- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz Pécsi gyerek #48354 üzenetére
lol miért képzeled olyan nagynak magad? szerintem nem tudod a koromat apukám!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
az uj driver rx580 se nem ál vissza kézi hangolás után (eddig jó)
-
Apucy01
őstag
válasz Pécsi gyerek #48351 üzenetére
Szeretem ha valaki vagyány! de ha szemtelen az nem birom ovodás!
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
Rx580 hoz melyik most a stabil driver? mert ha ebben állítok valamit azonnal csak a reset segít 2023.11.02Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Aprósólyom #47802 üzenetére
Bocsánat barátom de! az se 1340/1430
-
Apucy01
őstag
Kimaradt egy d betű
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Aprósólyom #47777 üzenetére
Minden stimmelt barátom! Sajnos tévedet a gyártó bios ügyileg, hiába na nem uj kártya már, biztos valami archivumból kellett neki előasni a biost.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz hegegabi80 #47773 üzenetére
ßzia!
Igen siketes volt kapott uj padokat és pasztár(amiket én rátettem az kuka) valamint bios csere történt, és minden müködik rendesen, dr. Vga elmondása szwrint.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Elvileg holnap hazatér az rx580se.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Csupingo #47760 üzenetére
Az utóbbi pár napban a ramok 2000 mentek iaz csak manuálisan vissza véve , tökéletesan stabil volt addi a pillanatig.
Viszontt a hvinfo szerinti hibák 2000 n is megvoltak, de semmi látható kép hiba nem vilt és nincs is , csak a 80+ és a megbolondult ventik.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Thunderace #47753 üzenetére
Megtörtént agyan az volt a helyzet.
-
Apucy01
őstag
válasz Aprósólyom #47752 üzenetére
Szia!
Egyszer csak fc 6 közben maxon kezdtek menni a ventik, majd eltünt a kép. Gép restart után minden jó addig amedig terhelést nem kap pl: furmark kb 40-50 mp alatt 80+ a gpu főfok.
A ventik szintén max fordulaton mennek, cak hiába hül le a kártya nem álnak vissza csak restart után.
(Előtte bár mivel terheltem max 65- 68 fok volt ventik maximum 35% on mentek.)Az eladó 100% ban pozitiv.
Dr vga azt mondta a leirásom alapján hogy 6-8 k lesz a javitás.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Keress rá a YT n
-
Apucy01
őstag
Srácok!
Behalt az rx580 se.... félperc alatt 80+ fok a veltik maxon mennek ha visszahül a ventilàtorok nem álnak vissza, csak ha ujraindítom a gépet.[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz bobalazs #47698 üzenetére
Igy akartam először tesztelni kiváncsi voltam rá...
őszintén kérdezem tőled ezek a hibák mit számítonak?
futtatam ma a fortnite - ot wv ban volt hiba a játékban semmi
Sniper elite 4 kimaxolva 2560x1080 hv ban hiba játékban semmit nem vettem észre...akkor most hibás vagy sem? szerinted? vagy csak a bios nem rá való....
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz Thunderace #47693 üzenetére
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Thunderace #47690 üzenetére
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz varmi2 #47672 üzenetére
hát hogy full gyári e azt nem tudom használtan vettem, totál tiszta és matricás, bár szerintem ez nem jelent ma már semmit.
Arra gondolok hogy hőpadok ki vannak száradva és padolni kellene vagy, a gyári bios nem ok valamiért.Igaz hogy azzal ami rajta volt nem néztem ilyesmit.
Véletlenül nem tudod milyen vastagságú hőpadok vannak ezeken a kártyákon?
-
Apucy01
őstag
válasz Aprósólyom #47664 üzenetére
És persze westlake kollégának aki föl pakolta.
-
Apucy01
őstag
válasz Aprósólyom #47661 üzenetére
Ez a valós nincs benne tuning
viszont nem ment föl simán a bios force kellet neki.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Csupingo #47659 üzenetére
Gyári bios kellet
Aprósólyom fórumtárs segitségével sikerült a gyártótól lekérni.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Thunderace #47653 üzenetére
Igazad van zavar mert tudnia kellene.. és nem, úgy hogy itt ott be kell álítgatni
-
Apucy01
őstag
hát nem tudom én onnan az összessel megpróbáltam de mindenhonnan ez jött ill 1 volt ami fölment de azzal nem indult a kártya úgy kellet vissza tenni ami rajta volt
egy elég fura módon ment az is vissza ami rajta volt [link][ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Legyen szives tud segítsen már az amdvbflash_win használatában és a két bios közül amit linkeltem nézze már meg mellyik jó a kártyához. köszönöm szépen!
szerintem du. 2 körül leszek.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Most már kezdem föladni....
itt olvastam hogy egy srác ugyan ilyen kártyával ugyan igy járt [link] neki a driver reinstall megoldotta, megpróbáltam én is persze nekem maradt ugyan az....
-
Apucy01
őstag
válasz bobalazs #47626 üzenetére
Erre én is gondoltam, az eladó szerint sosem volt rajta bios mod.... és ő sosem bányászott vele.. Ami furcsa hogy úgy néz ki mintha most jött volna a gyárból (és ez nem tulzás sehol egy karc egy porszem az összes matrica hófehér semmi sárgulás ilyesmi sehol.
Viszont ha módosították a biost akkor nem értem miért az oc helyére tették a "csendes biost"
Lehet hogy a "csendes bis helyén semmi nincs vagy egy bányász bios lehet ott?
De ha igy van valamelyik a kettő közül attól még helyre lehet álítani valahogy az eredeti állapotot?Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Thunderace #47620 üzenetére
Sajnos csak holnap után tudom megtenni mert mozgássérült vagyok és segítség kell hozzá....
a GP-Z ből ezeket tudtam még kiszedni.
Nem tudom ha át kapcsoljuk és nem ibdul el a kártya akkor vissza kapcs és marad ez a bios?
egyik ismi szerint nem is SE hanem sima nitro+ csak raktak rá egy olyan (ruhát) nem néztem én semmit csak hogy szinteb uj örültem neki mint majom annak a bizonyosnak be a gépbe és gó csak feltüntek ezek a dolgok ahogy olvasgattam itt és nézelődtem.
ha másik biost kap akkor egyiket az egyik kapcsoló állásban kell föltenni a másikat a másikban? vagy hogy van ez?Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Srácok ennek a karinak mennyin kellene mennie gyárilag?
Sapphire RX580 8Gb NITRO+ SPECIAL EDITION
úgy tudom 1410 körül de!
Ennyi ! igaz a Bios kapcsolót nem kapcsoltam sehová úgy van ahogy megérkezett a kari..
A Sapphire oldala szerint pont hogy teljesítmény módban van... kezdem nem érteni a dolgot..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan kell használni a BIOS kapcsolót?
A folyamat nagyon egyszerű. Először is nyilvánvalóan ki kell kapcsolnia a számítógépet, és az oldalsó panel levételével be kell jutnia a házba. A BIOS kapcsoló a nyomtatott áramköri lap szélén, a videokimeneti csatlakozók közelében található.
Állítsa a kapcsolót balra (a videokimeneti portok felé) az ujjával a csendes mód bekapcsolásához. Jobbra forgatva aktiválja az agresszívabb – és hangosabb – teljesítménymódot. Ezután csak csukja be a számítógép házát, és kapcsolja be újra a számítógépet.
Végső soron Önön múlik, hogy hajlandó-e feláldozni néhány képkockát egy csendesebb rendszerért, vagy a teljesítmény a fő prioritás, a kissé magasabb működési zaj ellenére. Egy kapcsolóval eldöntheti!Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Aprósólyom #47608 üzenetére
Szia!
nekem az ASIC quality 78.3%
nem tudom ez jó e vagy rossz.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
2 napja sikerült 1 rx580 szereznem egészen pontosan ezt [link]
eddig hibátlan szinte uj sehol 1 karc vagy porszem, lenne 1 kérdésem tudna nekem valaki segíteni az alulfeszelésben?Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Blazs120gl #23330 üzenetére
már a vegat is tesztelik azt se kapunk egyhamar... 80- 100 mega hest vagy mit tud nekik
-
Apucy01
őstag
na jó jó ezek a ref kártya árai de mi lesz kb a custom ár?
-
Apucy01
őstag
A többihez képest nem is olyan vészes árban!!! [link]
-
Apucy01
őstag
Csak alakul ez lehetne még kevesebb, lehet szoritani....
-
Apucy01
őstag
Az idén lesz még normális áron RX a boltokban vagy fegyvert kell ragadnom és bányászvadászatra indulnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest