-es platformokon).
A HT OFF-al ugyan javult az egymagos teljesítmény, csökkent a fogyasztás/hőtermelés, minimálisat javult az OC potenciál (SMT OFF-ra a 3600X is ugyanígy reagál), de általánosságban mégis "gyengébb" lett összességében, ez már meglátszott egy szimpla ablakváltásnál pl. futó játék és asztal vagy másik program váltása között. -
CJ4567
nagyúr
válasz
wwenigma #28525 üzenetére
A fő időzítések elég jók, az enyém sajna 16-19-19-20-at nem bír.
(Patriot 3600 CL17)
1,4V-ot kapnak. A 16-20-8-20 stabil, viszont 16-19-19-20 már instabil.
A tRDWR-t ha 10-ről 9-re leveszem, már instabil, 8-nál be se bootol. A mellékes időzítéseket tökmindegy, hogy mire állítom, a tRCDRD akkor se megy 3800-nál 20 alá, a tRDWR lehet, hogy menne 10 alatt, ha a többit lazítanám kicsit.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
AC Origins, Odyssey átlagosan 60-80%-ban használja ki 1080p60-75FPS között az R5 3600-at, HW Unboxed beállításokkal(high-very high körül van), és csak egy 1070-em van. Néhol 100%-ra is felugrik pillanatokra a CPU kihasználtság.
Vagy ha 60FPS feletti igényeid vannak, nem maximum grafikán, akkor oda kevés lehet a 3100.
Mondom ezt úgy, hogy jelenleg amivel játszom single player játék, az még 144FPS-en is alig használja a gépem.(Yakuza 0, régen élveztem ennyire egy játékot, egyszerűen zseniális.)
-
-
petakpa1
őstag
válasz
RECSKA #28495 üzenetére
Dobozon ez van BL2K8G32C16U4B, ami a Crucial oldala szerint 3200 C16-os
Mostani 1600-as FCLK-t max 1800-ra emelném. Kérdésem az lenne, hogy ehhez kell-e feszt emelni CPU-n, ha igen melyiket, illetve ha memóknál maradni szeretnék az 1,35V fesznél, akkor milyen időzítéseket használja 3600-on vagy 3400-on?
-
RECSKA
veterán
válasz
MPowerPH #28512 üzenetére
De mi van akkor, ha az a 6 mag leveri a 8at? Akkor sem eleg?
En ezert leszek kivancsi az 5600ra, mert elmeletileg jatek alatt siman leveri a 3800at, de meg cinebench es kulonbozo tesztekben is ott van a nyakan. Ergo 5600x = 3800x, ha nem jatekrol van szo. De jatekban meg sokkal gyorsabb az 5600x...
Nagyon kivancsi leszek azokra a hivatalos tesztekre...
-
fanti
addikt
Hát srácok...vajon mire nem elég egy Ryzen 3 3100-as allcore 4.3GHz-en?
Ugyebár 4 mag / 8 szálas felállás.És nagyon tisztességesen helytáll eddig mindenben Játékok terén...Sony Vegas alatt is, mert az meg renderbe bevonja az 5700XT-t, úgyhogy az meg azért gyors...
Nem igazán tudom megideologizálni a "nagyobbra váltás" létjogosultságát...segítetek?
Mondjuk pl. miért kéne váltsak egy 3800XT-re? Vagy esetleg egy 3900XT-re?
Vagy egy 5800X-re esetleg?Jön valami játék, ami keményen igényel pl. 6 mag 12 szálat vagy többet?
Keressünk már valami okotMert ez a kis szaros 3100-as mocsokgyors
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest