Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Ezt megértem, de ez a durranásos agyhalál is bármelyikkel előferdülhet, codegennel is szerintem kb u. akkora esély van rá hogy viszi a gépet, mint mással. Alapvető túlfesz és hasonló védelem azokban is kell h legyen. De persze, amúgy is rossz ómenné tették már ezt a tápnevet
Megbízhatósággal vigyázz majd, mert az új chieftech-ekben rendre elfüstölnek a kondik (szintén szervizes mondta, hogy ahová az került az utóbbi időben rendelői kérésre, meglepően sok jött vissza hamarosan, főleg ezzel a jelenséggel). Az FSP ami nagy név, és arról nem is hallok ilyet, na meg az általánosan is elfogadott, hogy megbízható. Talán még a Seasonic amit több ismerősöm is használ, és nagyon elégedettek velük. OFF végeRazer6666: Hát, nem is kell azt gyötörni
Mennyik ezek az alap órajelek megkérdezhetem érdeklődésből?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest