Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
válasz
kovsol #18293 üzenetére
Én a GPU feszültségről beszéltem, egyik haveromnak itt volt a kártyája alul volt feszelve és a memória kicsit huzva volt és becsíkozódott a kép meg fagyott.
Visszaraktuk alapfeszre és Voálá.Crydan: Nos akkor tévedtem, de azért egy próbát megért. Inkább mint hogy visszaküld garba úgy hogy közben jó.
Jahh most nézem hogy írtad hogy alapon volt.:S
hirtelen az 1050 ugrott be mert spanomnak annyin volt. -
-
Tomix24
addikt
válasz
kovsol #17928 üzenetére
Írtam hogy játék függő, de persze még így is kétkedem kicsit, sok az a 7970 gyári szint szvsz. És ott is melyik kari? Mert van OC-s is elég jól emelt órajellel. A legbutább kiadás esetleg?
Batman.Arkham.City / Dirt Showdown / Sleeping Dogs/ megfelel? Mindnek van beépített benchmarkja, amit 3 x lefuttatva kijön egy átlag. Megnézhetjük ha érdekel valakit.
Dirt 3 Bench: [link]
20.5% van a 7950 és 7970 között. Emelem a karim ennyivel, és megkapom a 7970 alap szintjét. És ide belinkelem. Most már engem is érdekel mennyi az annyi.Ez egyébként nem vérre menő vita, ezt ne így nézzétek. Csak társalgás erről arról. Kipróbálni játékokat, ilyesmi
-
kockaharcos
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #17115 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem lehet szerkeszteni egy BIOS-t, max nincs hozzá megfelelő, "felhasználóbarát" tool.
Csak azt kell kideríteni, hol vannak ezek a disznóságok a BIOS-ban, és utána a többit egy kis matek meg egy hexeditor már meg is oldja...
De mivel a felhasználóbarát toolok hemzsegnek a bugoktól, a hexeditoros BIOS leírások szintén nem megbízhatók, így a legjobb, ha inkább békénhagyja az ember az ilyesmit. -
MontyCrew
senior tag
válasz
kovsol #17115 üzenetére
az nembaj, megint összerakom majd a kis vízhűtést is és nem lesz itt probléma
Amúgy is gyári hűtéssel elvileg nem lehet baja, ha már kiadták vele, valaminek meg keleltt felelni, hang meg,, elviselhető egy darabig.. Bár ha ez az xfx jól teljesít akkor meg nem éri meg majd lecserélni pár %ért, ahogy látom tuningban nem mennek akkora órajeleket igaz?
-
válasz
kovsol #16966 üzenetére
Melyik TriXX el próbáltad? itt egy MODOSÍTOTT amivel a vRam nak is lehet állítani a feszét próbáld ezzel hátha menni fog
-
lowzor
veterán
válasz
kovsol #16968 üzenetére
Mennyire melegedett eddig max, mekkora venti fordulaton? Lehet, hogy majd nagyon sokára tervbe lesz CF-be a 7950 mellé. Mondjuk akkor tuti, hogy alulfeszelve használnám.
Amúgy nem tudom miért kattant rá az AMD ennyire erre a Boost-ra...Szerintem egy hulladék. Ha meg az ember leakarja cserélni a boost biost, akkor szív, mint a torkosborz. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
kovsol #16907 üzenetére
A 7850 kb. 1215/1530-on kap, annyit, mint a tiéd alapon. Megérte váltanod. Egyébként más tekintetből, hogy muzsikál? Hűtés, melegedés stb.
-
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #16952 üzenetére
Igen, ezt észre vettem, hogy 2xAA-val szinte semmit nem hoz az 1260, az 1200-hoz képest....no AA nélkül teljesen más a helyzet...
de ennyit tud a 7870
zserbox . kb. 3napja cseréltem le a Z68 pro3 Gen3, i5 2500 kombót, az aláírásomban szereplőkre
Megérte, már csak a tuning miatt is, mert engem nagyon zavart az I5 2500 3.9GHz max. korlátja
Gaboman : én is látom
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kovsol #16907 üzenetére
Én úgy nézem kb hasonló a téma mint a 7850/70 esetében. Ez 1200-on hozza azt (vagy picinnyel többet) amit a 7870-ek 1300körül vagyis nagyon a végükön.
1200/1450
Average FPS: 39.8
Minimum FPS: 19.2
Maximum FPS: 256.81300/1450
Average FPS: 41.6
Minimum FPS: 20.1
Maximum FPS: 296.3 -
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #16907 üzenetére
Az 1200/1600-as DM11-esd eredményed szinte ugyan az, mint az én 1280-as DM11-em
-
_ocsisajt
őstag
válasz
kovsol #14424 üzenetére
Szia!
rakerestem a diablo szora a topikban es az utolso hsz a Tiede... finoman reagalnek erre es egyuttal meg is kerdeznem az egybegyultektol (akik jatszanak a jatekkal), hogy nekik hogy fut eme jatek?
Nekem az a problemam, hogy rakkis crossingon van 1 scene aminel olyan szinten belassul a game, hogy diavetites szinte... azert egy i7 3770+7870 kombotol mast varna az ember fia...
amik be vannak kapcsolva: minden high kiveve az arnyekok, az med smooth... vsync on, frameek 60-ra befixalva (lcd tv miatt) probaltam visszavenni a beallitasokon (mar vicces ugye) de sajnos baromi lassu azon a helyen... a gep tobbi parametere ami esetleg szamit: 8 csiga hyperx ram (1600, cl9), 120 csigas vertex 3-rol fut a game meg a win7 (64bit) is... felbontas: 1360*768Ami ugye vicces, hogy szennemaxolva a border2 gyorsan, gyonyoruen, roccenes nelkul fut nalam
Belenezegettem blizz forumokra es ott is volt panasz 7870-es karira (hasonlo problem, csak nem kapott erdemleges valaszt)... tuti valami driver bug lehet (jah, driver 12.11 beta, de 12.10 is hasonloan gaz) , mert nem kicsit idegesito
Tipp esetleg?
koszonom...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kovsol #16552 üzenetére
Mennyiért ment el a 7850?
Én is gondolkodtam, hogy kipróbálok egy Powercolor vagy Asus 7870-et, de nem éri meg, főleg, ha kifogok egy anituningos példányt. Majd, ha megjelenik tavasz végén vagy nyár elején a HD8xxx, majd, akkor arra váltok vagy, esetleg HD79xx, ha nagyon lemegy az ára addigra.
-
V.Dave
senior tag
válasz
kovsol #16371 üzenetére
Szerintem azért - bár érthetetlne számomra miért - de mintha szintetikus teszteknél alig lenne erősebb egy mezei 7870-nél [link]
Az túlzás hogy jobban örülnék, de normálisabb név lett volna mindenképp pl HD7890 mint annak idején a 4890 is ilyen volt, mint sok röhejes utótaggal teleaggatni. A HD7930 sztem hülyén hangzik
-
válasz
kovsol #16344 üzenetére
amit linkeltél az 1,6.v/1500.MHz de
a 77xx és 78xx eken W2032BBBG-50-F van és az 1,5.v/1250.MHz
Sőtt a 7950.esemen is ilyen van és ott 1,60.v kap gyárilag
ezért magyarázható hogy megy 1675.MHz et bár itt annyiból jobb hogy tudom állítani 1,000.v tól 1,800.v ig
-
MZsoltee
veterán
válasz
kovsol #15942 üzenetére
Amiről tudok az 1,3V-al ment, így azért szépen eszik, de ha le tudom vinni 1,25-re tuning mellett vagy ne adj isten 1,2V-re akkor már nem lesz gond idle úgyis alig fogyaszt.
miresz: Vettem, köv héten hétfőn veszem át. Addig van lehetőségem még tesztelni a "sima 7870" el. Van fogyi mérőm is, ha gondoljátok adjatok tippeket miket mérjek ki és hogyan egy kisebb tesztet összedobhatunk.
Gtaati: Mi baj a giga hűtésével?
Várom az UP-okat a 7870-es hirdetésemben.
-
-
karesz501
senior tag
válasz
kovsol #15823 üzenetére
Te hogyan tudod állítani a feszültségértékeket a kártyádon???
Nálam az ASUS 7850 V2 -t mindegy milyen programmal pöckölöm (AB, AGT, TRIXX) nem kap többet. Legalább is a gpu-z szerint....
szerk.: azt meg lehet valahogy oldani, hogy a VGA a hangot és a képet is HDMI-n tegye ki a TV-re (eddig megy nekem is
) DE a számítógépen is legyen hang ami nem a videó hanem a system (vagy mi)?
-
soultrapp
senior tag
válasz
kovsol #15778 üzenetére
hát valószínű nekem is az lesz majd csak még nem tudom milyen.használt vagy új.
msi vagy sapphire.neked jó a hűtése az msinek?
Droidmester:nekem is ő említette.
csak lehet használtan tudok venni mondjuk 45ért 7850et és az mégsem 60lenne.főleg,ha az enyém elmenne jó árban nem kellene nagyon pótolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest