Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Sajnos rendkívül pocsékló és szar optimalizációk vannak már évek óta."
Nekem anno a 4850-emen is 1GB volt lassan 5 éve, és a 4890-emen is 4 éve.
Azért 4-5 év alatt fejlődött annyit a játékok megjelenése, hogy maxon ne férjenek be 1GB-ba. Mert azért már "kicsit" gyorsabbak a GPU-k, mint a 4890-es volt. A szar optimalizálásról pedig annyit, régen is voltak szarul illetve jól megírt, optimalizált progik is, ma is vannak, és mindig lesznek is mindkét típusból.
Azt vettem amúgy még észre, hogy 2GB viszont kényelmesen elég fullhd-ra, még a 7950-emen se nagyon használ többet, pedig azon ott csücsül 3GB. Szóval a progik, amiket próbáltam elég jól voltak optimalizálva, de 2GB ramra, ami szvsz érthető 2013 közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azért 4-5 év alatt fejlődött annyit a játékok megjelenése, hogy maxon ne férjenek be 1GB-ba. Mert azért már "kicsit" gyorsabbak a GPU-k, mint a 4890-es volt. A szar optimalizálásról pedig annyit, régen is voltak szarul illetve jól megírt, optimalizált progik is, ma is vannak, és mindig lesznek is mindkét típusból.