Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz HSM #15535 üzenetére

Hát én is valami ilyesmit írtam,én sem annyira aléltam el amikor a 4Ghzen menő 930ast lecseréltem a 3770Kra,persze 4.8Ghen már azért odaver de clk to clk többet vártam,ha nem ment le volna a gari a cpu/lap/mem comboról nem is adtam volna el.Mondjuk azért nem is a 920 utódja...A legtöbbet azzal nyertem,hogy szerencsés 3770K fogtam ki,relatíve olcsó lapban is jól megy,szemben a korai 4770K nem nagyon remekeltek akkoriban...

(#15536) deadwing
    Az lehet de ezzel meg az a baj,hogy oda meg már inkább 2011es lapot vennék mert ugye annak körítése is jobb,illetve azért én jobban örülök ha mindkét PCIE sin teljes értékű.Persze mondjuk egy X295X2nél igazad lehet,de abbül meg nem sok van és jellemzően azokat is azok veszik akinek nem jelent gondot egy drágább konfig. :)
    Mondjuk mostanában ahogy ez a multiGPU kérdés áll én nagyon fázok tőle... nézegetem a 295öt tetszene is csak hát a support...legutóbb egy 7990em volt szerettem a maga módján elég erős is volt,de ha nem volt támogatás akkor szívtam a fogam meg mókoltam... és ehhez egyre kevesebb idöm/türelmem van,de ez már egy másik sztori. :)

Új hozzászólás Aktív témák