- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz tailor74 #21086 üzenetére
Gpu only 80-90 watt körül volt 3dmark alatt, játékok alatt változó, de azokban se igazán ment 90w fölé, venti általában 17%-on van terhelés alatt, 68 fokig megy el a kártya. Jelenleg a ram oct próbálgatom, 2150mhz az betonstabilnak tűnik, vrm 72 fokig ment fel benchmark alatt
[link] innen ki lehet olvasnia lényegesebb dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
BReal
addikt
válasz tailor74 #21064 üzenetére
Pedig a 1070 erősebb az 580-nál kb. 35%-kal, és a legolcsóbb 580-akhoz képest kb. 35%-kal is drágábbak, szóval nagyjából megvan a teljesítmény-ár különbözet, és nincs olyan extra felár rajta, mint jellemzően szokott lenni. Mindenesetre 90000 környékére illene majd lemennie a legdrágább 580-aknak is. Mert konkrétan az ASUS Strix Top és az XFX GTR-S Black Edition a legolcsóbb 1070-ek nyakán vannak.
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz tailor74 #20429 üzenetére
Ha nem egy szénné tuningolt FX van mellette akkor elég lesz a 450W-os táp. Alulfeszeléssel amúgy jól vissza lehet fogni a fogyasztásukat ezeknek a kártyáknak akár 30W-al is, ha véletlen ezen múlna.
(#20428) syler123
Jó a Pulse, nem kell tőle félni. kicsako kolléga szerint is csendes a hűtése, és emlékeim szerint volt még egy Pulse (RX 580?) tulaj, és ő is elégedett volt a hangjával. A külföldi tesztek is jónak hozták ki ezt a kártyát[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
válasz tailor74 #20400 üzenetére
Plusz, ha nem úgy adja el, hogy "alapfeszen 1500 GHz-re lehet húzni" akkor az OC nem lehet elvárás a vevő részéről. Végül is kár, hogy kávét se főz, és bár nem is mondta senki, hogy kéne neki, de azért jó lenne...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
BReal
addikt
válasz tailor74 #20342 üzenetére
Gyors kerestem is róla egy tesztet. Ezt találtam elsőre.
Lényeges dolgokat kiemelem:
"The Aorus RX 580, however, started around 61c and slowly went up to 71c where it stayed. And it did it with barely any noise."
"The Aorus model stayed pretty much 10 degrees cooler than reference and much quieter." Itt természetesen a ref 480-ra gondol az író.
"It’s pretty easy to say the cooling is well beyond what this card would need in normal circumstances. "[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
-
Pityu.
nagyúr
válasz tailor74 #20098 üzenetére
Van,időm mint a tenger
#R3laX
Lehet egy tuning őrültnek maga a mekka lenne
#balazska92
Látom rád hoztam a parát a cicergéssel
A cicergés sok mindentől függhet,tápegységtől,vagy alaplaptól,vagy ugye a videokártyától nem csipázzák egymást,de azt mondják ez a jelenség nem hibára utaló jel csak idegesítő "egyeseknek"
Valamennyivel biztos jobb az rx580 de nem olyan hatalmas előrelépés azért,mintha trabantból ferrariba ülnél
Viszont gondolom ha kifuttatják a 480 asaokat akkor nem sok választásod lesz,én most próbálgattam az xfx rx480 blacket jó volt az msi gaming x is de ez mintha bikábban vinné a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tailor74 #20096 üzenetére
Igen jól látod a dobozt az a cucc eladó,mert ahelyett vettem a seasonicot ami most benne va ,mert mondom,mindenhol a tápot írják biztos az lesz,hát nem. A ház ventiknek semmi köze ehhez,a kártya töve è az alaplqp talålkozása azaz a pci csatlakozó környèkèről jön a hang,de valóban csalóka a hang ha másfelől halgatom. Szerinted próbának dugjam vissza az előző tápot amit váltottam?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
lacus83
senior tag
válasz tailor74 #16296 üzenetére
Nem jársz rossz helyen, csak kedves fórumtársakat kell minden nap emlékeztetni hol is vannak.
Kb lassan minden napos az Off.Kérem ismételten, hogy térjünk vissza Onba.
Köszönöm
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Televan74
nagyúr
válasz tailor74 #2621 üzenetére
Van. Itt egy unboxing video.[link]. De azt hiszem mindegyikre rátette az AMD a csavar matricát.
Aki türelmetlen az vesz egy refet mint én, aki türelmes az kivárja a customok tesztjét és utána vesz,ha lesz.
(#2620) Tom5 Ref hűtő szerencse kérdése.Olyan lutri mint az OC. Vagy bejön,vagy nem. Először kipróbálom hátpldali hűzés nélkül,aztán utána jöhet coolink,majd az oc, a végén az alulfeszelés,és a végén alulfeszes oc(mennyit bír úgy). Laza hetem lesz. 24C° klimatizált szoba belőve.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest