- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedernet
aktív tag
válasz apa111 #31917 üzenetére
Bármit próbálok ez nem akar jó lenni.
3066 on a tesztek le futottak de a win nem volt stabíl, érdekes.
Nem omlott össze de rendesen laggos, kattintok dolgokra és semmit nem csinál csak sokkal késöbb egyszerre mindent.
Adtam neki feszt 1.37 voltig, így nem produkálta ezeket, a memoria masolás értékek is javúltak...
Ki fogtam a legszarabb ramot.. -
válasz apa111 #30008 üzenetére
Ezt néztem, itt szerepel
2666-on nem fagy tkp. csak pl. a GTA V benchmark kivágott mint macskát.... afelett már újra is indulgatott, hiába állítottam 1.35V-t kézzel neki.
Dragon3000 Akkor szomorú vagyok. Ugyanitt HyperX 16GB Predator DDR4 3333MHz CL16 KIT eladó
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
komi77
senior tag
válasz apa111 #29899 üzenetére
Memória próba megvolt most este. Haver FlareX-ével is eldobta magát. Ráadásul az én memóim is ki lettek próbálva havernál és azzal sincs gond. Marad a lap, táp, vga. Vga-t is cserélem próbában bár azt tartom a legkevésbé esélyesnek, mert alaplap default beállításokon - ahol proci alapon és memó 2133-on megy - nincs gond a rendszerrel. Vagyis ha vga hiba lenne, akkor default-on is hibázna. Marad a táp és a lap, amiből leginkább az alaplap az esélyes nekem. Mert a táp defaulton is hasonló teljesítményt ad le mint ha oc-zve van a rendszer. Nyilván oc alatt a proci és a memó többet kér de a vga nincs oc-zve, így minimális többletet kér a rendszer, amit kell tudjon a táp. Persze ettől még benne van a táp is a listában, mert lehet, hogy az a kis többlet elég neki ha ő a hibás. A lényeg, hogy holnap táp, vga, és komplett win + driver csere a próbákhoz. Ha így is lesz hiba, akkor az leszűkíthető az alaplapra. Arra még kíváncsi lennék, hogy újabb Bios mit eredményezne. Sajna egyenlőre nincs újabb és régebbit nem tudok vissza tenni.
Szegény ember kézzel nőz.
-
komi77
senior tag
válasz apa111 #29835 üzenetére
Szia! Tegnap nem bírtam magammal és kicseréltem a procit. Sajna ugyanaz a jelenség. Kb. húsz perc játék után monitoron no signal. Korábban belefutottam egy hibás FlareX kitt-be. Ott egészen más jelenség történt. Menet közben újraindulgatott a gép vagy bedobta a win10 kék hibaközlő felületét. Most a gép nem indul újra, nem áll le, csak a kép megy el. Több órás Aida stresszteszt simán pipa. Mindent bejelöltem de nem történt semmi. Már arra is gyanakszom nem-e valami driver okozza. Elég sok Radeon verzió volt mostanság. Ja lőttem egy Hwinfós képet. Ha esetleg van még valami ötleted, azt előre is köszönöm. Most majd nyomok egy Memtestet is.
-
komi77
senior tag
válasz apa111 #29832 üzenetére
Szia! Előtte nem volt, azóta igen. Van valami ötleted esetleg, mi lehet? Radeon driver volt még frissítve. Az mondjuk többször okozott már gondot. Viszont win10 telepítés és régi driver vissza. Délután tettem egy próbát, ahol a procit csak 3400-ig húzom. Azon működött elég sokáig de hosszabb próba talán csak holnap. Megfigyelésem szerint proci 3500-ön, memó 2933-on már nem stabil. Gondoltam a procival ez alá megyek, hátha.
-
Daffchy
őstag
válasz apa111 #29524 üzenetére
Na ez fura...
Ezt nem vettem észre, mert a Corsair gyári programja szerint 2010 és 2040 között megy alap állapotban és a ventik sebessége változik terheléstől függően.
Hol tudnám az AIO-t állítani? Corsair programja nem csinál ezek szerint semmit.
Ha sok vagyok itt a túlmelegedésemmel akkor ne haragudjatok, nyugodtan töröljétek és felteszem a kérdést vizes topicban!
Szerk.: A proci mellett balra, ott van egy AIO Felirat és oda is van dugva, ezeket tegnap átnéztem, elvileg jó helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz apa111 #29422 üzenetére
ha igaz az a frekijel akkor megér annyit!
kérdés mennyi gari idővel kapod meg?
az én lapomban a 3600 frekis Predator elsőre csak 3466Mhz-n tud menni.
amit állítottam a BIOS-ban az a freki és a 1,35V.
van egy Corsair 2x16Gb ramjaim ami 5.39 verziósak nem KIT-ben lett véve de egy boltból és egyidőben és az is csak 2933Mhz-t tud. ennél többet nem enged feljebb vinni ugyanabban az Asus lapban. de legalább nem fagy le. az Intelben minden állítás nélkül tud 3000Mhz-n ketyegni.[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
-
GAbre
veterán
válasz apa111 #26882 üzenetére
Mi a baj szted az MSI gamingel?(véleményed szerint)
Nekem olyan van.Más:
Amúgy azon gondolkodtam,h mi lehet a baj.Bios frissítés óta tökéletesen futnak játékok.
De még mindig "fagyogat".Asztalom.
Illetve ilyenkor ha asztalon van játék az be is záródik,(crash)
De ha előtérbe van nem történt ilyesmi, még.
Ennèl a procinal,van olyan,H stabilnak tűnő tuningnál,megfagy a gèp?Esti Prime-nàl is reggelig fagyàs lett.[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz apa111 #20527 üzenetére
"ajon hogy is működik így a gép ,hogy bios nem kap szuflát"
ugy, hogy betolti a default bios beallitast. de siman lehet, hogy az elemkivetel es az inditas koztt eltelt idoben még nem felejtette el a tartalmat. regebben voltak ilyen videok, hogy kivettek a rammodult a gepbol, atraktak ( preparalt ) masikba, es meg bennevolt az elozo tartalom. es az dram volt; bios sram talan meg lassabban is felejt.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Lukitomi
aktív tag
válasz apa111 #20531 üzenetére
Nekem is ASRock lapom van, sajnos ezek is fals mérések!
Ha csak a memóriánál állítok el valamit, már más értékeket mutat a program ugyanolyan procifesz és freki mellett!
Senki nem tudja mit miből számol a program, minden lapnál más és más.
Nekem is volt asus b350 plus lapom és teljesen más fogyasztási értékeket mutatott a progi, de mindkétszer mértem hálózati telejesítmény mérővel és nem volt számottevő különbség fogyasztásban a két lap között azonos proci órajelen!
Itt egy példa:
Ez a 350 plus lap, itt látható a teljesítmények alakulása, legkissebb core power, második cpu+ soc, harmadik cpu package, tehát a teljes fogyasztása a procinak és ez a legnagyobb!
Az Asrock-nál pont fordított emelkedő sorrendben mutatja a progi, ami ugye hülyeség![ Szerkesztve ]
-
Lukitomi
aktív tag
válasz apa111 #19281 üzenetére
Így van, egyébként azért cseréltem a fiamét is intel-ről amd-re, mert nekem is az van és meg vagyok vele elégedve!
És akinek nem az a 10-15 fps hiányzik, meg nincs 1080-as kártyája (szerintem az emberek 99%-nak nincs), annak szerintem, sokkal jobb választás az AMD!
Valóban sok idő ment el eleinte a kitesztelésre, de sokat tanultam belőle, ma már 1 délután beállítok egy gépet. -
OutSider17
senior tag
válasz apa111 #19225 üzenetére
Szervusz!
Nem tudom kaptál-e választ, Szerintem megéri egyébként az árát az X370 SLi Killer!
De ha kicsit többet akartok róla megtudni akkor R3laX kollégát keressétek! Neki ilyen lapja van. (Mázlista!)Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Vitka675
tag
válasz apa111 #19142 üzenetére
Elég jól szellőzik a házam szerintem, nem is a hőmérséklet miatt aggódtam, hanem hogy túltekerem a feszt, aztán egy zizzenés és vége mindennek. Mérsékelten értek csak az OChoz, viszont a RAM fesz egy elég nagy fehér volt nekem. Nyilván nekik nem szabad az ajánlottnál magasabbat mondani, de a G.Skill support is max 1,35öt írt, ezért sem mertem nagyon feljebb tenni, de ezt a cikket elolvasom, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
válasz apa111 #18045 üzenetére
Biztos az a Dual Channel a 4+1GB-re, tesztekben is dupla sebességet hozott a single-hez képest?
A Dual Channel lényege pont az, hogy két azonosan címezhető modult párhuzamosan olvas/ír. Ha különböző a kapacitás akkor nyilván nem tudja ugyan úgy címezni a modulokat. Talán létezhet valami asszimmetrikus dual channel mód bizonyos lapokban aminél a sebesség a modulok közti kapacitás függvényében változik, de az inkább amolyan 1.5 channel mód lenne .Szóval menni biztos megy akárhány modul együtt. A kérdés inkább, hogy a teljesítmény milyen lesz egy ilyen felállásban, valamennyi veszteség biztos lesz valahol a teljes értékű Dual Channel-hez képest. Azt tudom elképzelni, hogy talán 40GB/s helyett fog hozni 30-at (ami végül is még mindíg több mint a 20 amit a single channel hozna), vagy pedig a RAM egy részét gyorsabban, míg a másikat lassabban tudná olvasni. Érdekes lenne tesztelni egy ilyet.
(#18052) SECTORnooB 76 fok még nem vészes, ha IBT-ben hoz annyit akkor valós körülmények között valószínűleg jóval kevesebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz apa111 #18034 üzenetére
Hát az első élményem, hogy senki ne vegyen FSP CMT120-as gépházat, ha a rendeltetési helyére csavarozza az ember az SSD-t nem tud bekábelezni, ha ATX-es lapot tesz bele az ember akkor a kábelmenedzsmentre kialakított átjárókat háromnegyedig eltakarja a lap.Ezen kívül XPM 2.0 profillal viszi a QLV listán abszolút nem szereplő G.skill Ripjaws 4 -es kitet 3200mhz-n az MSI PC Mate. Éppen "finomhangolok" elég gyenguszka a gyári kicsi cooler így nem tudom meddig tudok elmenni a "kis" 1400-assal, 3.5Ghz megvan megyek feljebb.
Ui: IBT alatt a 76 fok még elmegy a kis gyári coolerel?[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
válasz apa111 #18042 üzenetére
A dual channel biztos nem menne, ahhoz azonos kapacitású modulok kellenek, megfelelő slot-okban.
Én részemről biztos nem kombinálnám így a RAM-okat, inkább kicsit még gyüjtenék és beszereznék egy második 8GBs modult amivel menne a dual channel és a valószínűleg magasabb frekvencia is.
-
apa111
aktív tag
válasz apa111 #18016 üzenetére
Az lemardt single rankos , micron csippes cl 15 2133mhz és élettartam garancia 1,2v , és akinek asus prime lapot készül venni benne van a memória listában.Hétfön kapom meg akkor lesz próba ,de ahogy irtam biztos vagyok benne 2400,2666 -on menni fog persze egy picit nagyobb fesszel és időzítéssel
-
ViZion
félisten
válasz apa111 #17277 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de AM3+ -nál is "majd jön" volt a szöveg: a frissített FX-el jön, stb. stb... és ott mATX mikor jött? amikor a ryzen... köszi. Szal. AMD már jó rég szabadjára engedte az alaplapgyártókat, most sem változott sokat a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
wassabi11
aktív tag
válasz apa111 #17184 üzenetére
Már csak az a kérdés hogy érdemes lenne ezt a ramot esetleg nyúzni egy picit : Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2400MHz HX424C15FB2/8 vagy nem fogok észre venni külömbséget 2400 mhz és esetleg 2800mhz? (ha esetleg még sikerül is ilyet alkotnom aminek az esélye 1%, mivel írtam hogy nem értek hozzá) puszta kíváncsiság volt hogy lehetséges-e.
-
Lukitomi
aktív tag
válasz apa111 #16979 üzenetére
Csináltam még egy mérést!
Proci auto-n és core performance boost kikapcsolva, ami az állításomat igazolja!
Ilyenkor se turbó se XFR nincs! És a feszültségek is barátiak ellentétben az előzőekkel szemben!
És itt van amiről te beszélsz és ami nekem is jelen van a gépen a bckl ingadozás, ami nem valós csak egy fals mérésből adódó freki!
Amint látod 99.4 és 102.8MHz között van a bckl![ Szerkesztve ]
-
Lukitomi
aktív tag
válasz apa111 #16971 üzenetére
Nem akarok vitatkozni és nem is fogok mindössze a tapasztalataimat osztom meg, amit 6 hét állítgatás és tesztelés után szereztem!
Nekem az Asrock X370 Prof. Gaming-nél is ilyen kiugrásokat csinál és annyira zavart, hogy miért műveli ezt, hogy készítettem egy videót az asztalról miközben teszteltem a rendszert.
A HWInfó mellett a cpuz-vel és a core temp-el monitoroztam egyszerre!
A cpuz és a core temp stabilan ugyan azt a frekvenciát mutatta (100MHz) ugyan abban az időben ami több másodpercig tartott, miközben a HWInfó fals értéket mutatott, aztán visszaállt az eredeti értékre.(100MHz)
Ezt a mérést többször megismételtem és arra jutottam, hogy valamiért ilyenkor a HWInfó valami fals infót kap az alaplaptól és ezért van a frekvenciaváltozás is.
Mint írtam a HWInfó a bus clock és a szorzó együtteséből számolja a proci frekijét!
Amikor autón van a proci a biosban, akkor nekem is szépen látható 25MHz-enként a skálázódás egészen 4100MHz-ig (X1800).
Amikor húzva van a proci, általában, az XFR nem aktív, de, ha mégis úgy véled, akkor is 25MHz-enként emeli a frekit, tehát ahhoz közeli értékek kellenek, hogy szülessenek, mindamellett, hogy a bus clock nem változik!
És ez a lényeg! A bus clock-nak állandónak kell lennie a szorzó érték változik!
Ha nem hiszed, tedd autóba a proci beállítását a bios-ban és nézd meg magad!
4025, 4050, 4075,ill.4100MHz x1800-nál!
Ezek az értékek láthatók a HWInfóban magonként persze lehet eltérő, de egy idő után, ha nincs nagy terhelés és csak egy-két mag dolgozik mindegyik felmegy egyszer-egyszer 4100MHz-ig![ Szerkesztve ]
-
Lukitomi
aktív tag
válasz apa111 #16965 üzenetére
Csak megjegyezném, hogy amit Te XFR-nek gondolsz, az a bus clock mérési hibából adódó frekvencia különbség!
99,8MHz vs. 101,6Mhz!
Sajnos majdnem minden alaplapnál van ilyen mérési hiba, amikor egy pillanatra valamiért felugrik a bus clock értéke és mivel a program ebből számolja a proci frekvenciáját, ezért az is megugrik!
Amikor a bus clock-ban nincs jelentősebb változás (+-0,1MHz), akkor nézd meg a maximum frekit![ Szerkesztve ]
-
Bounti
aktív tag
válasz apa111 #16948 üzenetére
Milyen lapod van, ha szabad kérdeznem? Nekem egy A320M van, de az AIDA szerint az alaplap hőmérséklete 30-fok, és még sosem ment 35-nél feljebb (legalábbis amikor nézem)... nem sok kicsit az a 70?
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
joysefke
veterán
válasz apa111 #16309 üzenetére
Sajnos a ram még mindig egy két játéknál hibázik na meg a mem testnél is ,szóval marad 3066 cl 14 .Néztem 3200-nél feljebb nem megy
3066Mhz / CL14 ez bizony elég feszesnek tűnik
Próbáltad esetleg a 3200MHz /CL16-ot is élesben (a képet látom)? Ha igen, akkor real world benchmarkokban melyik az erősebb?
Sokat csiszoltak ezen az L3 késleltetésen a megjelenéshez képest, szerintem a játékokban tapasztalt sebességnövekedés ebből adódik. Azok igénylik a gyors L3-at.
Viszont eddig 4070 mhz volt a max ,látszik hogy valamivel stabilabb az egész rendszer ,de úgy érzem ennél a lapnál a 4000 mhz ami nekem be vált ,ez már nem lesz jobb
Lehet, hogy a ZEN+/ZEN2-ig ez így is marad tök mindegy milyen lapot raksz alá. Ettől függetlenül elég jól jártál te azzal az 1700-zal
[ Szerkesztve ]
-
OutSider17
senior tag
válasz apa111 #15874 üzenetére
Szervusz!
Köszönöm szépen!
Hát lehet hogy a közel jövőben még megpróbálom feljebb piszkálni, de egyenlőre ezzel a biossal hagyom.
Jól be választottál azzal az 1700-assal akkor!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Walter_White
senior tag
válasz apa111 #15641 üzenetére
(Hopp véletlen válaszként ment, bocsánat. Újként akartam.)
Sziasztok! Hamarosan veszek normálisabb VGA-t a gépbe, AMD-t szerettem volna Vega64-et (de kicsit teljesitmény/fogyasztás miatt csalódtam, igy marad egy ideiglenes 1050-es míg ki nem jön vmi az AMD-től)
Akinek Nvidia kártyája van, a driverek hogy működnek most Ryzenek alatt? Anno olvastam több helyen is hogy voltak anomáliák...[ Szerkesztve ]
-
OutSider17
senior tag
válasz apa111 #15594 üzenetére
Szervusz!
Köszi szépen az infót!
De szerintem is többet fogyaszt az R7 1700-as mint 140watt! Az én R5-ösöm 3.8Ghz-en IBT teszt alatt megkérte a maga kis 102wattját. Ebből adódoan gondolom hogy az R7-ek éhesebbek lehetnek.Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
törölt tag
válasz apa111 #15564 üzenetére
Amig megy stabilan 4GHz-et es nem ker sokat enni rendben vagyok vele. Indulaskor a cel a $GHz CPU es a 3200-as RAM-ok voltak, ez teljesult. Efolott mar tul sokat ker, annyira nem erdekel, majd Ryzen 2 vagy TR2 2 ev mulva, eddig elvagyok vele
Most mar elegge letisztult a gyartas szoval egyre jobb kockak jonnek ki es egyre olcsobbak is, egy IGP hianyzik meg nekem bele es rendben is leszunk
[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz apa111 #15078 üzenetére
Így van! Ezzel tisztában vagyok, ezért próbálom megvárni és kipróbálni az újabb BIOS-okat...gondolom az ASUS érdeke is, hogy minél szélesebb körben támogasson memóriákat a termékük.
Vagyis nem úgy állok hozzá, hogy visszaküldöm gariba a lapot, mert selejtes...hanem tudomásul veszem, hogy hozza amit kell, néha meg ajándékoz pár extra Mhz-el...
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
ati3x
senior tag
válasz apa111 #14876 üzenetére
Azért ez a memo dolog kicsit fura. 2 hete rendeltem a gépet, Corsair 3000Mhz ramokkal. Összepakoltam ment is. Persze valami 2133-on. Nosza rajta D.O.C.P be is konfigolta a ramot gyári paraméterekre 29xx 15-17-17--35-re 1.35V-on. Ujraindit, meg se nyekken. Biost frissítettem, el is indult 2800-on, de érdekes módon nem mindig. Próbáltam, 2666-on, de kisebb feszkóval, akkor má ne hajtsam sz*rrá felkiáltással. Elindult, de 20 perc után skypeolás közbe beállt memóhibával a win. Aztán eszembe jutott egy mondat amit itt olvastam: "a rzyen nem szereti a páratlan időzítéseket". Nosza rajta, próba: 15-17-17-35 helyett 14-16-16-35. 2666 megy. 2800 szintén. 3000, uppsz ez is! Most pont így fut! Persze még nem stresz teszteltem, de a cinebencs lefutott 2x. Azaz legroszabb esetben is stabil lesz szorosabb időzítésen 2800-on..
[ Szerkesztve ]
-
OutSider17
senior tag
válasz apa111 #14638 üzenetére
Az sem olyan sok dupla annyi magért mint ami nekem van!!! Az enyém 98-100watott eszik 4.0Ghz-en.
Pont ezt nézegettem hogy mennyire lehet jó.Privátba tudsz képet küldeni arról hogy hogyan mutat beépítve?
[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz apa111 #14634 üzenetére
Az még bele kell hogy férjen!
Hát nem tudom miért de nekem engedi. És az is érdekes hogy a vrm sem melegszik sokkal jobban.
Bár ha jobban bele gondolok akkor majdhogy nem az R7 fogyasztását hozza ha meghúzom 4Ghz-re az R5-ömet.
De még hűtő hiányában mindig nem mertem kicsit komolyabban meg hajtani.
Lehet már csak épített vízzel próbálom meg, pedig vannak komolyabb gyerek vízek, csak nekem sajnos 120/240/360-as radiátort tudok csak fel fogatni előre és amik vanak most jó árban azok mind 280-asok. :/
Az új ház pedig túl drága lenne most nekem.Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz apa111 #14630 üzenetére
Szervusz!
Azért vigyázz a magas feszültséggel! Ha lehet akkor 1.4 - 1.44 körül maxold és ott próbálgasd hogy mit tudd!
De minden esetre komoly hogy mit kihoztál egy sima 1700-asból!Nekem már 1.5 voltot pirosan jelez a bios ha ekkora értéket írok neki.
[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest