- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Dronte #44152 üzenetére
Sajnos nem. Ezzel két csip szivárgási árama hasonlítható csak össze. Abból biztosan csak annyi következik, hogy a magasabb szivárgású csip azonos feszültségen többet fog fogyasztani. Ezért is kell beleszámolni gyárilag, és a szivárgósabb csipeknek alacsonyabb feszt adni.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz Dronte #44152 üzenetére
Kábé arról van szó, hogy x órajelet az egyik y, a másik meg z feszültséggel tud hozni. Vagyis ha jó a chip, jobban lehet alulfeszelni.
Tuning szempontjából hallottam viszont olyat is, hogy teljesen mindegy az ASIC quality, ha tudod hűteni. Nem tudom, igaz -e, én minimális tuningot szoktam csak csinálni alulfeszelés mellett.
-
paprobert
őstag
válasz Dronte #44057 üzenetére
Thermal és / vagy power limit miatti az ingadozás.
Újrapasztázás, undervoltolás, gépház oldalának levétele, power limit kitolás, egyedi ventilátor szabály mind segíthet.Amúgy ez a működés specifikáció szerinti, a boost órajel csak a gyárilag maximum lehetséges frekvencia, hivatalosan nem garantált folyamatosan.
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Dronte #22322 üzenetére
Nem ismerem a bányászás hátterét, tippem szerint a nyilvántartások hátterét teremtik meg a gépparkkal, ha sokkal többen jelentkeznek adminisztrálni, mint amennyien a kriptopénzt használják, akkor az le fogja verni az árakat.
Egyébként ugyanaz, mint a tőzsde, minél később szállsz fel a vonatra, annál nagyobb az esély arra, hogy bukni fogsz - viszont a kapitalizmus ereje (a láthatatlan kéz) abban rejlik, hogy minél ígéretesebb egy lehetőség, annál többen vetik rá magukat, így árversenyt generálva, ami a fogyasztónak tesz jót, ugyanez teszi lehetővé a műszaki kütyük gyors fejlődését.(mindazonáltal én is szeretem távolról szemlélni az ilyen dolgokat )
-
taranis
addikt
válasz Dronte #22322 üzenetére
Igen, a sima tőzsdével is ugyanez a bajom, én régimódi vagyok, azt szeretem, ha a pénz mögött van érték. Mindemellett abszolút belefér nekem, hogy mások másként gondolkodnak, és nekiállnak pénzt hajhászni, én is csináltam, de hamar kiderült, hogy nem az én utam.
colorizer.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- LEGO klub
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest