Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shkiz0 #18702 üzenetére
Na nézegettem, itt lapokat, és nem tudom mennyire lehet adni a QVL listára (értem ez alatt azt, hogy mennyire naprakészek) de elvileg a ramjaim a Prof.Gaming esetén szerepelnek benne, viszont a Gaming X esetén már nem, a B350 K4 esetén pedig már megint szerepelnek. Akkor gondolom a Gaming X esetén is kéne mennie ha az olcsóbb és drágább lap esetében is igaz?
Illetve még egy érdekesség, hogy az alaplap árával egyenes arányban van support bios terén (legalábbis ránézésre)
A B350 K4 épp tegnap kapott friss biost, míg pl a legdrágább laphoz van a legkevesebb elérhető.
Most akkor az sikerült nagyon jól, és kevesebb javítás érkezik hozzá, vagy mivel drága és keveset adnak el, nem arra koncentrálnak hanem az olcsóbb darabokra?
Mert akkor ilyen alapon joggal várhatná el a vásárló, hogy ha már prémium terméket vesz, akkor azzal egyenértékű a támogatás is. (de lehet csak asrockéknál van ez, nem tudom a többi gyártó esetén mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest