Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Milka 78 #35563 üzenetére

    Igen, alapon ment. De azért ne mondd nekem, hogy egy 3,6Ghz-es IB proci 16GB 1600Mhz Cl9-es rammal és 8x8 PCI-E 3.0-át adó lappal olyan gyenge kombó a cucc alá. :U Nem azon a 25% procierőn múlik, amivel több lett volna, ha felhúzom 4,5Ghz-re.
    Egyébként a játékok választása is tudatos volt. Akartam egyet, ami egyáltalán nem CPU-limites a CF-el sem, ez lett a Tomb Raider. Végig 99%-on tekert benne a 7950, és a CPU-kihasználtság is azt mutatta, hogy szépen meghajtódik. Akartam egy olyat, ami vegyes limites, ennek pont jó lett a Metro. Akartam egy olyat is, ami masszívan proci-limites, és ami az egyke 7950-emet se hajtotta ki proci miatt, ezért került be a Planetside2.

    (#35564) Syz: Hát, én épp Full-HD-n teszteltem.... És nem volt az igazi. Ha már nekem kéne mindenféle harmadik féltő származó tweak progival működésre bírnom a rendszert már régen rossz szerintem. A jövőtállóságnak pedig megint nem kedvez a CF az AFR technológia miatt. Nem én találtam ki: [link][link]
    Illetve a 2GB se éppen jövőbe mutató, 3GB-al azért nyugodtabb vagyok... :U
    Kompromisszumot pedig a kicsit meghúzott 7950-emmel se kellett kössek szinte sehol, a 7970-emmel pedig pláne nem, már 1000/1450-es alapórajelén is megy mint az állat.
    Persze, ami a jövőt illeti, csak az idő fogja eldönteni, melyikünknek lesz igaza. :)

    Ne érts félre, örülök neki, ha elégedett vagy a rendszereddel, csak ezekkel a pontokkal nem értettem egyet. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák