Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
tasakos #30160 üzenetére
Vagy szervizben teszteltesd le, hogy ott is csinálja-e. Én is úgy derítettem ki a múltkor, hogy melyik alkatrészem hibás. Egy alkatrészt itt 1200-ért teszteltek. Te esetedben csak a vga-t kell letesztelni. Ott sem hiszem, hogy drágább lehet.
Nekem régen volt egy olyan problámám egy alaplappal, hogy néha nem indult és a PCX-hez volt garis. Elküldtem nekik, ők pedig visszaküldték, hogy a lap náluk hibátlan. Aztán nálam is működött egy kis ideig. Utána megint előjött a hiba. Így kénytelen voltam megint visszaküldeni. Akkor már belátták, hogy tényleg hibás. Erre ráment nem kevés futárköltség és telefonálás (akkor még nem volt garifutárjuk). Ők ott nem hiszem, hogy agyontesztelik a cuccot. Bár ez már jó régen volt, azóta már lehet változtak a dolgok.
Ezzel azt akarom mondani, ha elküldöd nekik, akkor fennáll a veszélye, hogy visszaküldik, hogy náluk jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest