- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SECTORnooB #14897 üzenetére
.
-
válasz
Valdez #14888 üzenetére
Nem normális, de ismert jelenség (reméljük MSI részéről is), ugyan ezt tapasztaltam én is ugyan ezzel a lappal. Ryzen 5 1600.
Itt jöttem rá egy átmenti megoldásra; lényeg, hogy el kell ilyen esetben indítani az MSI Command Center-t, ami egy kis gondolkozás után visszaállítja a BIOS-ban is megadott szorzót. Sajnos ezt minden Windows újraindítás után szükséges megtenni.
-
OutSider17
senior tag
válasz
Kis Samurai #14890 üzenetére
+1 a Ryzen mellett zene készítés, zene szerkesztés terén!
FL Stúdiót használok és nagyon meglepődtem hogy mennyire erősek lettek a Ryzenek! Pedig ez "csak" egy R5 1400-as!
Nem bántam meg a váltát egy percre sem! -
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #14889 üzenetére
en ezt nem tapasztaltam, viszont nalam a cnq le van tiltva.
megtennetek, hogy megnezitek kikapcsolt cnq es 'core performance boost' mellett is ? -
törölt tag
válasz
Nem tudom milyen audioszerkesztésre gondolsz, de én pont zenéléshez vettem egy 1600-ast, a programjaim falják a több szálat és imádják a 16mb-t cash memóriát, 8-9 sáv felett megeszi reggelire a 7700k-t is simán...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
nem mertem, de szvsz azonos orajelen a core i5 4690 egyszalas teljesitmenyevel siman partiban van a ryzen, csak az ujabb 7xxx szeriatol marad jelentosebben le.
szoval ha nincs huzva az az i5, akkor nem vesztesz semmit, ellenben kapsz +2 valos magot es meg bonuszban +6 smt szalat. -
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
A "milyen processzort vegyek" topikból küldtek, hogy itt is megérne egy kérdést az alábbi:
Intel platformról (Core i5 4690) szeretnék visszaülni az AMD vonatra. Ryzen 1600x-el szemezek erősen.
Felhasználási terület: videóvágás, audió szerkesztés/felvétel, új játékok elfogadható futtatása full HD felbontáson egy gtx 1060 6GB társaságában high közeli beállításokon. Esetleg egy kis kompetitív játék.
Megéri platformot váltanom? Egyszálas teljesítményben bukok valamennyit? (Starcraft2, World of Warcraft és a hasonlóan jól megírt motorok miatt lehet érdekes számomra)
Köszi a segítséget előre is -
SECTORnooB
addikt
válasz
Valdez #14888 üzenetére
Nem, nem az egy nagyhatàr
szaraz új BIOS azért.Gondolom jópàran màr jeleztèk. Megnyugtató hogy nem csak nàlam problèmàzik.Beta BIOS ba is jelen van,azt se tedd fel, majd a következő verzióba gondolom javitjàk.
De innen Székesfehérvár felől küldöm üdvözletem az MSI nek, hogy ilyen szarvashibàt mèltoztattak otthagyni -
Valdez
őstag
válasz
SECTORnooB #14887 üzenetére
De baszki,mindenhol 3800-at ír, de pl aida alaplap, cpu, cpu típusa egyértelműen 28x100-at (2800-at) ír. Ez normális? msi b350 gaming pro carbon.
-
Pár napja mióta összedobtam a konfigot és 3066MHz sikerült (és nekem 3400-as van!), úgy is használom és atomstabilan üzemel ahogyan kell.
CPU OC-ba tapasztalatom nulla kb. Utolsó Proci/RAM/GPU még FX8350 @ 5GHz/24h , 1866MHZ RAM 2400MHz/24h GPU meg 770-OC volt..értékekre már nem emlékszem... amúgy ez a proci így gyári értéken mindenre elegendő! Nem is tudom minek is kell húzni..érdekesség, hogy sok esetben 3.7GHz-n üzemel (max.) és van amikor 4100+MHz-n (ez a gyári érték vége). Ez mitől van?
Na majd 1x a Ryzent is meg kellene nézni, hogy mi a vége..mit bír!? (s mi a módja adott lap esetén) ugyanazon lap és cpu esetén (megegyező) és biosal rendelkező fórumtárs segítségét privátban megköszönném és szívesen fogadom!
MD
L -
ati3x
senior tag
Még furább.. Szal az előbb nyomtam 3000-en stabilan. MAjd újrainditottam, és boot loop.. Ugyhogy visszaraktam 2800-ra. Dobtam rá egy kis tuningot. 3400 Mhz feszkó emelés nélkül. Úgy néz ki megy...
-
ati3x
senior tag
válasz
MaxxDamage #14882 üzenetére
Jepp.
Kicsit "stresszeltem" a CPU-z "stress CPU"-al, ment 3/4 órát. párhuzamosan 2-3x lefuttatam a cinebench-et, meg plusz neteztem. Egyenlőre stabilnak tűnik. 3000/14-16-16-35-ön.(a 15-17-17-35 helyett) Így azért más a leányzó fekvése.. Mondjuk a cinebenchben nem nagyon vettem észre különbséget a 2666 vagy a 3000 Mhz között. Most 1390 vagy 1411.. A procit még nem húztam. Gyári beállítással megy full terhelésen 3000MHz(?)-en.
-
Valdez
őstag
Lehet kissé amatőr lesz a kérdés... de lassan gondoltam elkezdem, hogy mit bír a cuccos. Beállítottam 1.325 voltra és 3800-ra a procit, látom automatikusan kikapcsolja a bios a cnq-t, de visszakapcsoltam. Futtattam egy cinebenchet és sokkal kisebb értéket kaptam mint alapon (r5 1600). Tuning mellett nem jó a cnq? vagy most mi a helyzet?
-
"a rzyen nem szereti a páratlan időzítéseket" --->> Lehet benne valami, mert nálam is D.O.C.P.-be rakva nincs kép és manual kicsit bele kell nyúlni és 3066 a max amit megy (G.Skill 3400MHz 2x8GB KIT)
Érdekes dolgok ezek... a 3400 lehet csak egy álom marad és a RAM lehet tudja, de mem vezérlő nem! (ez van)
Későbbi BIOS verziókban bízom (jelenleg a legújabb van) aztán majd kiderül...MD
L -
ati3x
senior tag
válasz
apa111 #14876 üzenetére
Azért ez a memo dolog kicsit fura. 2 hete rendeltem a gépet, Corsair 3000Mhz ramokkal. Összepakoltam ment is. Persze valami 2133-on. Nosza rajta D.O.C.P be is konfigolta a ramot gyári paraméterekre 29xx 15-17-17--35-re 1.35V-on. Ujraindit, meg se nyekken. Biost frissítettem, el is indult 2800-on, de érdekes módon nem mindig. Próbáltam, 2666-on, de kisebb feszkóval, akkor má ne hajtsam sz*rrá felkiáltással. Elindult, de 20 perc után skypeolás közbe beállt memóhibával a win. Aztán eszembe jutott egy mondat amit itt olvastam: "a rzyen nem szereti a páratlan időzítéseket". Nosza rajta, próba: 15-17-17-35 helyett 14-16-16-35. 2666 megy. 2800 szintén. 3000, uppsz ez is! Most pont így fut! Persze még nem stresz teszteltem, de a cinebencs lefutott 2x. Azaz legroszabb esetben is stabil lesz szorosabb időzítésen 2800-on..
-
sarasota123
aktív tag
köszi, most belőttem 3066-ra, ahogy mondtátok. stabilitást mivel tudom ellenőrizni? biosom 0806-os
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
sarasota123 #14870 üzenetére
bios a legfrissebb van fent?
-
-
Szinyák
őstag
válasz
sarasota123 #14873 üzenetére
Igen , ahogy írták Asus lapnál D.O.C.P.-t érdemes használni és ott 1.35v.-t adni neki időzítéseket nézd meg mire pakolja mielőtt restaltolsz csekkold le . Illetve a SOC voltot is érdemes megnézni mennyit ad 1.1v jó vagy ...
-
apa111
aktív tag
válasz
Szia!
A biosban a frekvencia beállítása elött,van olyan funkció ,hogy/AUTO ,D.O.C.P/ a D.O.C.P -ra kell állítani , 1,35 v mellett .
-
bivalyolo
őstag
válasz
sarasota123 #14873 üzenetére
ProcOdt mehet 60 ohm-ra, geardown mode disabled, és a command rate 1T.
-
BMS
őstag
Hali
Használ itt valaki Ryzen 1600X-et és GTX 1080 TI kártyát?
Érdekelnének a tapasztalatok róla.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
sarasota123 #14872 üzenetére
beirtam dram voltagenek 1.35-ot biosban, de ugy sem akart elindulni
-
Szinyák
őstag
válasz
Időzítés + feszt (1.35v vagy 1.4v) ahol stabil ....milyen ramok pontosan ?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, összeállt végre a gépem, b350 prime plus , 1600x, 16gb tridentz.
a kérdésem az lenne, hogy amikor biosban a ramok órajelét beállítom, miket kell még módosítanom?
elsőre csak simán felraktam 2933-ra, de nem volt hajlandó elindulni a gép -
törölt tag
-
Szinyák
őstag
válasz
SECTORnooB #14862 üzenetére
Az jó lenne a Pinnacle az akkor nem a zen2 lesz hanem a ryzen tovább fejlesztett fejlesztett revíziója ha jól gondolom. Zen2 akkor lehet lemegy 7+nm.-re is akár.
-
Z_A_P
addikt
Ha mar mindenhova beraktak, elfer itt is:
amd roadmap
Ezek szerint nemcsak a frissitett kovetkezo Zen (Zen+?), hanem a Zen2 (2019) is bele fog menni az AM4 lapokba. -
válasz
body007 #14859 üzenetére
Meg is van:
So apparently to enable virtualization support, you have to enable SVM. To activate it, click on the MIT tab, then Advanced Frequency Settings and then Advanced Core settings. Even though the manual says it should be enabled by default, it wasn't on my board.
Köszi
-
Szinyák
őstag
válasz
Walter_White #14855 üzenetére
éN Ezért is váltottam ,mert elegem volt abból ,ha ki akartam próbálni egy új procit , vegyek lapot+ procit is
Remélem tényleg itt nem ez lesz a trendi
X370 jó lenne bele menne majd a 12nm Pinnacale
-
Sziasztok!
Hülye kérdés, de hol kapcsolom be 1500X-en a virtualizációt? Gondolom a bios-ba de nem találok ilyen opciót. Virtualbox-hoz szeretnék több szálat rendelni de azt írja, h nincs bekapcsolva a gazda rendszeren.
Giga AB350M-HD3-CF a lap.
Köszi -
ULPIUS
őstag
válasz
#95462144 #14854 üzenetére
Ertem, de megis mik a koztes hatarok?
azt se tudom hol kezdjem. Milyen volt tartomanyban probalgassam? Tized, ezred ertekek is nagyon szamitanak?
Meg tavasszal olvasgattam a forumot, volt itt valami adatgyujtes, h kinek mi hogy megy jol, annak eredmenye fellelheto valahol? Mert akkor kibogarasznam az 1600x+ msi b350 tomahawk eredmenyeket. -
Walter_White
senior tag
válasz
Televan74 #14853 üzenetére
AMD nem teheti mega vásárlóival ugyan azt mint az Intel. Biztos vagyok abban hogy lesz átjárás, még akkor is ha uj Chipkészletet hoznak ki. Jelenleg is A-Z ig az összes R3-R5-R7-et fogadják a lapok. (Intel is csak azt teszteli ezzel, hogy meddig mehet a pofátlanságával, vevőszivatással) Szerintem az
AMD- maximum a DDR5-nél fogja lecserélni az AM4-et és a kompatibilitást. Esetleg még egy átmenetet AM4+t el tudok képzelni, de ott is maximális kompatibilitást AM3/AM3+ ... -
törölt tag
válasz
ULPIUS #14852 üzenetére
Egy a lényeg, ha tuningolsz a feszt soha ne hagyd auton, olyankor simán adogat a procinak 1,45v-ot még csak másodpercekre is. Minden kocka más a deszka is fontos tényező ezt apránként saját magad tudod kitapasztalni, hogy a procid mit szeret. Egyébként ha jól látom x-es procid van ott a 100mhz plusz azaz xfr.
-
ULPIUS
őstag
válasz
BullKoxa #14851 üzenetére
Koszi sracok!
Nyaron volt, h hetekig ment 4ghz-en a proci auto feszen, hiba nelkul, de most olyan idoszakom volt, h egyfolytaban dolgoztam es max netezni estem be a gep ele, igy nem lattam ertelmet, h 4ghz-en menjen es visszakapcsoltam a cool'n' quiet modot. A divisiont most vettem meg igy ez uj problema. De erdekes, h a cpu kihasznaltsag atlag 40-50% csak....
Honnan tudom, h milyen orajelhez milyen feszultseg ajanlott az en cuccaimhoz, van ehhez valami tablazat esetleg?
Most csináltam bios resetet, így néz ki jelenleg, nekem akár ez is megfelel, vagy állítgatsak rajta? (alapból így lövi be mindig: ram 2400 mhz, proci 3.6ghz, mégis majdnem 3.7-en pörög, miért??) -
ULPIUS
őstag
Hello!
Sok ido utan tegnap este tudtam egyhuzamban kicsit tobb idot jatszani (tom clancys division) , azonban kb. 2 ora jatek utan tobbszor is osszeomlott maga a jatek.
Hwinfot hasznalok csak, semmi mas overlay monitorozot, igy csak osszeomlas utan neztem at az adatokat, hofokok rendben voltak, cpu kihasznaltsag atlag 40%, cpu max 65℃, gpu max 69℃.
Viszont ketszer ilyen errort regisztralt a hwinfo: "CPU Cache L0 error"
Ez mit jelent? Mitol lehet?
A proci jelenleg "amd cool'n'quiet" modban uzemel, azaz 2200-4000mhz kozott dolgozik kihasznaltsagtol fuggoen, de belőttem pl. fix 4ghz-re is a procit teszt gyanánt, most megint összeomlott (kb 1 óra játék után) a division, 7db "cpu cache L0 errort" ír a hwinfo.
Valami nem stabil vagy a játékkal van a gond? Máskor/máshol ilyet nem tapasztaltam, már április óta megvan ez a ryzen, kutya baja se volt eddig.Cpu: Ryzen 5 1600x
Gpu: asus turbo gtx1060 6gb
Lap: msi B350 tomahawk arctic
Ram: hyperx fury 2666mhz 16gb
Tap: fsp raider 550wPls help, koszi!
-
-
edari
őstag
válasz
GFerr56 #14841 üzenetére
Lapot nem tudom még mindig. Vagy MSI B350 Krait, vagy Asus Strix B350-F Gaming, de ezekkel is csak aza bajom hogy. hogy kb rádobok még 3 ezret és akár X is kijönne belőle (MSI X370 SLI Plus, X370 Krait). Szóval nem tudom még mindig az alaplapot.
Proci az 1600 vagy 1600X (attól függ hogy majd honnan rendelek).
Ramból HyperX Fury Black-et néztem ki, 2666Mhz cl15 mellett. Sajnos nem Samsung chipes, és ha jól tudom Dual Side-os, de amiket néztem alaplapokat, azoknál szinte kivétel nélkül ez benne volt a qvl listában.Feriboy2:
Igen, ezért se erőltetem őket. Sőt, némelyiken még gyérebb hűtés van mint egy csúcs B350-esen.
-
GFerr56
aktív tag
Hay!
Lap: ha nem akarsz több videókártyát használni (SLI), akkor ízlés és pénztárca kérdése (több extra). B-s lapoknál azért egy jobb VRM-el rendelkező jobban jöhet. Azért valószínű, hogy a drágább lapokat tovább, és esetleg jobban támogatják majd a gyártók kódokkal.
Processzor...hm, most megköveznek, de, ha csak az órajelet nézed (mindegy milyen áron-magasabb Vcore, esetleg lassabban használható RAM) akkor nem számít az X. De, ha kapitalista szemmel nézzük, nem véletlenül kérnek valamiért többet. Nálam két proci járt eddig (1600X és 1700X), mindkettő símán hozza a max hivatalos órajelét (pl.1700X 1.286 Vcore 3800 MHz, úgy, hogy a RAM megy mellette 3466-on, megjegyzem a proci 4 GHz-en is, csak akkor a Vcore 1.375-1.4 között van). Szóval a végén teljesítményben ott vagy, csak kevésbé van kihajtva a bele, lehetőséget adva egyéb tuningra. Szóval, az itt párszor leírt jelenségek (alacsonyabb elérhető memória órajel stb.) eddig elkerültek. Lehet, hogy csak szerencsém volt a "lottón", ki tudja. Pár hónappal ezelőtti 1700 árában adják az X-est, igaz hűtőt nem adnak hozzá, de egész jó megoldások vannak már. Azért, ha 3900-4000 körül akarnál egy 1700-ast használni tartósan (ha lehet egyáltalán-nem járt nálam), akkor azért a gyári hűtővel már nem biztos, hogy egészségesen elmegy...
RAM: a hivatalos max órajel 2666 MHz, e fölött tuningnak számít. Egy alacsonyabb időzítésű (13-14) 2933-al már szépen fut (azért RAM-ja válogatja), sőt a 2666 is teljesen jó (használtál már 1600-as, vagy lassabb memóriát biztosan), egy egészséges 3200-on teljesen elég jelenleg. Nyersz a magasabb órajellel (RYZEN esetében különösen), de legalább annyit számít a proci IMC-je, és itt esetleg bejátszhat az az X...Üdv
-
edari
őstag
válasz
SECTORnooB #14838 üzenetére
Akkor még kérdezek párat
B350 vagy X370? Megéri az X a kicsivel több pénzt? Vagy erősen lap függő?
Ramok esetében érdemes a biztonságos frekvencia tartományban maradni (2666) amit majd később felhúzok nagyobbra, vagy lehet nagyobb órajelűt venni (3000)? -
SECTORnooB
addikt
Szia!
Ha tutira akarsz menni akkor Samsungos legyen az a tuti, de sajnos a legtöbb ram kitből van többféle verzió is.
Nekem Tomahawk-om van, megvagyok vele elégedve,bár az utolsó bios produkált pár furcsaságot pl: 3.6Ghz felett bármennyire állítottam 2.8Ghz-t állított be random feszültség mellett.De volt jó oldala is a legutóbbi biosnak mentek 3200mhz-n az LPX-ek 3.6Ghz mellett stabilan. -
edari
őstag
Sziasztok
Tervezem hogy kipróbálok egy r5 1600-as Ryzent. Egyelőre még csak nézelődök és tervezgetek, azonban a ram az teljesen kifogott rajtam. Azt tudom hogy a Single Side ram a jó, és a minél nagyobb órajel, azonban nem tudom hogy Samsungos, vagy Hynix-os legyen a chip. Mi a tuti?Alaplapból MSI Krait eléggé tetszik, van vele tapasztalat?
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Ma megjelent az ASUS X370 Strix Gaming laphoz a kovetkező Bios ROG STRIX X370-F GAMING BIOS 0902
Update AGESA 1.0.0.6B. ezzel stabilan megy a cpu, nem kell neki offsetbe + feszültség és a Corsair LPX 3000CL15 Hunyx chipes ram is megy stabilan 3200Mhz CL16,17,17,35 időzítésselEddig 3066Mhz volt a stabil, kicsit hozott
-
salaud
aktív tag
ASrock ab350m Pro 4 - lapban hajtok egy Ryzen 5 1500X-et. 1.36-on megy 3850-et, 4 GHz-hez 1.45 kell neki, ott nem is nagyon próbálgattam a gyári hűtőjével. Ez MATX lap, ebből van sima ATX is, és van rajta type-c usb 3.1 és a biosban eldugva van valami usb 3.1 gen2 enable opció. Én elégedett vagyok az MATX verzióval, és tudomásom szerint mások is hasznáják a fórumon a típust elégedetten.
-
PRIME B350-Plus laphoz mehet a G.SKILL F4-3200C16D-16GVK? 3000 a cél, természetesen
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #14831 üzenetére
Pont a másik topicban leírtak miatt szerettem volna megkérdezni, hogy biztos legyek benne.
-
-
törölt tag
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne: Ryzen esetében van lehetőség a memória órajelének emelésére a CPU órajelének emelése nélkül?
Tehát az alaplapgyártók leírásában szereplő 2667 Mhz fölötti RAM órajelek melletti OC jelölés ez RAM OC-t jelöl csak, vagy ez mindenképpen a CPU órajelének növelésével is jár? -
Lalee88
csendes tag
válasz
Feriboy2 #14799 üzenetére
Jól van, akkor hagyom a dolgot, végül is így sem rossz azért.
[(#14800) SECTORnooB]
Ja, hátha következő bios megoldja. Tovább nem is próbáltam húzni, de legalább 3200 mehetett volna... -
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #14819 üzenetére
egyelore az 1700 -hoz kapott gyarit. a masikat visszaraktam az fx -re.
majd valamikor jovohonapban ha lesz idom, nezek valami combosabbat. -
törölt tag
Sziasztok!
Egyik ismerosom olcson jutott hozza egy r7-1700-as processzorhoz. Alaplapot szeretne hozza vasarolni, de sajnos a haza csak matx lapokat fogad.
Asrock b350m pro4 es Msi b350m mortar kozott szeretne donteni. Az asrockon elvileg tobb fazisu tapellatas van. Szerintetek ez jobb valasztas lenne?
Koszonom a segitseget! -
válasz
SECTORnooB #14815 üzenetére
Most Zero Infinity Free Flow+ van a Xeonon, nem félek a brutál hűtőktől. Sajnos az nem rakható át erre.
Nézek rá valamit, át szoktam bogarászni ezer tesztet, úgy választok hűtőt. Úgyis új ház, új hűtő kombó lesz, csak a tápot, meg a háttértárakat tartom meg a régiből.
Azt hiszem, egy ilyen kerül rá: [link]
-
mzso
veterán
válasz
schawo #14804 üzenetére
Van Biostar B350GT5-ön is ahogy nézem. (Ami most szokatlan módon az iponnál jóval olcsóbb mint máshol 34500-ért)
De egyébként én is először olyat kerestem (És a két Biostar-on kívül nem is találtam mást) amin van Type-C, mert ki tudja mennyire lesz elterjedt a jövőben csak sokalltam 40k+ ért alaplapot venni amivel másoknak sincs tapasztalata.
Aztán nézegettem ilyeneket:
https://www.aliexpress.com/item/Laptop-USB-3-0-Male-to-USB-3-1-Type-C-Female-Data-Converter-Desktop-USB3/32797350575.htmlHátha működnek, ha égető szükség lesz Type-C-re.
-
Feriboy2
aktív tag
-
SECTORnooB
addikt
válasz
schawo #14804 üzenetére
Szia!
A tuning teljesen lutri és az X végződés egyáltalán nem garancia, én azt mondanám neked 1700-ast vegyél ugyan úgy tuningolható kb az összes ryzen függetlenül attól hogy 7-es vagy 5 ös, persze ha kevésbé vagy szerencsés akkor kell rá egy izmosabb hűtő is.Én a helyedben ASUS PRIME X370-PRO-t választanám, kb ugyan abban az árba van a Biostarral talán egy ezres van közöttük. -
Sziasztok! Ryzenre újítanék, végre elhatároztam, mert talán már futott annyit másoknál (nálatok), hogy nem nekem kell tesztelnem. Bocs tőletek
Szóval 1600 1600x vagy 1700 legyen? Árban nem sok különbséget látok. Jellemzően/átlagosan lehet-e ugyanarra az órajelre tuningolni az 1700-at, mint a 6-magosokat? Az X végű megy-e gyakrabban jobban legalább 5%-kal (200MHz), mint a sima, vagy tuningra kár pénzt kidobni az 1600X-re?
Az alaplap Biostar X370GT5 lesz. Tudom, nincs vele sok tapasztalat, meg amúgyis a Biostar nem túl népszerű, de nekem szükségem van sima PCI buszra és 3.1 Gen2 USB-C dugaljra is, szóval a proci áránál olcsóbban kapható (<60k) lapok között a halmazok metszete ezt az egyetlen alaplapot dobja. Vagy tudtok másikat is?
-
GFerr56
aktív tag
válasz
SECTORnooB #14792 üzenetére
Hay!
Bocs az offért...
Ezen keresztül szintén gratulálok a géphez, és, ha már porszűrőt említettél, akkor a titkos esélyes nálam (ha most kéne vennem házat, bár legalább 5 évre vettem a mostanit - EVGA DG-87), akkor az új TT 71 TG (RGB), ami kb ezt a látványt nyújtja, csak full üvegen át.Üdv
-
ati3x
senior tag
Tegnap biost frissitettem a prime b350m-en. Megjelent a 2800Mhz-es beàllítàs, és azzal megy. 16-17-17-35-ön. 3000-es moduljaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest