- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75
üzenetére
Tegnap, illetve ma játszottam egy kicsit az AVP-vel. Amit írtam az nem teljesen igaz. Ebben az esetben is érvényes a "könnyű a jót megszokni" elv, mert kiváncsiságból kipróbáltam újra a demot. Na ezek után már tényleg előjött a kölünbség. Visszakapcsoltam a full verziót DX11 módban, és azért így, mint utólag kiderült azért van különbség. A flashlightos, dologot megoldottam, és most már jó lett a marine "mód" is.

Egyébként nektek is csak 1 beállítás(tessalation) van a DX11 features-ben? Mert valahol olvastam, hogy 3 van.
Gaboman:
Nekem tökéletesen megy, aliennel és predatorral 60-70 fps az átlag, "humannal" kicsit kevesebb. Legkevesebb eddig akkor volt amikor fel kellett robbantani a királynőt, akkor a min kb 38 volt(1680x1050, minden max-on 12xAA 16xAF tess. on).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Robotporszívók
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest