Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #8228 üzenetére
Tegnap, illetve ma játszottam egy kicsit az AVP-vel. Amit írtam az nem teljesen igaz. Ebben az esetben is érvényes a "könnyű a jót megszokni" elv, mert kiváncsiságból kipróbáltam újra a demot. Na ezek után már tényleg előjött a kölünbség. Visszakapcsoltam a full verziót DX11 módban, és azért így, mint utólag kiderült azért van különbség. A flashlightos, dologot megoldottam, és most már jó lett a marine "mód" is.
Egyébként nektek is csak 1 beállítás(tessalation) van a DX11 features-ben? Mert valahol olvastam, hogy 3 van.
Gaboman:
Nekem tökéletesen megy, aliennel és predatorral 60-70 fps az átlag, "humannal" kicsit kevesebb. Legkevesebb eddig akkor volt amikor fel kellett robbantani a királynőt, akkor a min kb 38 volt(1680x1050, minden max-on 12xAA 16xAF tess. on).
Új hozzászólás Aktív témák
- Unraid
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- ZIDOO médialejátszók
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest