- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
válasz belinho #36469 üzenetére
Szerintem vegyél vissza kicsit a grafikából, a CPU-t pedig küldd meg 4Ghz körülre legalább.
Az alap ULTRA beállításról a textúrákat vissza vettem 4096-ra, és a tömörítést engedélyeztem, gyönyörűen megy az új Wolfenstein. Amígy csak simán Ultra beállítás volt, nagyobb tereknél azért érezhetően leesett az FPS. Nem hiszem, hogy proci limitbe ütköznél, a gyenge GPU kihasználtság inkább a maximált FPS miatt van.A lenti képet az alábbi konfiggal lőttem:
i7-4770K@4,3Ghz
Asus R9280X@1100/1600
Catalyst 14.4 whql
VSync OFFValószínűleg frissítenem kéne az AB-t, mert nem méri az FPS-t, de érzetre folyamatosan a 60 megvan.
Szintén érzés alapján, ez azt is jelenti, hogy VSync OFF mellett az FPS 60-ra van maximalizálva, amit igen szerencsésnek tartok, és csodálkozom, hogy a mai napig milyen kevés motor/játék használja ezt az alap beállítást. (COD Ghosts-nál volt még ez alap.) Nincs felesleges hőtermelés, ahogy ez a csatolt képen is látszik, és sokkal simábban is fut a játék.Mielőtt valaki javasolná: VSync ON nálam szóba sem jöhet, mert az input lag érezhetően megnő minden játéknál, ha bekapcsolom, illetve ha mégis épp 60 fps alá esne kicsit, az már egyből 30/45... szóval használhatatlan szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest