Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
CzG001 #27511 üzenetére
Mindenhol máshol nagyobb fps eltéréseket látok, pl 2700x és 5600x között, mondjuk egy 3060ti mellett. Nekem is ez a setupom kb mint neked ha a nyers cpu és gpu-t nézzük meg ramot. Én csak 75hz-ra keveslem, 60+-ra untig elég még, pár helyen azért kevés, de ott a 2060 is az.
-
fanti
addikt
válasz
CzG001 #20605 üzenetére
Még a 4XXX-es sorozatra sem lesz értelme cserélni, az ugyanis kevesebbet hoz a 3XXX-hez képest, mint amennyit a 3XXX hozott a 2XXX-hez képest.
Majd 5-6 év múlva AM5 és DDR5....talán.
Mert mi is kényszerítené az AMD-t egy nagy technikai bravúrra most, hogy az Intelt eltaposták? Ne legyenek illúzióitok! Innentől az AMD is araszolgat csak majd, és jól rányomja a tollat az új generáció árazásakor.
Amúgy én most megfogadtam, hogy akkor cserélek platformot, ha lesz olyan platform normál emberi árfekvésben ami az enyémnek a dupla teljesítményét hozza. És ez nem most lesz....
-
pandras83
őstag
válasz
CzG001 #17828 üzenetére
Én akkor fostam össze magam, amikor először használtam msi b350 pc mate biosban secure erase funkciót ssd-re. Enter után mintha elszàllt volna az egész bios a géppel együtt, aztán csak újraindult a legyalult ssd-vel, de a hideg verejték kiült a homlokomra mire rájöttem hogy mivan.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
CzG001 #17467 üzenetére
Nem off, mert Ryzen
na itt egy kép a Rise benchmarkból ( fullhd mindenlehetséges rajta
)
persze vannak magasabb fps értékek is, de sikerült elcsípnem egy alacsonyabbat is,
szóval erős kártya + cpu ide vagy oda, nem kell nagyobb felbontás hogy izzadjon a kártya,
pedig volt korábban olyan gondolatom hogy feljebb lépek 1440-be, de akkor inkább legyen "csak" magas beállításon 90-100, direkt ezért kapta maga mellé a 2700-atmondjuk játék közben a benchmarkkal ellentétben nem ilyen alacsony hőmérséklet szokott lenni
-
Albigator
őstag
válasz
CzG001 #17418 üzenetére
Persze kikapcsolhatnám magamban de nem megy...
Ahogy írtam már és tudom is az +50-75 MHz tényleg nem sokat számít, főleg nem a mostani VGA-mal.Azzal viszont lehetne vitatkozni, hogy mi is elég még ha csak FHD-ról is beszélünk. Kicsivel van jobb videokártyád és procid de pont ezért nem sok difi van összeségében a 2 konfig között játékokat nézve. Újabb gamek nem is a legmagasabb beállításon de beesnek még 60 FPS alá is bőven..
De válasz még nem érzezett azóta sem a kérdésemre. Elmegy ez még 24/7-re vagy nem?
-
-
-
Speed®
titán
-
fanti
addikt
válasz
CzG001 #16720 üzenetére
Szörnyű csapás! Be kell érnem majd egy 3900X-el?
Lényeg, hogy a sima 2700-as Ryzen után nem éri meg számomra csak a 3900X-re való frissítés, de ugye a 3950X még jobb volna.
Hátha kiterjesztik a 3950X-re is majd a supportot, ha meg nem, hát nagy duzzogva a 3900X lesz a kövi procim....3 év múlva!De csakazért sem cserélek alaplapot!!!
-
atis1224
tag
válasz
CzG001 #16525 üzenetére
Én felraktam Au 450 pro-ra de nem mükszik rendesen akár mit állítottam be ,nem látja rendesen a meghajtókat ,most raktam be nem rég egy nvme ssd-t ,arra gyanakodtam ,de nem az a hiba boot menüben nem látja a adata su 700 sem ,viszont a save end quote ben látja mindegyik meghajtót ,és csak úgy indul a rendszer ,quick boot és az adatát índítom érdekes, ha a nvme -vel probálom indítani sötét képernyő semmi hiba üzi ,
ha le állítom a gépet megint csak a biosbol bootol ha az a-datával indítom pedig a rendszer az nvme ssd -én van Bocs kicsit kacifántos lett de aki akarja kibogarássza -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest