Hirdetés
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Home server / házi szerver építése
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én 290, és 390 kártyákkal találkoztam (szám szerint hárommal), mind nyűgös volt, volt amelyiknél rögtön jelentkezett a fent említett hibák valamelyike, de 3-4 napon belül mind kiadta a hibáját. Jellemzően egyébként a hűtés ment gallyra rajtuk, gondolom folyamatosan 100%-on tekertek.
-
válasz
lacus83 #22306 üzenetére
Lesz itt élet, ha majd bevásárolnak az emberek az általad is említett olcsó bányász karikból.
"Hangos, elmelegszik, kockaz a memória, dobalja a blacl screen-t negyed óránként,stb."Ugyanez lezajlott a 290/X kártyákkal is, hónapokig ment a dzsihad, mire kicserélgettek gariban szinte az összes ilyen kártyát.
Szóval két konkluziót szeretnék levonni:1. Nem biztos, hogy jó lesz az az olcsó banyasz vga hasznaltan.
2. Ne add fel, úgyis helyre fog allni a rend, mihelyt lesz keszlet a boltokban. -
válasz
AllTheBest #21087 üzenetére
Köszönöm, érdekel majd a végeredmény.
-
válasz
AllTheBest #21084 üzenetére
Azt meg tudnád mondani, hogy ezzel mit nyertél fogyasztásban, és hűtésben?
-
válasz
kolopele #21062 üzenetére
Miért esne az áruk? Ha igaz a pletyka, az 1070 (+?) Szintet 120k körül fogod megkapni. Ehhez képest az 580-ak minusz 20-27k kategóriaban vannak. Az a helyzet, hogy ez nem fogja megvágni az árakat, hiányzik innen egy kategória, az un. 590 a maga 110k-s árával, közel 1070 szinttel.
Okosan van ez kitalálva mindkét oldalon, az árat választod, vagy a jobb teljesítményt. -
Urak!
Egy corsair cx450m táp elég egy 580-as kártyához? Egy ágas 12V van rajta,elméletben 448 wattot tud leadni. 65Watt tdp-s proci, egy ssd, egy hdd mellé tervezem.Én úgy gondolom, hogy okés, de gondoltam megkérdezem.
-
válasz
Pityu. #20091 üzenetére
A fotón látszik, hogy van ott a polcon egy CM V450-es táp (doboz?
). Nem próbáltad még ki azzal a táppal a gépet, hátha enyhítene a cicergő hangon.?
Valamint személyes tapasztalat az hogy cicergésre emlékeztető hangot a ház ventik is tudnak produkálni. Nem egyszerű rájönni az ilyen hibára.
[ Szerkesztve ]
-
Átcsaptatok vs.-be, vagy én járok rossz helyen?
-
válasz
trufa12 #8690 üzenetére
Én valahol megértem az állás pontod, de engem meg pont ez nyűgözött le, hogy a felszines szines cukormáz alatt kibontakozott egy intrikákkal, vérrel, gonosz szándékkal teli világ. Engem lenyűgözött ez a kontrasztosság, a grafika meg a történettel együtt az elmúlt évek legjobb játékává tette nekem a W3-at.
Off vége. -
válasz
robertosz91 #7764 üzenetére
Ezért írtam, "hogyha átmenetinek kell.... "Ha hosszabb ideig marad, akkor legyen csendes gyárilag, egyet értünk.
-
válasz
robertosz91 #7759 üzenetére
Ahogy itt olvasgatok, talán az msi az ajánlottabb a kettő közül, de ugye még +7k, a végén már ott járunk, hogy vehetnél mást is.
A nitro-n is biztosan lehet csendesíteni egy kis alul fesszel, megfelelő venti profil belövésével, stb.
Nézd, ha átmenetinek kell, akkor én nem áldoznám be a plusz 7k-t msi-re, de ezt már neked kell eldöntened, te fogod használni.
-
válasz
robertosz91 #7751 üzenetére
4K alá tényleg lepkefing mindkettő, de ettől függetlenül én a 480-at javaslom, mert arányaiban tekintve egyformán fogsz bukni mindkettőn az eladáskor (egyformán értéktelenednek, csak az egyiken pl.10k a bukó, a másikon 15k), ugyanakkor a 480 azért mégiscsak erősebb a 470-nél, biztosan többre mész vele.
A plusz 5k bukó pedig betudható a vélt vagy valós kevesebb kompromisszum kötésnek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dergander #4210 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert minden amd karimnál azt vettem észre, hogy 51-52%-ig tök csendesen, minimális szélzaj mellett dolgoztak, fölötte viszont mindig megjött a hangjuk, ami engem már zavart. Így inkább elengedtem a hőfokot +3-4C°-al, csak csendesebb legyen.
Köszi a gyors választ.
-
válasz
R.Woodoo #3013 üzenetére
Még AC twin turbo 2-t is, messze jobb az is, mint sok gyári megoldás, és árban is elég barátságos.
Én még anno gtx670-en, és 7870 kártyán használtam, ég és föld a gyári hűtésekhez képest, mind hűtési teljesítményben, mind hangban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest