- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Fail3D! #32526 üzenetére
Bizonyos szempontból én megértem, hogy az első pár hétben/hónapban miért csak referencia hűtősöket árulhatnak a gyártók. Így az olcsó (silány) termékek nem fogják a friss széria rossz hírét kelteni, mert csak a kitűnő minőségű referencia van.
Amit én nem értek, hogy miért nem tesznek rá olyan hűtőt, ami azért csendesebben végzi a dolgát.
(#32527) odorgg: Tudtommal Ghz Edition sosem volt hivatalosan refi.
Pláne azzal a hűtéssel. Utólag persze, rá lehetett tenni, de az csak a hőbörgés elkerülésére volt, hogy amelyik vérpistike nem tudott magának Afterburnerrel Ghz Edition-t csinálni, annak így lett egy állati hangos, de Ghz Edition-je.
Hát a 290x-en amit művel, az 150K-ért még nagyon rossz viccnek is nagyon rossz vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest