- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz ricsi8800gt #22399 üzenetére
Most akkor fáj a szíved, vagy sem?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ricsi8800gt
addikt
Fájó szívvel de ma el vitték a kis RX580 GamingX+. Nagy haszonra tettem szert a vételi árhoz képest most hogy ilyenek lettek az RX580 árak.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
giornalista
senior tag
válasz scampolo84 #22366 üzenetére
én is elgondolkoztam rajta, 70-ért vettem az MSI RX 470 4gb kártyámat szeptemberben (ipon), szerintem jóval drágábban is elmenne most... de macerás, meg most vettem mellé Freesync monitort, mennek fel az nVidia árak is... igaz, kevesebbet játszok mostanában, de fél évet nem akarnék kártyára várni.
persze lehet felrakom valami őrült összegért, ha lecsap rá valaki, vigye
-
KRoy19
őstag
válasz syler123 #22394 üzenetére
Értelek én persze, és ez az egész szituászió, hogy nem lehet kártyát kapni értelmes áron, meg hogy elértéktelenedhetnek, kellemetlen sok embernek.
Viszont szerintem ezért, nem azokat kell hibáztatni, akik megveszik a kártyákat, hanem inkább azt aki nem tudja kiszolgálni a piacot.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz KRoy19 #22391 üzenetére
Egyébként érted miről beszélek? Tudsz olvasni a sorok között? Olvasd el még egyszer, amire válaszoltál, abszolút nem a bányász szemszögéből nézem a dolgokat. Engem baromira nem érdekel hogy a bányásznak megéri-e eladni a kártyáját vagy nem, hasznot termel vagy nem. Nem érdekel.
És nem fogom megvenni az agyonhajtott hulladék kártyáját, ez tény. Lesz aki megveszi, engem ez a része nem érdekel. Én a saját szemszögemből írtam le azt, amit... Sokan vannak így mint én.
Én gamer lennék, ha hozzá tudnék jutni a kártyához. Ha hozzá is jutok, miattuk értéktelen lesz néhány hónap múlva a kártyám. Engem nem érdekel mást mit csinál vagy mit nem. Én játszani akarok, arra kellene vga.Intruder2k5: Ez a hsz még a figyelmeztetés előtt született, én részemről lezártnak tekintem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szép estét mindenkinek!
Kérlek, hogy térjetek vissza a topik témájához, a bányászat kérdéssel inkább menjetek valamelyik coin topikjába!
Köszönöm!
-
syler123
veterán
válasz KRoy19 #22384 üzenetére
Egy játékosról sem derítem ki hogy hajtotta-e a kártyát, de a bányászat le fogja vinni a kártyák értékét, mert eddig volt egy lottó, hogy a játékos vagy hajtotta a kártyát vagy nem. De mivel most kb javarészt bányászok használják a kártyákat, azokat meg egészen biztos hogy 24 órában járatják. Ez nem kétséges, nem is lenne másképp értelme. Szóval amit majd használtan vesznek az emberek, jó eséllyel hajtva volt.
Ami a lényeg én biztos nem fogok használt radeon kártyát venni és biztos nem vagyok egyedül. Így néhány hónap múlva, amikor a bányászok majd el akarják adni tucatszámra a kártyákat nem lesz értéke.
-
Stigma.HC
senior tag
Jelenleg nincs időm játszani, sőt nem is nagyon lesz a későbbiekben nagyon úgy néz ki. Ezért kicsit fájó szívvel de passzoltam én is a kártyát. Imádtam ezt a kis bestia MiSIt de ha később akarom eladni akkor mi lesz? Kelleni fog egyáltalán valakinek ilyen kártya majd, hogy nem tudni milyen előélete volt?
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Apucy01
őstag
Én is vártam a 485-re aztán jól átverték a fejem
én nem tudom cimbora hogy honnan ez a 485 dolog, lehet én vagyok vak! de sehol nem láttam 485 ről szólló hireket.
az 580 szerintem meg bányászok nélkül sem éri meg.. akkor inkább vár az ember a vegára.. persze ha majd lesz..Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
taranis
addikt
-
-Oliver-
csendes tag
válasz scampolo84 #22366 üzenetére
Pedig 110-et is megkapsz érte most.
-
scampolo84
aktív tag
Érdekes a világ. Én április elején vettem apróról egy XFX 470 RS 4GB-ot újonnan 3 év garival 62k-ért, azóta boldogan használom, élvezem amit a kártya nyújt és eszem ágába sem jutna eladni még 80-ért sem. Vajon bennem van a hiba?
-
chopin42
addikt
Ha január óta követtem volna a hardverpiacot, és nem untam volna meg a szenvedést áprilisban a substance designerrel (egy 2k-s substance 4k-sra konvertálása 30 perc a mostani gépemen, és kb meghal , illetve rohadt lassú, meg kb semmivel nem tudok már játszani a hearthstonen kívül), akkor talán láthattam volna, hogy megint bekövetkezik egy nagy felvásárlás...igen, senki nem tudhat előre semmit, ezért javasolták hogy nem kell várni semmire, ha van lóvé, irány vásárolni. Érdekes, hogy amikor kijött a 480 as széria kb egy éve, akkor azt sem lehetett kapni, de az a gyártók hibája volt (nem volt belőle elég).
Nem 6 darab, volt, aki 60-at akart venni
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
fanti
addikt
válasz Lacccca87 #22359 üzenetére
Én az XFX RX480 GTR BE 8GB-ot 100k-ért adtam el egy alza-tól rendelt tartalék piros csereventi szettel együtt. Aqua, 3év gari, 2017 januári vásárlás.
Nem nyerészkedni akartam, a kártya 92 volt, ha jól rémlik, a csereventiszett meg 7-8k nagyjából, azaz árában adtam el együtt 100-ért.Ja, és volt benne vagy 100 órányi játék, de több biztosan nem.
-
-
Lacccca87
addikt
Én már megbántam hogy megegyeztem és 85e adom el , elment volna többért is.
De én állom a szavam -
s.bala31
őstag
Ahogy nézegettem a HA-t, 100 ezer fölötti összeget már csak ASUS és MSI kártyákért hajlandóak fizetni bányászék.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Egyébként rendelt valaki Német amazonról? 311 euróért küldenék júliusban (addigra tudnám fizetni amúgy is), terheli itthon valami extra? Erre még jön áfa, ilysmi?
-
chopin42
addikt
válasz MasterMark #22348 üzenetére
Elnézést, igaz, viszont a bányászok így is elviszik az rx-eket, ez az árazás valódi oka-szerintem. Ha tévedek, bocsánat
-
fanti
addikt
Barátaim!!!!!
-
chopin42
addikt
Kereső, visszaolvasás... A bányászok elviszik az összeset
-
HULK25
tag
Sziasztok, már régen nézelődtem a vga piacon, most kicsit körülnéztem, és nagyon meglepődtem hogy az rx 470 4 g-s verziókat 80-85-k körül árulják, mi történt?
-
addikt
Nem feltétlenül, vannak gyártók, ahol a hűtés leszerelésevel ugrik a gari is. Ráadásul azért nem sok hűtés van, ahol a venti csere csak olyan simán megoldható, lévén egyszerűen nem árulnak külön csak ventit.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Dronte
aktív tag
válasz MasterMark #22340 üzenetére
Ja, jogos, az már a konteó kategória
Egyébként valaki tudja hol szokott először elérhető lenni általában Magyarországon, ha érkezik készletre anyag?
-
MasterMark
titán
-
Ribi
nagyúr
válasz MasterMark #22332 üzenetére
Ahogy írták, központilag meg lehetne fogni, de ezt nem. Megy felfele mint a veszedelem, aztán jön a szakadás és akkor meg lesz a hápogás, hogy hát ez meg hogy meg miért történt és most hova lett a pénzem.
-
füles_
őstag
Butaságokat beszéltek.
Attól, hogy egy páran eladtuk kártyáinkat még nem jelenti azt, hogy elfogytak az RX tulajdonosok és lehet zárni a topikot. Rengetegen vették Magyarországon ezeket a kártyákat. A topik megalakulása óta ez volt a legforgalmasabb AMD topik és még mindig az a Ryzen topikkal együtt. Lesz itt még nagyon sok új tulaj, főleg amikor beomlik a bánya. Attól függetlenül, hogy én is eladtam a kártyám maradok és akinek tudok segítek, szeretném megosztani az újakkal a tapsztalataimat és szeretnék segíteni nekik amiben tudok.A bányásztémát meg hanyagoljuk, mert megint sok lesz belőle. Kérlek folytassátok itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én 290, és 390 kártyákkal találkoztam (szám szerint hárommal), mind nyűgös volt, volt amelyiknél rögtön jelentkezett a fent említett hibák valamelyike, de 3-4 napon belül mind kiadta a hibáját. Jellemzően egyébként a hűtés ment gallyra rajtuk, gondolom folyamatosan 100%-on tekertek.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Dronte
aktív tag
válasz MasterMark #22327 üzenetére
Mesterségesen nem lehet felpumpálni, viszont pontosan ezért sokkalta nagyobb a kockázata a lufiknak és piaci manipulációknak. A klasszik valutáknál simán meg tudja védeni a jegybank, ha egy valuta túlértékelt, ezzel védve a kritikus árfolyammozgásoktól a gazdaságokat (ahogy az alulértékelés ellen is küzd).
A cryptocurrencyknek semmi ilyen kontrollja nincs, jelenleg milliók spekulálnak arra, hogy nőni fog az értékük, amíg egyszer ki nem pukkad. Akkor viszont nem nagyon lesz megállás. Amúgy a bitcoin ha jól rémlik egyszer már durván beszakadt, pedig akkor közel sem ugrott előtte ennyire az értéke.
Márpedig az Bitcoin és az ethereum brutálisan túlértékelt lett az elmúlt 2-3 hónapban, ez nem kérdés - elkezdődött a felvásárlási őrület, mindenki arra játszik, hogy megy fel és fel, ami egy ideig működik is. Klasszik lufi.
-
BRIKLY
veterán
Annál,aki nem vigyáz rá,lehet. Nálam 3 hete bányászik egy Giga G1 470-es. Alulfeszelve, max 60 fokos VRM, és 55 fokos GPU hőmérsékleten. Kétlem hogy ez jobban gyilkolná mint a szénné tuningolt,szétfeszelt bencsmárker kártyák. (Kinek nem inge..)
Ami pedig a megéri-e dolgot illeti.: Ez alatt a 3 hét alatt több,mint 20k hasznot termelt. Tehát mondhatom,hogy jelenleg 40.000Ft-omban sincs a kártya.
-
törölt tag
Mivel bezuhant most a Font (thanks Theresa May ) akit érdekel a kártya lehet érdemes felnézni OCUK-ra
Mára van igérve 580 meg hónap végére két szállítmány nézzetek rá.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz MasterMark #22327 üzenetére
Az is egy fizetőeszköz, pont ugyan azok érvényesek rá mint más valutákra. Különben miért hullámozna az is mint az ökörhugyozás.
[ Szerkesztve ]
-
Don.Corleone
aktív tag
Furcsa ez a helyzet, olvasgatom a topicot, írni nem nagyon tudok mert az Xfx Gtr szépen teszi a dolgát. Persze mindenki maga cselekszik amit jónak lát, de én ősszel amikor belevágtam hogy új gépet építek akkor az volt a célom hogy erős legyen és vigyen mindent. Ezt sikerült is elérni, még egy ssd hiányzik de majd sorra kerül az is. Egy szó is száz, megy a siránkozás hogy így a bányászat úgy, és akkor mindenki mint a jól nevelt eb, pakolja fel a kártyát. Én köszönöm szépen, használom, amire hivatott.
-
redhunter
senior tag
Nekünk már tavaly nyáron is azt mondta mindenki hogy nehogy beszálljunk mert csak bukta lesz.Eltelt 1 év és meglehet nézni ,a bitcoin és más altcoinok árai hol tartanak most ,nem megyek bele részletekbe de lehet vele keresni elég szépen ,nemhiába nincs kártya a piacon.
PSN - RedFoxHun
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Dronte #22322 üzenetére
Nem ismerem a bányászás hátterét, tippem szerint a nyilvántartások hátterét teremtik meg a gépparkkal, ha sokkal többen jelentkeznek adminisztrálni, mint amennyien a kriptopénzt használják, akkor az le fogja verni az árakat.
Egyébként ugyanaz, mint a tőzsde, minél később szállsz fel a vonatra, annál nagyobb az esély arra, hogy bukni fogsz - viszont a kapitalizmus ereje (a láthatatlan kéz) abban rejlik, hogy minél ígéretesebb egy lehetőség, annál többen vetik rá magukat, így árversenyt generálva, ami a fogyasztónak tesz jót, ugyanez teszi lehetővé a műszaki kütyük gyors fejlődését.(mindazonáltal én is szeretem távolról szemlélni az ilyen dolgokat )
-
taranis
addikt
válasz Dronte #22322 üzenetére
Igen, a sima tőzsdével is ugyanez a bajom, én régimódi vagyok, azt szeretem, ha a pénz mögött van érték. Mindemellett abszolút belefér nekem, hogy mások másként gondolkodnak, és nekiállnak pénzt hajhászni, én is csináltam, de hamar kiderült, hogy nem az én utam.
colorizer.net
-
Dronte
aktív tag
Ez lényegében tőzsdézés, csak "fizikailag" is történik valami (bányászat). Jókor kell beszállni.
Ha kipukkan a lufi (márpedig ez most elég nyilvánvaló hogy az), akkor csúnyákat buknak a friss belépők. De nem mindegy, hogy ez 2 hét múlva, vagy 2 év múlva jön. Kockázattal beszállsz, aztán vagy buksz, vagy nem. De azért racionálisan nézve elég alacsony a kockázat a haszonhoz képest.. Nyilván ezért szállnak be iszonyatosan sokan az elmúlt pár hétben (hónapban)
Elég valószínű hogy a mai árak töredékén fognak menni a Polarisok ha már nem fogja megérni a bányászat, kinek fog kelleni több ezer, tízezer széthajtott kártya?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz taranis #22319 üzenetére
Vigyázz, lassan visszajutunk az őskommunizmusig, hogy a pénzhalmokon cilinderben szivaroznak a szelvényvágó kapitalisták
A pénz befektetése (akár csak berakni a bankba) is kockázat, illetve hasznot is hajt azok számára, akiknek pénzre van szükségük pl. termelőeszköz vásárlására.
Aki most vesz bányászásra kártyákat, az mai áron négyhavi várható bevételt kockáztat, ha azalatt összeesik a piac, akkor pénzt fog veszíteni. -
taranis
addikt
válasz MaxxDamage #22318 üzenetére
Hát a munkánál legalább látszik, hogy mi a hozzáadott érték, amiért a pénzt kapod. A bányászatnál ez elég rétegzett, és maximum belemagyarázni lehet, hogy hozzájárulsz egy újfajta pénzügyi rendszer esetleges kialakulásához.
colorizer.net
-
MaxxDamage
félisten
válasz GhanBuri Ghan #22317 üzenetére
Nem kell zárni a topikot (hülyeség)
Nem arra vettem a kártyát, eszembe sincs "bányászni" sem RX -el , sem GTX-el...
Sem Bench amire vettem...Játékok és egyéb menjen az elvárások szerint és az már elég (nekem) , pénzt munkával kell keresni, nem?MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz MaxxDamage #22309 üzenetére
Korai lenne zárni a topikot, nekem még megvan a kártyám
Ha el tudnám adni akár a vételi ár felett, akkor sem tudnék mit venni helyette (nV-t nem szívesen támogatnám, így is túl erősek, és a monitor is freesynces)
Gondolkodtam azon, hogy esténként befogom bányászásra, de keresnék vele mondjuk havi tízest, miközben egy csomó macera van vele (pool keresés pl.), szóval szerintem inkább kihagyom. -
addikt
Nálam se dobta ki a 7850-el, azért lehet, mert azt a kártyát még ki tudta hajtani a gép, ezt pedig már nem annyira. Próbáld belőni fixen a virtuálist 8 gigára egy teszt idejére. Proci nem megy jobban? Támogasd meg egy szobaventilátorral amíg teszteled.
Monitorozás? Nézd meg mennyi ramot eszik játék közben és a procihasználatot.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Ideg
aktív tag
Hát proci lehet kevés neki. 3,7ghz-en megy az fx8320. Virtuális memória meg automatikuson van. Amúgy jah lehet nem ártana egy upgrade 16gb ram-ra, de elvileg 8-al is kellene mendegélnie a játéknak. Legalábbis a laptopomon elég a 8 neki, ott a melegedés miatt van limitem.
Ja most jut eszembe, hogy ezt a hibaüzenetet nekem is kidobta már. Viszont érdekes, hogy a régi kártyámnál ilyen nem volt és akkor is csak 8gb ramom volt. Mondjuk most egy újabb win10-et raktam fel, lehet annak van baja?
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
addikt
Proci, memória nem fogy el?
GTAV 8 giga ram mellett kötelező a virtuális memória is, be van állítva? (Anélkül nálam folyton elfogyott a memória üzit dobálta.)
Én finomhangoltam a beállításokat, valamit levettem highra, valamit felraktam ultrára, el kell tökölni vele, mert sokszor kér újraindítást, de be lehet lőni szépen a játékot úgy, hogy stabil 60 fps legyen.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Én nemrég tudtam beszerezni egy új Asus RX470 Strix 8gb-ot, de azt vettem észre, hogy szinte csak egy bolhafaroknyival erősebb mint a régi R9 280 -am. Főként GTA5-el szoktam játszani, de hát a full graf fhd-n felejtős. Azt vettem észre, hogy very hight textúra beállításokon vannak ilyen kis mikro laggok, ami rohadt idegesítő. Egy ideig fluid, aztán pár ms-es akadás és megy tovább. Olvastam a logout-os cikket, hogy kicsit alul kell feszelni a kártyát ha minden igaz és akkor ezek a droppok eltűnnek. Ez lehet vajon a megoldás a problémámra? Köszi!
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
MaxxDamage
félisten
válasz lacus83 #22306 üzenetére
Én azért olvasgatom a topikot, még ha már nincs is RX -em.
Én a 480 8GB X Gaming -et 81 -ért vettem , eladni 75 -ért adtam el (pár hónaposan) és a 980 Ti lett helyette, célom nem a nyerészkedés volt, csak váltás. Tudom, hogy az RX kártya egy jó kártya (480 nekem jobb mint az 580 és a 2 között nincs akkora difi, hogy megérje váltani..)Sajnálattal olvasom, hogy mindenki megválik a kártyájától (akkor ki marad itt!? ), de ezt diktálja a piac / kereslet van rá bőven. Sok sikert a bányászoknak és azoknak akik eladják a kártyát. Az biztos, hogy használtan majd (bányász kártyával a használt piac tele lesz - és ilyen 30-40k -t sem adnák érte ! - én tuti nem...)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
k.zozo.
tag
-
addikt
válasz lacus83 #22306 üzenetére
Lesz itt élet, ha majd bevásárolnak az emberek az általad is említett olcsó bányász karikból.
"Hangos, elmelegszik, kockaz a memória, dobalja a blacl screen-t negyed óránként,stb."Ugyanez lezajlott a 290/X kártyákkal is, hónapokig ment a dzsihad, mire kicserélgettek gariban szinte az összes ilyen kártyát.
Szóval két konkluziót szeretnék levonni:1. Nem biztos, hogy jó lesz az az olcsó banyasz vga hasznaltan.
2. Ne add fel, úgyis helyre fog allni a rend, mihelyt lesz keszlet a boltokban.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Lassan látom mindenki eladja a kártyákat, ami persze most érthető még ha sokan ezzel nem is értenek egyet.
Akkor kell eladni valamit amikor meg is veszik.
Magam részéről lehet engem ez azért is idegesít mert én pl egy hónapja adtam el a 480at 580 reményében, de senki se tudhatta hogy ez lesz. Jelenlegi helyzetet tekintve buktam elég sokat,de oké ez van.
Lehet gonoszság de akkor lesz itt káröröm ha vissza esik a bányászat árfolyama, vagy épp lesz készlet új kártyákal sokkal olcsóbban mint a jelenlegi használt ár.
Első esetben olcsóéé lehet majd Rxet venni, második esetben is mivel használt Rx 470 /480 jelenlegi árán a kutya nem vesz majd kártyát, ha lesz új Rx 570/580 olcsóbban.
Szóval én azért még kitartóan várok, aztán lehet én is el hagyom a süllyedő hajót. Felesleges topikgazdálkodni ha senki se marad itt.Üdv Lacus
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
fanti
addikt
Köszönöm a barátságot, jómagam is eladtam (bár nem akartam) az XFX RX480 GTR BE 8GB-t, és tizenév után megnézem a zöldeket, hogy mit tudnak.
Kedves mindannyiótoknak köszönöm szépen a segítségeket, válaszokat, és azt kívánom szívből, hogy mielőbb lepje el a boltokat az olcsós RX570 és 580-as kártyadömping!
-
fanti
addikt
válasz KRoy19 #22302 üzenetére
De komolyan, ekkora őrületre én nem emlékszem!
Nem a gyártók állnak mögötte?!
Mondván, ha már egyszer játékra nem fogy kellő mennyiség, akkor kitalálunk valamit (bányászat), valahogy mesterségesen fölpumpáljuk az árfolyamot, utána meg mindenki veszi mint a cukrot a kártyáinkat, azután meg valamiért összeomlik a virtuálvaluta.........de legalább elfogyott bazi sok kártya! Jóval több, mint a legsikeresebb slágerjáték eljövetele előtt/alatt.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz komi77 #22301 üzenetére
Az a baj, hogy "fölsekerültakamionra" példányok vannak, illetve ugye nincsenek......
Szerinte Magyarország nem komoly piac bányászkártya eladás tekintetében, így ha bejön a kártyaözön egyszer Európába.........egyszer.......akkor sem nálunk kezdődik a Kánaán.Mondta, hogy kaptak olyan telefont is, hogy a kedves vásárló lefoglalta látatlanban az összes érkező példányt, azzal hogy neki oly mindegy, hogy 25 jön, vagy 300.....kell mind.
-
KRoy19
őstag
Nem egyáltalán nem jó biznisz.
Azért fogytak el az egész világon az RX kártyák és foglalózzák raklapszám, mert elterjedt egy vírus ami kényszeres AMD kártya vásárlásra készteti az embereket, idő közben kialakult egy mutálódott válfaj is, ami már Nvidia kártyák vásárlására iskényszerít .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest