- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz Dealer95 #13298 üzenetére
Ahhoz elég, hogy aki eddig nem vett nVidiát, az most se tegye, de ahhoz kevés, hogy aki zöld volt, az most pirosra váltson. Szóval azt várom, hogy nem erodálódik tovább a részesedés, talán erősödik is kicsit, de szerintem max 25-30% lesz, és nem egy jó kis 50-50. Nehéz és drága a kétfrontos háború és kevés hibát tolerál. Mindenesetre hajrá ryzen, én az idén mindent megtettem, hogy támogassam az underdogot, a vegám is az dországban jár már valahol
De vicces hogy egy éve pont fordítva gondoltam, a Vegát masszív sikernek vártam, míg a ryzentől semmit kb. Mondjuk akkoriban a pletykált +40% IPC és alacsony órajelek kevesek is lettek volna. De jó hír, hogy a fabric is ilyen szépen beért és R3tól Epycig mindent lefedtek egy fejlesztéssel. Good job AMD. Kár, hogy a Vega erre nem áll még készen, egy az infinity fabricon ülő, szabadon legózható APU HBM2vel ütne. Akár threadripper méretben, 300W TDPvel, 32GB osztott memóriával, 1000GB/s... Álmodik a nyomor, tudom, de majd két év múlvaAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
válasz füles_ #13296 üzenetére
Kivancsi vagyok ez mennyire reprezentativ, de az biztos, hogy a regi idok 50%-50%-es felallasa jot tenne mindenkinek. Sajnos VGA fronton ez most nem jon el.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
JanR
addikt
Na, a baratsagom a ryzennel nem indul rozsasan. Egy 1500X-et vettem. Ami eloszor ment 3-4 orat, utana meg mar semmit. Olyan hibat produkal, hogy ha bent van a foglalatban, akkor se kep, se hang, se post screen, se semmi. Olyan mint ha a lap nem lenne aram alatt.. egyszeruen nem indul el. De mire kiszurtem, hogy a proci a rossz, megoszultem..
MSI B350M Bazooka
G.Skill 2x8 TridentZ 3200Mhz
GTX1060 OC Mini (Gigabyte)Most varom az ujat gariba.
-
S_x96x_S
addikt
válasz margithid #13250 üzenetére
>Ez a lista mennyire mérvadó?
>Ez alapján kicsivel jobb az i7 3770-em is.Ne az egyszállas teljesítményt nézd ("Single Thread Performance" )
Hanem inkább ezt "New Desktop CPU Performance"
https://www.cpubenchmark.net/desktop.htmlAmúgy a "i7 3770" még most is elég korrekt teljesítményt ad le.
Mottó: "A verseny jó!"
-
vaakuum
addikt
válasz martin66 #13267 üzenetére
Biosban PCI express az elsődleges VGA? Az is tud furákat művelni, ha el van állítva...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
válasz sutyi^ #13280 üzenetére
+1
Már FX időkben is csak a gond meg a baj volt vele, de VGA-nál is vannak ilyenek. Anno azt hittem szar a kártyám, mire kiderült -topikjában súgtak-, h a hozzá adott ventivezérlő progi néhány játéknál grafikai hibát okoz. Ne kérdezd hogyan tudja egy ilyen kis progi telibesz*rni a képet, de zsenik akik írták. Leszedtem és bódottá. Rákeresve rohadtul nem voltam egyedül a dologgal, érdekes, h mégsem volt patch vagy akármi. Ha nem működik, akkor szedd le és auto-n megy a venti. Jófejek. Asusnál megkerültem a dolgot, a ventivezérlő hatalmas találmány, 7-15k-ért már jókat lehet kapni és évekig nincs gond -ha nem sütöd meg.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
sutyi^
senior tag
Nekem nem ASUS deszkám van, valamint én személyesen kerülöm az ilyen bloatwareket.
Tíz éve se voltak tökéletesek, azóta meg egyre több funkciót zsufolnak bele ezekbe egyre több hiba forrási lehetőséget generálva...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
jovás
aktív tag
-
chopin42
addikt
Én fel nem rakom, az egyszer tuti Viszont jó lenne egy progi, amivel tudom winből szabályozni a ventiket.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Akkor lehet én is ezért szívtam? Mostani 1703. Na mindegy, asus Ai Suitot azóta messze kerülöm
-
brumi1024
veterán
+1, ezzel én is megszívtam pár hete, a Creators update a kulcs. X99 után szimplán bekapcsolva a gépet a korábbi telepített Windows ment (ok, a teljesítmény messze volt az ideálistól), de újratelepítés után konstans merevre fagyott. Már azt hittem, hogy a proci vagy a lap a rossz (minden alapon, sokadik Clear CMOS után is csinálta, több uefivel), de amint felküzdötte magát (nagy nehezen) a Creators update elmúlt a tünet. Szereztem 1701-es ISO-t MSDN-ről és ezt felrakva hibátlan minden. Valamit nem szeret a rizsa.
-
bivalyolo
őstag
válasz bandika0626 #13261 üzenetére
+1, csak meg kell nyitni egy cpuz-t ott is azt fogja mutatni.
"Let's agree to disagree!"
-
Simi37
őstag
Ez kicsit off lesz de nincs topikja:
CrosshairVI Hero lapon van a realtekHD hangkezelő avagy sonic studio (supremefx) és minden beállítást elment kivéve az amplify levelt. Az mindig visszaáll (a legkisebbre) előadás módra , minden boot után kézzel kell nagyobbra rakni. Az baj, hogy előadás módban elképesztően halk a fejes. De rohadtul unom, hogy minden egy boot után ezzel kell foglalkozzak. Valakinek esetleg van megoldás ötlete vagy tapasztalt hasonlót?
Az előző lapom is ilyet kategóriás asus lap volt ugyan ott nem volt amplify level de megfelelően hangos volt az az egy.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
veterán
válasz martin66 #13263 üzenetére
Izé. Félve írom le, de mivel pont pár hete szívta be egy ismerősöm, azért rákérdezek: ugye nem az alaplapi VGA/DVI kkimenetre kötötte a monitort a grafikuskártya helyett?
Az, hogy felpörög (vagy még az sem), majd megáll a venti a VGA-n, teljesen normális, félpasszív kártyáknál ez így szokás.
-
martin66
senior tag
Egy másik fórumba jött egy iylen kérdés:
Ma jött meg a konfig(ryzen1600, Asus b350ma,1050 ti, +2*4 GB ram, fsp hexa 400+ táp)
Osszeraktam mindent a helyére , bekapcsolasnal felpörög minden, VGA hűtő is, aztán rá pár másodperc múlva leáll a VGA hűtő, a gép megy tovább , viszont kép nincs.
Mitől lehet?A billentyűzetre gyanakodnak: Ahogy kolléga is linkelte elvileg a VGA-t érzékelte, viszont a billentyűzetet nem.
-
Szinyák
őstag
Tudom nem ez a helye és bocsi az offért.
De hátha tud v.ki segíteni. Jövőhéten úgy néz ki csatlakozom. Kérdésem WIN10 64bit.-et használok egy eredeti win8 pro telepítő+ kulccsal. Ha konfigot cserélek ( Lap+proci+ram) . Az eredeti kulcsot ,hogy tudom tovább használni mit kell csinálnom / van v,mi trükkje ? Nem szeretném elveszteni és heckelt win10.-el kínlódni ..
Köszi a választ / segítséget előre isSzinyák
-
bandika0626
senior tag
válasz ScomComputer #13244 üzenetére
Szerintem meg a 2. a jó.Ugyanis a VDDCR CPU fesz úgy jön ki hogy a cpu vid értékhez adódik hozzá amit offsetnél be van állítva.
Egyébként egyszerű a képlet mert az 1. értéket beállítod a biosban úgy, hogy a 2. érték azt mutassa. Aztán megnézni, hogy stabil-e a cucc.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Tengo
aktív tag
válasz Molyzsa #13259 üzenetére
Elvileg a többi lapon nincs ilyen hiba, de érdemes minden giga lapot megnézni ezek után, annak tükrében, hogy már több napja észlelt hiba és a giga nem szüntette meg még a letöltést sem, offical response sem volt róla. Nem tudom meddig terjed az ezzel foglalkozók nemtörődömsége.
-
Tengo
aktív tag
Megvan az első 2 megsült proci a Gigabyte fórumon. Már írtam, de leírom még egyszer, ne frissítsétek a gaming 5 +k7 lapokat az új BIOS-ra, 1.7V-al szétpörköli a procit.
-
R3laX
addikt
válasz margithid #13253 üzenetére
Nekem az I7 3770k 4.6GHz BF1 minimum FPS-ben 60-65-re is leesett 64-es multi szerveren ultrán persze. A mostani Ryzen 1600 3.8GHz-en max 78-80FPS-re esik le, és max FPS-ben is kaptam egy +10-15-öt. MSI RX 480 GamingX-szel. Persze ez a különbség idővel csak emelkedni fog, ne a single magot nézd.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz juliensorel #13251 üzenetére
Persze, nekem is a tényleges sebesség a lényeg.
-
Szinyák
őstag
-
juliensorel
senior tag
válasz margithid #13250 üzenetére
Szerintem semennyire. Teszteleshez veszed a cpu-t? En biztos nem, en pl. eletemben egyszer se futtatam meg cpu benchmarkot, megis mindig meg voltam elegedve az adott procimmal, az igenyeimhez merten valasztottam, ennyi. Ezen teszt alapjan kb. 40-el jobb helyezest ert el az i5-4590 mint a ryzen 5 1600X. En 4590-rol valtottam ryzenre, nem bantam meg, i5-ot is imadtam, annyi, h most 6magom van 4ghz-en, eddig 4 volt 3.8ghz-en, semmias kulonbseg. Ahhoz a par jatekhoz amivel jatszom es videovagashoz mindketto boven jo.
(Szemelyes velemeny, okoskodas nelkul!!!) -
margithid
veterán
Ez a lista mennyire mérvadó?
Ez alapján kicsivel jobb az i7 3770-em is. -
ScomComputer
veterán
Köszi a válaszokat...
Leon77:még egyszer már nem merem megkérdezni,mert lelősz ...
-
Sir81
aktív tag
Clock watchdog timeout hiba... Újraindul állandóan a gép a winfos 10 frissítések nem akarnak felmászni...
-
Leon77
őstag
Szia, már az előbbi kérdésedre ugyanerre is az volt a válasz, hogy az 1-es érték a mérvadó. Ha még megérdezed 3-szor, akkor is az lesz
Ha 1,417 lenne a fesz, azt biztosan nem tudnád hűteni Főleg nem lenne 62 fokos stresz teszt alatt, bár azért ibt 10 kör very high kéne neki.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
OutSider17
senior tag
Szervusz!
Az 1-es a cpu feszültsége! A második még valamit bele mér azért magasabb az az érték!
Egyébként a második érték is határon belül van még szerintem.
És ahogy elnézem bőven a hőmérséklet határon is belül vagy úgy hogy nem lehet gond ez miatt![ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok..akkor még egyszer feltenném, (a gyenge felfogásom miatt ) a kérdést....
A képen most 3.9-n megy az 1700,igaz csak az aidával próbáltam de azzal stabil..
Feszültség szempontjából Asus lapnál... akkor az 1. a mérvadó,mert ez a cpu fesz és ez mehet 24/7-re 1,35V-ig,eddig biztonságos ??
A 2. a biosban beállítható fesz, de ez nem gond ha 1.4v felett van??Elöre is köszi a segítséget és magyarázatokat...
[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
válasz ViZion #13232 üzenetére
Ezzel azt mondod hogyha nem a ledek szartak be hanem a vezérlés a lapon, akkor ha veszek egy ilyen vezérlőt az életet lehelhet az alaplapi ledekbe is még? Privátba dobjál lácci linket, meg aki tud még hogy honnan és milyet érdemes venni. Köszönöm!
Illetve elképzelhető hogyha a bios-t frissítem akkor az segít? A legújabb van rajta, max visszafelé tudom flash-elni. Azt hogyan kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
garfield-r
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha nagyon off a téma, gondoltam hátha tudtok segíteni
Van esetleg tapasztalat az alábbi összeállítás kapcsán:
- AMD Ryzen 3 1200 vagy 1300X (még nem tudtam dönteni, játékra rakom össze, GTX 1050TI esetleg 1060 mellé lesz)
- MSI B350M BAZOOKA
- CORSAIR 8GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15 KIT CMK8GX4M2B3000C15RAz alaplap oldalán néztem a memóriát, de cikkszám alapján nem találtam meg a támogatott típusok között. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem kezeli vagy csak nem fog működni 3000 mhz-en? (vagy csak nem tudták tesztelni még...)
Illetve az érdekelne még, hogy a Ryzen 3 cpu kezeléséhez szükséges e BIOS frissítés, vagy egyből felismer/kezeli a lap?[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
ASUS TUF B350M Gaming:
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Nekem is kínai ledszalag és távirányítós vezérlő van a gépemben, kb. 3000 Ft itthon, BG-n vagy Alin még olcsóbb. Egyszerűség és a több külön kütyü híve vagyok, van ventivezérlő, hangkari, stb. Mind jobb munkát végez, mint az alaplapi. Sokan a hangkártyák létjogosultságát is megkérdőjelezik, pedig nyilván való, h a 25 k hangkari minőségét egy 25k alaplapra integrált nem fogja hozni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
tag
Van valakinek tapasztalata a Gigabyte x370 gaming5 legújabb BIOS-val (F7) kapcsolatban? Az F6-os alatt minden stabil, és nem kockáztatnám a borulást a frissítéssel.
Tudtok ebben segíteni?
-
Leon77
őstag
Nem valószínű, hogy a ledek mentek tönkre, inkább a vezérlésében valami. Igen azt írja, hogy vedd ki az elemet, majd rakd vissza.
Én speciel elsők között kapcsoltam ki a ledeket a lapomon. Én ezért nem vinném vissza. Volt már olyan, hogy a lapomról lehalt az integrált hang, de mivel volt kártyám ezért nem vittem vissza. vagy 5 évig semmi más baja nem lett.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Sir81
aktív tag
Az msi hamar válaszolt. Please unplug the power supply and CMOS battery for a while to try.If the former suggestion still cannot work,we have to suggest you send the MB to your reseller,and ask them to test it.If the MB is faulty,please seek RMA service.Thanks! Magyarán reseteljem a biost hátha az segít? Mondjuk azt nem nagyon értem hogy miképp tud csak a led tönkremenni külön egy alaplapon főleg így... Szerintetek? Az rma service gondolom a garanciáztatást jelenti? Van értelme?
-
OutSider17
senior tag
válasz bandika0626 #13222 üzenetére
Az első slotban van a vga?
Nem valami új driver miatt lehet ez a probléma esetleg?Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok!
Erre rá tudnátok nézni?
Esetleg valakinek ötlete van rá, hogy miért van ez?
Az energiagazdálkodásnál kikapcsoltam a PCI-e vonatkozó energiamegtakarítást.AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
martin66
senior tag
válasz Leon77 #13220 üzenetére
Nem. Elkönyveltem magamba, hogy vennem kell 4pines ventilátort ezt meg felrakom a ház tetejére, hogy szívja ki a levegőt. (Írtam az ASUS-nak kíváncsi leszek a válaszukra, ezt még megvárom). Amúgy csak egy picit hallható a venti, azért full fordulaton sem igen hallható a noctua, de azért lecserélem majd, mert mégis.
Amúgy az előbb írtam, hogy 65% + game, ha nincs játék, akkor engedni szoktam 80-90%-al pörögni folyamatosan a CPU-t napi 6-9 órába, ekkor 3,65GHz-el már meg mondom az őszintét elfér, hogy nagy fordulaton megy a venti, mert így folyamatosan 61-69 fok között van ilyen nagy terhelésnél. Ha nincs terhelés meg 29-35 között mozog ekkora fordulattal xD. (nekem megéri, hogy a kutatás ekkora %-ban megy a háttérben, mert bízok benne, hogy így hamarabb sikerül gyógymódot találni bizonyos dolgokra. meg legyen valami indokom, hogy miért megy full fordulaton a venti, mert 80-90%-os terheltsége van )[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
Azért vicces, hogy mennyi erő van ebben az 1600-ban. Míg játszok Dirt 4-ben addig a háttérben 65%-s terheltséggel folyamatosan "bányászom" a rák kutatást, aids kutatást és a malária kutatást az IBM World Community Grid-nek köszönhetően. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ezzel is támogatva az emberiséget!
-
Leon77
őstag
válasz Szinyák #13216 üzenetére
Lehet, hogy lapfüggő is. Intelem már jó rég volt. De amúgy jó az, ha gyors ssd-t veszel. Egyébként, most, hogy az m2-es samu halott és egy hyperx fury-n vagyok... nem venni észre különbséget, pedig ez több éves cucc már (sata)
-
chopin42
addikt
válasz Leon77 #13214 üzenetére
Én talán fordítva vagyok ezzel. Szidtam a samut, de(lekopogtam) eddig minden szuperül működik (monitor 5 éve, feleségem telefonja bár lassú 2 éve, tv 1 éve). Mosógéoet csak sok garival, név már mindegy (5 év gari, ha sok a kopó alkatrész, márka mindegy manapság )
-
Szinyák
őstag
válasz Leon77 #13214 üzenetére
Köszi . Azért kérdeztem mert intel.nél biosba eng kellett addig nem is látta .(on board device).Vízes bolt ennyire felkészült pedig nem kis bolt röhej . Jövő héten nekem is érkeznek a ryzen lomok .. Már nagyon várom Onann akarok pedig én is vásárolni ,de kicsit....
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Sir81
aktív tag
Akkor ide írom hátha itt kapok valami segítséget...
Akadt egy kis problémám. Gondoltam hogy lehúzom a phanteks ledsorról az alaplapi led hosszabbító vezetéket. akkor láttam hogy míg a phanteks-en a sorrend RGB addig az msi kábelen meg GRB... Ez most komoly? Az még hagyján, de azóta az alaplapi led nem világít...
Alaplap: Msi B350 Gaming Pro Carbon.
Lehet hogy kisült rajta az összes led?[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Szinyák #13211 üzenetére
Egyből látja, a boot sorrendet tetszés szerint alakíthatod bármikor, bárhogyan.
Nekem is látta, míg tegnap előtt meghalt tesztelés közben. Komolyan mondom, nekem még nem volt olyan samsung termékem (kivéve egy tévét, ami a hálóban van és évente kétszer bekapcsolom) ami nem döglött még meg. Memória kártya, monitor, mosógép, telefon. És most már ssd is rekord gyorsan. Aqua hihetetlen szervize... nem tudjuk letesztelni, mert nincsen m2 foglalatos alaplapunk... lol bocs az offért, de picit mérges vagyok emiatt
-
Simi37
őstag
válasz OutSider17 #13197 üzenetére
Kis túlzással bármennyit elbír csak tudjad hűteni. 1,5 fölé azért minimum szárazjég kell.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Szinyák
őstag
Amd lapoknál ha m.2 ssd .t szeretnék használni ezen van a rendszer . kell vmi trükk vagy azonnal latja a bios ? On board devices .-nél engedélyezni kell ?
KöszönömSzinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Mi a neve amit itt is használtok videó szerkesztő programnak a neve / lehet tesztelni is vele hogy stabil a rendszer. Olvastam de elfelejtettem a nevét .
Köszi
Szinyák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Ryzen 5 3600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest