- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz #45185024 #21392 üzenetére
Órajelekben van különbség a Gaming és Gaming X + között. Kb. ugyanaz a helyzet, mint a 480-asnál a Gaming-Gaming X esetén. Amúgy jelenleg 1000 Ft a különbség a kettő között, úgyhogy ha valaki mindenképp köti az ebet a karóhoz (MSI-hez ) annyit megér a +.
Szerk: Ja, hogy hosszabb, mint a Gaming X, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz Televan74 #21396 üzenetére
Ha érdekel, el tudom neked küldeni a wattman beállításaim, msi rx 480 gaming x alulfeszelve ameddig csak elhet, hűvös és halk a kártya, néhány játék alatt teljesen passzív a kártya pl...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
MaxxDamage
félisten
válasz Televan74 #21396 üzenetére
(Bios Verzió) 152 to 153 -ra Update esetén is javult a venti kezelés (és ezáltal más is) az bizonyára az MSI sara volt, de javították ezáltal (ami dicséretes)
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Televan74
nagyúr
válasz #45185024 #21394 üzenetére
Ez hasonló mint az RX480 esetében. Ha nem szabályzom le a wattmanba akkor még 34C°-on is 2000rpm fölött volt a fordulatszám,miután kiléptem a játékból. Volt valamikor egy bios frissítés a 480 -hoz akkor egy darabig jó volt auto -n is.De előtte találkoztam olyan driverrel ahol le sem tudtam szabályozni,hiába állítottam be a 1300 vagy a 1400 rpm -et.Hogy ki ilyenkor a hibás az MSI vagy az AMD azt nem tudom.De nagyon zavaró tud lenni.
Mindenbe beleugatok!!!
-
törölt tag
ilyen a Gaming x + 98 e ért már van MO-on.
Megmutassam hol van baj az MSI 580 hangjával ? TESSÉK TESZT
-
R3laX
addikt
válasz #45185024 #21392 üzenetére
Én szívesen odapörkölnék az Msi GamingX+ -nak. Vajon mit tudhat az a 2X8 Pin? Azért ezzel igencsak kitűnik a tömegből. Na meg vastagabb/hosszabb is mint a "sima" X-es változat, már majdnem olyan hosszú, mint az XFX Black GTR-S. A gaming hangjával mi a probléma? Az Msi 480-hoz, vagy a többi 580 kártyához képest "hangos"?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindent a helyén kell kezelni. A Pulse ÁR Érték mutatója jó !
Egy alapkártyához képest odafigyeltek a VRM alkatrészek "Black Diamond Choke 4" PR duma ne figyelj oda a nevére de fémkupakos hűtőbordásan kialakított tetővel ez jó, a csapágy bár nem felsőkategóriás de jó, a VRM hűtésre odafigyeltek ez jó, Ha jól sejtem ennél is rézlapkával érintkezik a GPU de erről nem láttam képet javítsatok ki ha tévedek. Mégegyszer a Pulse azoknak való akik olcsón akarnak vásárolni és nem akarnak tuningbajnokok lenni.
Az MSI amit írsz igen a hő /hang tartományt rótták fel neki, VRM hűtése nem erős, de ne írjunk le egy márkát inkább kártyákat mondjunk.
Ezért megint nyílván sokan utálni fognak de én (saját vélemény) ezeket a modelleket soha nem venném meg:
MSI armor, Asus dual, Giga G1 gaming, se refet , se blowereset ha van... Alulkalibrált hűtések, alkatrészek.
A sima aorus is messze elmarad ám az XTR es változattól a márkanevek büvöletébe senki ne éljen.
Abból a listából amit Füles beírt szerintem 2 termék van amit alig ismerünk de megérnének egy megnézést.
XFX GTR-S Black Edition, meg az MSI GAMING X+ hogy mik azok a betű eltérések[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
ASUS Dual van most 89-ért, bár nem tudom, hogy ez mennyire lett korrekt változat.
-
ITrex
tag
fules, Mike Farrel
Köszi szépen a válaszokat!
Valahogy megjavult, én nem tudom hogyan de már jó ideje nem csinálta hálistennek
-
füles_
őstag
Egy kis olvasnivaló.
AMD Radeon RX 580 Aftermarket Card Comparison Chart & Buyer’s Guide -
füles_
őstag
válasz Ramoskaa #21378 üzenetére
Üdv!
Ahogy már előttem írták, a 470/480-akat már nem gyártják. És igen, az 570/580-as kártyák a 470/480-asok frissített változatai.570-ből nagyon jól eltalált lett a Sapphire Pulse/Nitro+, én a kettő közül valamelyiket venném. De jó még az MSI/XFX/Gigabyte is, csak ezekről még nincs a topikban tapasztalat.
(#21382) BReal
Az Asus Strix 470 hangos is volt az mellett, hogy dobálta az órajeleit, viszont sok tesztoldal 60 fok alatti üzemi hőmérsékletről számolt be.[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz Ramoskaa #21380 üzenetére
ASUS-t 470-nél az órajel dobálások miatt szidták (viszont a hűtés halk volt), illetve 480-nál több konkurens kártyához képest hangosabb volt a hűtés (viszont nagyon alacsony volt a kártya hőmérséklete). Viszont mindkét problémát Wattmannel lehetett korrigálni. 500-asnál 580-nál a hűtést jól lőtték be, 570-nél pedig ha jól sejtem a dropolást megoldották, viszont a hűtés hangosabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
Ramoskaa
senior tag
Szia! Asus-t nem igen vennék, most adtam el az msi gtx 760ti-met ( Korábban már írtam, hogy azt akarom lecserélni.) nagyon meg voltam vele elégedve csak ugye a 2 giga már kevésnek tűnt. Asus-t 470-nél szidták.
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
BReal
addikt
válasz Ramoskaa #21378 üzenetére
Szia!
Mivel (érthetetlen módon, de szerencsénkre) az MSI 480-asai (de a 470-es is) a legolcsóbbak közé tartozott, miközben az egyik legjobb hűtéssel szerelték fel. És a kártyákat már nem gyártják. Az 570-580-asok gondolom válogatott, húzott órajelű 470-480-asok lehetnek. A Sapphire-t mindkettőből nagyon dicsérik. Az ASUS nagyon drága (75000 körül indul az 570 4GB).[ Szerkesztve ]
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Felmerült bennem pár kérdés
rx 470/480-nál miért ment ki a kínálatból az MSI?(most akkor arany árba lesznek ,akinél van használt vagy új? )
Ez az rx 570/580 páros gyakorlatilag 470/480 továbbfejlesztett változata ?
570-nél melyik gyártót javasoljátok?
Köszönöm
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
BReal
addikt
Majd a modi eldönti törli-e, de mivel ez az egyik legforgalmasabb AMD topik, leírom, hogy meglehetősen jó áron tudok Ryzen 1600-as CPU-val szolgálni az érdeklődőnek privátban.
-
Pityu.
nagyúr
válasz MaxxDamage #21370 üzenetére
Át nézegettem,és tényleg frankó,mert anno kerestem már ilyen funkciót de régebben ilyen meg olyan programot írtak meg ide oda illeszd be és majd így meg úgy kimutatja,ez meg csak simán pár kattintás hwinfo64 el próbálkoztam volna előzőleg de azt még valamihez társítani kellett volna vagy nem tudom.Mindegy ez tutin működik az a lényeg
#Pokesz007
Nem a power lenne az a beállításokban?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pokesz007
senior tag
válasz MaxxDamage #21370 üzenetére
Én is használom. Csak sajnos a W(Fogyasztást megjelenítést nem találom benne
[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
MaxxDamage
félisten
válasz Pityu. #21369 üzenetére
Mondtam én.
Tudsz Képet és külön Videót is csinálni vele (megfelelő bill.kombóval)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Pityu.
nagyúr
válasz MaxxDamage #21366 üzenetére
Na kipróbáltam és fasza,bármit ki tudok vele jeleztetni
-
R3laX
addikt
válasz Yutani #21359 üzenetére
Heló! WIN+P gombkombinációval könnyen tudsz váltani a szimpla kép, tükrözött, és kiterjesztett között. Ha csak filmezésre, vagy játékra váltasz át többmonitoros módra, sztem egyáltalán nem gond, mivel akkor így is úgyis használja a memóriát. Nekem egyedi felbontással több HZ-en fut a monitor(egyedi felbontást többmonitoros móddal nem is engedi) , szóval ha nem kell a TV, kikapcsolom szimpla módra. Amúgy igen, ez korábban ki lett itt tárgyalva, talán a kábelekkel kell vmit alkotni..
-
törölt tag
Tegnap megérkezett az rx570 sapphire pulse is, bő 1 hetes várakozás után
-
MaxxDamage
félisten
válasz Pityu. #21365 üzenetére
Simán lehet használni csak monitorozásra is!
L
-
Pityu.
nagyúr
msi afterburner és az msi command center között mi a különbség tudásban,ha valaki az utóbbit próbálta már,bár ahogy el nézem abban nincs videokártya tuning.Az afterburnert fel lehet csak úgy rakni,hogy mint monitorozó program?
-
BReal
addikt
Mondjuk azt egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ha valaki jelzi ezt a problémát, nem tudnák javítani? Komolyan, jelezzük már páran nekik, hátha kapcsolnak.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Vagy a monitor felbontásának vagy a képfrissítésnek kell megegyezni ha jól emlékszem (vagy mindkettőnek?). Bár ez nálam nem megoldás, mivel mind a felbontás mind a frissítés igencsak eltérő. Az csak a hab a tortán, hogy az erősítő csak a hang miatt van rákötve, azon kijelző nincs, mégis úgy van kezelve.
-
Yutani
nagyúr
Egy-két szó a Gigabyte 570 Aorus kártyáról:
A hűtés burkolata viszonylag vékony műanyag, kb. mint a 470 Gaming G1-é (egyszerre volt a kezemben mindkettő). Tehát annyira nem minőségi az érzete.
Egyelőre csak betettem a gépbe, a DVI-n van egy monitor és a HDMI-n egy TV, felbontás mindkettőn fHD és a memória órajele a maximumon van. Gratulálok, ezt egyelőre nem sikerült megoldani.ASIC: 78,3%
#tarcsad
-
menpee
aktív tag
válasz ricsi8800gt #21356 üzenetére
Nagyobb gond van abban a gépben, mint hogy 480 vagy 580 legyen benne
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
válasz ricsi8800gt #21354 üzenetére
El nem tudom képzelni mi olyan kurv@nehéz abban, hogy beírod a keresőbe azt, hogy "RX580". [link] Akinek még ez is túl nehéz, az vegyen konzolt szerintem.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
jacint78
addikt
-
Mike Farrel
tag
Ma ugyanezzel a problémával találkoztam az Aorus RX580-al. Itt hagytam a gépet bekapcsolva, bejött a képernyőkímélő, aztán mikor megmozgattam az egeret bejött a kép, de piros-szürke hangyás volt minden. Semmire nem reagált, reseteltem a gépet azóta semmi baja. Kicsit beszartam, hogy kuka lett a kártya pár nap alatt... Ezt mai napon kezdte el csinálni. Múlt hét csütörtök óta van meg a kártya, eddig semmi ilyen probléma nem volt vele, pedig legújabb Crimson van fent.
Update:
Most nézem a windows pont most rakott fel valami frissítést, lehet az kavar be.[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Lacccca87
addikt
válasz #45185024 #21335 üzenetére
Ettől nagyobb ökörséget régen olvastam ( ja nem tegnap az IT Café -ban a zsarolóvírusnál volt egy elmebeteg).
Nem először próbálszt tévhiteket eloszlatni aztán csak a nagy ködöt oszlatod el és akkor jöttél rá hogy 1 cm-re vagy a faltól és éppen futsz.
Rész igazságok vannak csak a következtetésed téves nem kicsit.
Ahol a hűtő ugyanaz ott kb felesleges az OC-sat venni főleg ha ilyne 20-30mhz-el van csak túlhúzva, ilyne pl az MSI Gaming és Gaming X ( saját példámon tanultam meg hogy elég lett volna a gaming 3-4e el olcsóbban. Vagy korábbról pozitív példa a Sapphire 270X amire simán rányomtam az 270X OC bios-t és semmivel nem lett hangosabb de legalább volt +50-60Mhz GPU-n meg +100Mhz MEM.
-
pilu85
őstag
válasz CarajoEsp #21342 üzenetére
értem én. nade a Republik of Gamers eddig egy oylan minőségérzetet keltett bennem hogy csuda, biztos a chip-eket is válogatják aham...ráírják hogy ROG pár színes borda meg minimálisan jobb kondik és kéz a rog. 60ezerért van egerük is...
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
ITrex
tag
Erre valaki megoldást esetleg tud?
-
pilu85
őstag
válasz Looserke #21337 üzenetére
Jaja. Adnak rá jó nagy feszt oszt hadd szaladjon, a hűtés még úgy is bírni fogja...nomeg egy olyan bios-t...
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
törölt tag
válasz Looserke #21337 üzenetére
Jó akkor egyre válaszoljatok hogy lehet hogy Black Edition-ok hozzák mindig a 1340 et. egy asus dual nál meg ez az arány messze nem ez, vagy hogy a limited edition megy 1450-el ? Minden 570 megy 1450-el ?
Most a hőtől tekintsünk el az kártyafüggő elég ha bekapcsol és megy rajta 5 percig... De pl egy 580 Golden Sample biztos megy ennyit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz falijja #21323 üzenetére
Szeretnék eloszlatni itt egy tévhitet.
Nagyon sokszor hallom azt hogy vedd meg a legolcsóbbat és majd felhúzod, vedd meg az 570 et és úgyis tudja az 580-at. Aztán mikor meghúzza nem tud mit kezdeni a GPU vagy VRM hőjével.
A WAFER gyártásakor a legjobb minőségű példányok a a korong közepén vannak ami a széle fele egyre gyengül vagyis a szélén gyártják az 570-eket a közepén az 580-akat.
Tehát még a GPU gyártásnál tudnak szelektálni minőség alapján.
Ez ugye az Asic minőségszám. Alekszej Nikolaichuk MSI vel kapcsolatban kiadott egy tanulmányt ami leírja ezt pontosan.
ASIC minőségű <75% - 1,1750 V;
ASIC minőségű <80% - 1,1125 V;
ASIC minőségű <85% - 1,0500 V;
ASIC minőségű <90% - 1,0250 V;
ASIC minőségű ≤ 100% - 1,0250 V.
Minél nagyobb ez a százalékos szám, annál kisebb feszültség kell a GPUnak hogy dolgozzon az alapértelmezett órajelen.
Természetesen a waferen lehetnek hibák ha van rajta hibás rész akkor letiltják (2304:144:32)-ról (2048:128:32)-ra és eladják 570-nek.
Tehát amikor valaki egy 470 570-et akar felhúzni egy OC-os 580 szintre akkor az a szivárgás miatt kő keményen fog hővel és fogyasztással fizetni érte. Úgy érzem hogy sokan azt érzik hogy át lehet verni a rendszert pedig nem lehet, a válogatott GPU az tényleg válogatott GPU.
Egyetlenegy esetben lehet !!! Amikor Unlockol valaki, pl amikor a 4096 shadernél letiltanak 3500 ra, de nem mind rossz benne, ilyenkor fel lehet szabadítani 3800 shaderig , az nem tuning csak kihasználod a rendszer rugalmatlanságát, (a 460asok is unlockolhatóak voltak amiket kínába szállítottak) -
félisten
válasz AllTheBest #21333 üzenetére
Megtaláltam, nem is rossz.
Már csak a kínálatba kell visszakerülnie a Pulse ITX-nek, mert most mintha mindenhonnan eltűntek volna az 570-esek."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
AllTheBest
őstag
válasz AxBattler #21331 üzenetére
480-ból is ki lehet ezt hozni Szóval az 570 is biztos eléggé le tud menni ha az ember kicsit foglalkozik vele... Pár napja dobtam be ide kéepket 480 alulfeszelésről, gpu nálam is 90w körül fogyaszt ha a játék eléggé megterheli, de pl csgo-ban 60w körül vígan elvan a kártya...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
kago akira
tag
Hmm akkor egy alap i5 3470 580nal gt5ben valszeg proci limites?
Ha vissza kapom a gépem én is csinálom a gt5 benchmarkokat
Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE Nitro RX6700XT - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D
-
törölt tag
válasz Simi37 #21319 üzenetére
Köszönöm szépen.
A procilimit nagyon átérződik belőle, sokkal több fps-t írtak internetes oldalakon RX480 CF-re GTA5-ben, de valószínű alattuk Skylake, vagy Kabylake dübörgött.Engem meggyőzött, hogy egyrészt a játéknak a gyér motorja miatt bármilyen erős kártyával be fog esni bizonyos területeken 60 fps alá, valamint arról is, hogy az OC-zott RX470-esem még elég lesz egy darabig.
Köszönöm mégegyszer.
-
kolopele
nagyúr
válasz Simi37 #21319 üzenetére
A csillagos égig is húzhatsz egy I5- öt, akkor is lesz olyan játék amelyik proci limitet fog produkálni, míg egy I7 6700 már alapórajelen sem. A HT megoldja alapból az ilyen gondokat, nem az órajel a döntő tényező. Én is húztam a 6700K - t próbaképpen, de alapon sem volt észrevehetően gyengébb játékoknál. Az órajel növelése más téren hoz hasznot.
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz #45185024 #21318 üzenetére
Igen nem is az a 1-2 fps számítana nekem, csak azért van ott 6C fok különbség.
És ugye a tesztbe nem is jelzi sehol vagy csak nem vettem észre, hogy ez a top lenne.
Mert ugye a lényeg az lenne, hogy simán felhúznám a top szintjére és kész
De ez majd holnap dől el úgy is, hogy a csaló vissza utalja e a pénzem vagy sem.. -
Simi37
őstag
válasz #61847040 #21278 üzenetére
Na lefuttattam GTA5 benchet a saját majd a kért beállításon is azaz:
Saját (Kék): alap beállítások minden maxon, Advanced Settings: itt minden off
Kért (Vörös): alap beállítások minden maxon, Advanced Settings: High Res. Shadows OFF, többi ON, Ext. Shadow Distance 100%, Ext. Detail Distance 50%A bench utolsó hosszabb jelenetéből mértem ABvel. Az átlag CPUt is odarakom később mondom miért.
Először a nyers adatok (+ egyszerű grafikon):
Saját: min1%: 43,7 FPS, átlag: 64,7 FPS, átlagCPU: 61%Kért: min1%: 41,3 FPS, átlag: 58,2 FPS, átlagCPU: 82%
A piros csík fönt a CPU limitet jelzi, (a sajátban is majdnem) pedig 4,8GHzre van csavarva az i5, 3333mhzes ramok mellett
Így talán szembetűnőbb a különbség:Na és akkor frametimeok (ms) is mert ezt szokták felróni multigpu rendszernél, ezt viszont nem kicsinyítem le, mert elvész a lényeg:
Saját:Kért:
Értelemszerűen a fölső csík itt is a CPU limitSzóval ennyit tud GTA5ben
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
törölt tag
válasz falijja #21314 üzenetére
tessék amit Te keresel az a TOP (T8G)az a legjobb. 1431 MHz (OC Mode)
Az hogy két kártyát összehasonlítanak húzásban az azért példányfüggő nem általános érvényű
Asus 580 rog tipusok összehasonlítása[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
válasz gyuribácsi88 #21312 üzenetére
Csökkentett mód?
-
füles_
őstag
válasz AxBattler #21313 üzenetére
Szerintem le lehet ezeket még nyomni 110-120W-ra is. Ha az RX 470-nek vissza lehet szorítani ennyire a fogyasztását, akkor az 570-nek is.
470-ből nem volt ITX, csak az általad említett egyventisek + még a PowerColor-nak is volt egy ventillátorosa. 570-ből csak a Sapphire-nak van ITX verziója.
-
falijja
őstag
Üdv
Van bármi különbség az asus 580 top gaming és a sima között a mhz -n kívül..?
Eddig a giga xtr-t néztem, de ebben a tesztben [link] igazából kikap ahogy látom.
Alacsonyabb hőmérsékletek mellett még több is kihozható belőle, vagy elnéztem valamit és ez a top gaming ami tud valamivel többet a simától..
Azért kérdezem mert a sima strix oc kb egy árban lenne a giga xtr el. -
félisten
válasz füles_ #21309 üzenetére
Ja, Wattman-nal neki kell esni. Nem lenne rossz, ha 130-140W-ra le lehetne szorítani a fogyasztását.
470-ből én csak HIS-t, és XFX-et láttam egy ventivel, de ezek nem voltak kompakt, ITX méretezésűek.
Más gyártó is dobott piacra hasonló modellt?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
A múltkor ezzel akkorát szívtam, elvileg 72HZ-et bír a monitor, beírtam, majd mentés és a monitor kiírta hogy "out of range", na innen nem volt visszaút, nem tudtam sehogy visszaállítani, rákötöttem a tv-re, ott ment, de nem tudtam törölni az egyedi beállítást, ha a monitor és a tv egyszerre volt rákötve, ment a monitor is, de amint a tv-t lehúztam róla a monitor se adott képet, csak egy win reinstall oldotta meg a dolgot, azóta nem szórakozok ezzel
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
félisten
SAPPHIRE PULSE ITX Radeon™ RX 570 4GD5 teszt spanyolul.
Hozza az RX470 Nitro+ szintjét, és furmark alatt is tartja a 79 fokos max. hőmérsékletet - igaz, azt már 2400-as fordulatszámmal, ami nem lehet kellemes, viszont játékok alatt 1750rpm-mel képes ugyanilyen teljesítményre."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
füles_
őstag
válasz Savanya #21304 üzenetére
Nagyon durva lett az Asus Strix 580. Több tesztoldal is ilyen 55 fokos értékekről számolt be terhelés alatt.
Az a hirtelen ventillátor felpörgetés lehet driver probléma. Az AMD színei is azért szebbek, mert a színekre vonatkozó beállítások az AMD driverében gyárilag jobbra vannak beállítva, de ezt NV kártyán is tudod változtni. Ha gondod van a 17.5.1-es driverrel akkor tegyél fel valami korábbit, mert erre többen panaszkodnak. Mondjuk nálam nincs semmi gond vele. -
Savanya
addikt
Urak !
Van valakinek ASUS Strix RX580 vga-ja ? Pár apró észrevétel a kártyával kapcsolatban : Max 55 fokos ,de valamiért mikor bekapcsolja a ventit nagyon felpörgeti . Más is tapasztalt ilyet ? Fogyasztása meglapatt mert csak 5W-tal több mint a GTX1070-é , viszont kicsit szebbnek találom a képét , de a legújabb driverrel vannak apró hibák a BF1 alatt .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
syler123
veterán
válasz dergander #21301 üzenetére
Drágább biztos nem lesz az 580, az csak lefele fog menni. Most jelentek meg az 580-ok, picit kivárok. Van integrált kártyám, most használom azt, 90%-ban netezek csak. Most kicsit retrózok az Xbox 360-al, most viszem a resi 5-öt, utána majd a revelation, revelation 2. Gears of war széria
Szóval ráérek még a kártyával. Az fix hogy 580 lesz, de csak később.
Pepeeeee: tuti lentebb mennek az 580-ak árai is, ha meg nem, akkor a mostani áron veszek meg, most nincs pc-n játszhatnékom.
[ Szerkesztve ]
-
-
dergander
addikt
válasz syler123 #21300 üzenetére
A Vega biztos borsos áron kezd,már csak a HBM2 miatt aminek egyelőre nehézkes a gyártása. Külföldi hírek szerint csak 16000 példány fog elstartolni a megjelenéskor. Nos , akkor ki lehet találni mennyibe is fog kerülni a legerősebb illetve a többi Vega. Az 580 ára szerintem nem nagyon fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest