- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Apucy01 #22697 üzenetére
Akkor EGÁL
Nézzél meg róluk egy videót neten aztán amelyik tetszik , vagy szavaztasd meg a szobával , nincs rossz döntés !
A méretekre figyelj befér e a gépedbe mert méretes darabok már ezek a dögök[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
akkor másképp kérdezem..
Talán sikerül behozatni egyet de!!!
vagy ezt
GIGABYTE RX 580 8GB AORUS XTR (GV-RX580XTRAORUS-8GD)
vagy eztASUS RX 580 8GB ROG STRIX GAMING TOP (ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING)
szerintetek?
erre még este 7 ig választ kellene adnom..Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
törölt tag
válasz Apucy01 #22688 üzenetére
TOP 3 580
MSI RX 580 8GB GAMING X PLUS
GIGABYTE RX 580 8GB AORUS XTR (GV-RX580XTRAORUS-8GD)
SAPPHIRE RX 580 8GB NITRO+ Limited Edition (11265-00-40G)Ajánlott még:
ASUS RX 580 8GB ROG STRIX GAMING TOP (ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING)
XFX RX 580 8GB GTR-S BLACK EDITION Crimson (RX-580A8DBR6)
HIS RX 580 8GB XTR IceQX2 Roaring Turbo (HS-580X8DTBR)Legjobb ár / érték arányú kártya
SAPPHIRE Radeon RX 580 PULSELeg extémebb kártya:
POWERCOLOR Radeon RX 580 8GB Red Devil Golden Sample (AXRX 580 8GBD5-3DHG/OC)Nem ajánlott kártyák :
Referencia, Asus Dual, Gigabyte G1 Gaming, MSI armor, Asus EXPEDITION[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz Apucy01 #22690 üzenetére
A Gigabyte Gaming-ről nem sok információnk van, de ránézésre ugyanaz, mint a 400-as szériában a G1 Gaming. Az Aorus XTREME viszont nagyon jó lett, ajánlott.
Az Asus is összekapta magát. A 3 ventillátoros Strix a tesztek szerint az egyik legcsendesebb és a leghűvösebb, a 400-as szériában ez nem így volt.
-
Apucy01
őstag
válasz AllTheBest #22689 üzenetére
köszi! tehát lehet hogy az asus ismét felejtős?
a gigán igen meglepődtem hogy jól sikerült hiszen mind az r9 3xx és az rx 4xx széria igen rosszúl sikerült nekik .
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
AllTheBest
őstag
válasz Apucy01 #22688 üzenetére
Túl sok tapasztalat szerintem nincs ,bár azt elvileg ki lehet jelenteni, hogy a sima msi gamingx x az elég hangos az 580-nál, a gaming x+ az már elvileg jó lett megint, a gigabyte aurus is jól sikerült, a sapphire kártyák is viszonylag jól hűtenek, sajnos nem volt sok ideje az ittenieknek próbálgatni a kártyákat
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Apucy01
őstag
Uraim!
az 580 as szériából véleményetek szerint hogy van a hütési sorrend?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
lacus83
senior tag
válasz andreas9109 #22686 üzenetére
Ennél egyértelműbben és jobb helyen ez nem lehet.
Téma tudnivalók
● Hozzászólás előtt olvasd el!Ha valaki csak néz de nem lát,azzal nem tudok mit csinálni
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
andreas9109
tag
összefoglalóba lehet be kellene írni valamit a bányász helyzetről, mert így az újak, vagy ritkán látogatók nem tudják, hogy ez már tiltott topik itt.
AMD Ryzen 1500x + ASUS Strix RX 480 8gb/SC2: zerg player
-
giornalista
senior tag
válasz AllTheBest #22684 üzenetére
" 2-3 naponta felbukkan ez a kérdés"
2-3 óránként, you mean
-
AllTheBest
őstag
válasz Cseneles #22683 üzenetére
Tömören: bányászat, sokan sok ilyen kártyát vettek, újonnan nem igazán kapni, használtan mindenki drágán adja. További infókért olvass vissza a csoportban, 2-3 naponta felbukkan ez a kérdés
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Valaki adna egy útbaigazítást hogy használtan miért árulgatja mindenki az RX480-át 120K körül mikor újonnan volt 85K?
Valamiről lemaradhattam
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
füles_
őstag
Igen, erre számítottam. Azért picit gyorsabb az RX a jóval modernebb felépítésének és a magasabb órajeleknek köszönhetően annak ellenére, hogy a belső részegységek terén eléggé az R9-es mögött van.
Ha normalizálódnak az árak én is lehet behúzok egy jó kis RX 570-et vagy 580-at, azért néha van kedve az embernek egy kicsit játszani, IGP-vel meg nem igen lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
R3laX
addikt
válasz füles_ #22675 üzenetére
BF1-ben szinte 1 az 1-ben ugyanúgy működnek, csak a proci miatt most nem 67 a minimum FPS-em, hanem 79 KB . Doomot próbáltam még, ott a max FPS kb +20 az rx javára, minimum viszont ugyanaz, illetve a quake champions bétával teszteltem még, ott is egy +10FPS kb az rx javára. Gyorsabb kártya, kijelenthetjük. Jobb lenne ezzel az alaplap+proci kombóval most az rx . Csak lemennek az árak újra 80 körülre, a 390-ek pedig 65-re, akkor tuti rááldoznám azt a +15-öt .
-
R3laX
addikt
válasz ricsi8800gt #22672 üzenetére
Grat . Nem baj 480 memmel én tartom a rekordot 2350-2360-al .
Hiányzik a kis RX-em . 1400/2200-on dobott egy 15200 Graph Score-t. A 390 egésséges tuninggal most ennyit ad. 1175/1600-on.
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz ricsi8800gt #22672 üzenetére
Az szép!
-
Lalas
csendes tag
Na valami kezd talán mocorogni. Hozzáférek 2 nagyker készlethez. Hát rx470ek érkeztek 8 GB-s verzióban. 71k nettó... az is 90 rudi. Kicsit drága. Igaz ma jött be de már egy sincs...
-
Totatti(Hun)
tag
válasz Don.Corleone #22658 üzenetére
Raktam fel régebbi drivert most jó
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Totatti(Hun) #22647 üzenetére
Nekem még régebbi karival volt ilyen gondom, hogy összebolondult a rendszer, nem olcsó de hosszú távon megéri. Csatlakozási pont meg van bőven ezeken a kártyákon.
-
bozont
veterán
válasz freezer922 #22656 üzenetére
Én is 1440P-bem játszom (2,5k az inkább, a 2k az 1080p-hez van közelebb) és osztom sagem véleményét. A 60fps megcélozható a legtöbb játékban, néha nagyobb kompromisszummal. De ha nem zavar hogy néha beesik akár 40fps-re is akkor a legtöbb esetben mehet a magas részletesség is. Overwatch mondjuk pont nincs meg, arról keress majd videókat.
De itt van pl egy Tomb Raider eredményem: [link] -
sagem
addikt
válasz freezer922 #22654 üzenetére
Én 2560x1024-ben játszottam vele, és nekem megfelelt, de játéka is válogatja és persze a beállításoktól is függ 60 alatt volt az fps némely játékban magasabb grafikai minőség mellett, de engem mondjuk ez kevésbé zavart. Youtubon egyébként elég sok friss 2K-s teszt videó van a 480-ról, keress rá tényleg egy csomó játékról van videó
Nagy általánosságban én azt mondanám, hogy 2K 60+ /stabil 60 fps-t megcélozva már kompromisszumos a dolog, az meg már csak tőled függ, hogy neked ez okés e vagy sem.
Kettő darab kártyával én a helyedben mindenesetre nem próbálkoznék, elég sok zűrrel jár, ráadásul most amúgy sem kapni ilyen kártyákat vagy ha igen, akkor aranyáron. Ha nem sürgős, akkor várj a vegára..sajnos más opció per pill nincs AMD oldalon (580 alig ad többet), a másik oldalon a 1080 már biztosan elég, esetleg a 1070 is bár az szintén kompromisszumos tud lenni még itt-ott, ezekről is sok yt videó van
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
freezer922
aktív tag
Hali,
Érdeklődnék, hogy esetleg vannak-e emberek itt akik 2k-ra használnak rx 480-at illetve milyen eredménnyel?
Túl sok játékkal nem játszom, az egyedüli is ami miatt érdekel az biztosan fog menni amennyire kell (overwatch) , de új 144hz-es monitor miatt előbb vagy utóbb cserélnem kell majd vagy még egyet beszerezni.Illetve egy xfx gtr-es verzióm van és eddig amióta megvan csak alap beállításokkal használtam. Nagyon régen volt már, hogy legutóbb bármit is húznom kellett volna és tudom, hogy ezek egyéni kártyánként váltakoznak de kb mire lehet számítani egy OC keretében +ként?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Lendova #22650 üzenetére
Köszönöm! A videód alapján úgy tűnik, hogy bár nálad is láthatóan elég rövid a látótávolság így high-on, mégis valahogy kevésbé zavaró a porbléma. Mintha kevésbé nagy lenne az eltérés vagy a kontraszt a különböző részletességek közt. Amikor közelebb érnek a fák és rájuk kerülnek az árnyékok meg miegymás mintha nem tűnne fel annyira. Megnézem mit kell Ultrán hagynom, hogy kevésbé legyen nálam is zavaró és mit tudok High-ra tenni.
-
Lendova
őstag
-
Lendova
őstag
válasz #65755648 #22646 üzenetére
Ultrán se rajzolja ki a messzi árnyékokat.
Este dobok fel egy videót, direkt High-on, hogy ne legyen eltérés a tieddel szemben.
Nvidia Shadowplay.Lock-olt fps mellett most látszik, hogy nem megy nálam a freesync. Ezek szerint nem jó a DP-HDMI kábel hozzá.
All fiat goes to zero.
-
Totatti(Hun)
tag
válasz #45185024 #22643 üzenetére
Nem pixelesedik hanem sok apró szürke-fekete pont jelenik meg a monitoron és vibrál a kép meg néha árnyékol eltolódva megjelenik ugyanaz a kép érdekes de csak a dvi kimeneten HDMI kábel kihúz bedug és jó megint: Na mindegy rendeltem 1 display-hdmi kábelt azzal is kipróbálom.
-
Totatti(Hun)
tag
válasz Don.Corleone #22645 üzenetére
Már megrendeltem köszi display-hdmi kábel remélem jó lesz !Csak a dvi kimenetnél van baj a hdmi nél nincs csak az rá van kötve a tv-re .A monitor volt összekötve dvi-hdmi átalakító és hdmi kábellel.Nem olcsó a displayportos kábel Köszi még egyszer
-
törölt tag
válasz Lendova #22636 üzenetére
No igen, csak én 4K-n játszom... Ott már nem olyan egyértelmű az az Ultra beállítás. Csak Fraps-szal vettem fel a videót, az meg nem bír többet 1080p 30FPS-nél. Van más progi amivel hatékonyabban lehet videót felvenni?
Amúgy arra gyanakszom hogy az Nv driver kavar be vamit a látótávolságba, hogy egy kis extra FPS-t nyerjen a kártya. Neked nincs meg véletlen a játék? Nem tudnál egy videót feldobni te is, hogy nálad milyen? Amit én csináltam az a benchmarkból van.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Totatti(Hun) #22641 üzenetére
Csatlakozok az előttem szólókhoz, hama hdmi kábel max 3k a médiában, nem szórakoznék átalakítóval.
-
törölt tag
Ha van mód rá ne használj átalakítót, aranyozott hama kábel a tuti.
Azt próbáld még ki hogy indítsd újra a drivert ,újraindítás nélkül hogy megoldódik e.
Ezt úgy tudod legegyszerűbben megtenni ha felbontást váltasz bárhova és vissza full hd ra.
Ez a pixelesedés azt jelenti hogy megváltozott (csökkent) a felbontásod?
Nem védett üzemmódban indul e a windowsod? Még azt nézd meg hogy a driveredben a felbontás és a freki megfelel e a monitorodnak.[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Szerintem csak az átalakításnál lehet valami.
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Totatti(Hun)
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a hiba ha a következő jelenséget produkálja az xfx rx480 8gb: Reggel indításnál a kép tele szemcsével alig lehet kivenni az alakokat újraindítás után szintén majd kihúztam a hdmi kábelt a dvi csatlakozóból (átalakító) majd bedugom a hdmi csatlakozóba vagy vissza dugom a dvi be akkor jó tökéletes a kép .De ha a hdmi-ben van és úgy indítom el akkor nincs szemcsésedés jó minden,mi lehet a baj?Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
-
törölt tag
-
törölt tag
570-4gb-expedition
Tipikus bányászkártya csak még van rajta VGA kimenet -
zolee1984
senior tag
válasz AllTheBest #22629 üzenetére
Megoldom
Végülis az rx470 biosát is lecseréltem sajátra, hogy ne visítson és ne droppoljon. +Alul feszeltemüdv Zoli
-
AllTheBest
őstag
válasz zolee1984 #22628 üzenetére
Igazából nagyon rossz nem lehet, ha meg esetleg hangos lenne, akkor itt szívesen segítek/segítünk az alulfeszelésben, azzal lehet nyerni jó pár fokot a kártyán. Próba szerencse.... Ha bejön akkor jól jártál, mert ebben a fejetlenségben sikerül hozzájutnod egy jó kártyához
-
zolee1984
senior tag
válasz AllTheBest #22627 üzenetére
Jogos
Dehát leginkább semmi nincs. Max ilyen rendeléses mint ez is. Aztán majd jön ha jön egyszerüdv Zoli
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt vki aki még nem adta el bányászásra ar RX 470/480-asát?
Én most váltottam GTX1060-ra és belefutottam egy zavaró dologba. Dirt Rally-ban (ami gyak az egyetlen gépigényesebb játék amit az utóbbi 1 évben toltam) High-on villódzanak az árnyékok a fákon. Illetve úgy néz ki hogy csak bizonyos látótávolságon belül kerülnek rájuk az árnyékok, vagyis ahogy közelebb érek hozzájuk hirtelen elsötétülnek. Csináltam videót róla.
Megnézné vki hogy RX470/480-al is ilyen-e? 470-ről váltottam és ott nem emlékszem erre a jelenségre, pedig azt hiszem ott is High-on volt a játék. Ultrán egyébként kicsit javul a helyzet, de ott is látszik és marha idegesítő. A perifériás látásommal észlelem a villanást és sokszor leveszem a szemem az ideális ívről emiatt. -
zolee1984
senior tag
válasz AllTheBest #22623 üzenetére
Új fajta igen 67600ft-ért lehet berendelni hardverkernél csak nem merem mert a strix rx 470 is csalódás volt hűtés és powerlimit téren
Inkább várok egyenlőreüdv Zoli
-
AllTheBest
őstag
válasz zolee1984 #22619 üzenetére
Nem igazán hallottam még erről a verzióról, szerintem itt eddig senki se vett ilyet. Plusz a mostani árak és készletek mellett nem is biztos, hogy érdemes/lehet venni ilyet.
-
zolee1984
senior tag
Üdv
Rx 570 expedition 4gb-ról van tapasztalat?
Olyat szeretnék venni
Tetszik az egyszerű kinézeteüdv Zoli
-
MODERÁTOR
Szép estét mindenkinek!
Az utóbbi napokban a topikban nagyon megszaporodtak az off hozzászólások, és köztük elvész a lényeg. Én elhiszem, hogy sokaknak ez így kényelmesebb, mert azt gondolják, még ha off-ba téve is, de itt mindent meg lehet beszélni, ám ez nem így van, és ez sokakat jogosan zavar is. Amíg a téma a kártyával közvetlenül kapcsolatos, akár szoftveres akár hardveres témában, legyen az driver, hűtés, overclock, akármi, addig maradhat, de a csak távolról vagy egyáltalán nem kapcsolódó kérdésekkel fáradjatok a megfelelő topikokba! Tehát...
Hány kártyával érdemes nekifogni? | Árfolyam témák | stb.
Litecoin (LTC) és egyéb scrypt altcoinokRadeon-t vegyek? | nVidia-t vegyek? | Érdemes ilyet venni?
Milyen videókártyát?Ennyiért adtam el. | Hol lehet kapni? | Mit válaszolt a webshop? | stb.
AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMDMennyit ér ez a kártya most? | Mennyiért lehetne eladni?
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazásLesz még Radeon x70/x80? | Milyen lesz a Vega? | Mi lesz a jövő héten?
AMD Radeon™ találgatós topikÉs végül...
AMD vs. NVIDIAMost nem fogom visszamenőleg törölni a fél topikot, de a fentieket mostantól kéretik figyelembe venni, ellenkező esetben topikból való kitiltással lehet számolni.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz Szoszo94 #22606 üzenetére
Ez a topic nem szakmai hanem valami vegyes koktél bár az nem hajéktalan aki rX et tud venni.. manapság
de azért vannak itt baromi jó dolgok... pl: "az AMD nem akar több gput gyártani..." hát perszehogy nem mert az AMD nek ingyen dolgoznak a dolgozók lehet hogy még Brezsnyev alapitotta az AMD t és még ott most is kökemény kommonizmus van..
már miért ne akarna hiszen ha nem gyárt akkor a saját zsebéből húzza ki a pénzt. De van- volt egy előnytelen szerződése egy céggel és szerintem ez a cég nem tud többet gyártani.
Akit érdekel nézzen utána.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Hunork
veterán
válasz Szoszo94 #22606 üzenetére
Nem igaz! Nyisd ki az összefoglalót, szép tesztet olvashatsz például az XFX RX480 GTR-ről.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz AllTheBest #22608 üzenetére
Értem!
Csak hát az élet, a világ erről szól most... mondjuk nagyon furcsának tartom ma is, sőt, kifejezetten meglepőnek, de most személyesen lehet érezni, hogy a PIAC mit is tud művelni..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
AllTheBest
őstag
válasz Hunork #22607 üzenetére
A titok az az, hogy nem szabad kiejteni az a bizonyos n-nel kezdődő és vidia-val végződő szót és akkor nincs probléma
Meg ha véletlenül szót ejtenél arról, hogy eladtad a kártyád akár 1ft-os haszonnal, akkor készülj a kötél általi halálra[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
És én még azt hittem, mekkora butaságot követtem el, hogy miner szót írtam be egy hsz-be, amit rögvest kijavítottam.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Szoszo94
őstag
Ez a topik ötvözi az amd találgatós topikot, bányásztopikot, meg még sorolhatnám...akárhányszor jövök ide a topik témáját adó kártyákról olvasni, problémákról, driverekről, mindig felsülök
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
AllTheBest
őstag
válasz giornalista #22604 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem Nehéz lesz kivárni addig... Ha még előtte be fog esni a 480/580 ára, akkor lehet, hogy inkább veszek 2db 480-at...
-
giornalista
senior tag
válasz AllTheBest #22603 üzenetére
AMD Radeon Vega Frontier Edition launching on June 27, 2017.
For those looking for a NVIDIA GTX competitor, the AMD Radeon RX Vega series will launch at Siggraph which runs from July 30 to August 3, 2017. -
AllTheBest
őstag
válasz komi77 #22600 üzenetére
Nemhiszem, hogy az amd nem akarna élni ezzel a lehetőséggel, lehet, hogy már a vega sorozatgyártása folyik, hogy induláskor ne legyen készlethiány és ha a gyártósor le van terhelve a vega-val, akkor valszeg csak gyártósorbővítés mellett tudnák megoldani a megnövelt 5xx gpu gyártását.
Bár nyilván ezt egy kívülálló nem mondhatja meg pontosan, belsős ember tudná csak megmondani mi is a helyzet.
Mert ha jól emlékszem, akkor június 20 lesz a napja a vega piacra dobásának
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
egyébként most megállt az őrület talán a használtpiacon. a legdrágább kártya, ami ma elkelt a HA-n, 105 ezer forint volt, fölötte egyre sem csaptak le.
az oka talán az lehet, hogy 390 dollárról most 300 közelébe esett az Ethereum árfolyama. nyilván az is sokat segítene a helyzeten, ha bedőlne a bányászat: egy éve 10, április végén még 43, tegnapelőtt pedig 390 dollár volt az Ethereum értéke, hát nem véletlen, hogy boldog-boldogtalan rárepült.
-
komi77
senior tag
válasz Lacccca87 #22599 üzenetére
+1
Bár azt nem tudom, hogy szabad piacgazdaságban mennyire lehet vételi korlátot állítani egy cég részéről. Nem úgy mint az állam a jövedéki termékek esetében. Meg aztán ennek megint lehet egy rossz érzete a márka felé. Ami abból állna, hogy miért nem termel többet ha erre van igény. Sajnos a rossz akarók minden lépést ki tudnak fordítani, hogy gyengítsék a pozíciót, elismertségét ezen keresztül a részvények értékét. Mert azért ne felejtsük el, hogy a készlethiánnyal párhuzamosan piaci pozíció harc is folyik. Szerintem lehet, hogy nem is volt további tervük ezzel a konstrukcióval. Csak közbeszólt az élet. Most biztosan elemezgetik a lehetőségeket. Talán pár hét múlva lépnek valamit.Szegény ember kézzel nőz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest