- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Goldmen75 #14550 üzenetére
Na oké, és mi van olyankor, ha veszel pl. egy VGA-t bontatlan csomagban, és mikor bontod ki, veszed észre, hogy a venti egyik lapátja le van törve? Nem volt egyszerű elmagyarázni a boltosnak, hogy nem én törtem le (még szerencsére a boltban kinyitottam, és feltűnt, igaz átvétel/fizetés után)... Ez egy 9700-as radeon volt, 70 000Ft-ért 2003-ban... De nagykerből is került hozzám olyan fóliás szűz lap, aminek gyárilag, a védőkupak alatt sérült lábú 775 foglalat volt. Azt nem is sikerült cseréltetni, úgy el lettünk küldve, inkább le sem írom... Szerencsére kis csipesz/nagyító kombóval sikerült működésre bírni a lapot, irodai gépbe jó volt úgy is, és ma is működik, de akkoris....
Nekem pedig korábban eszembe nem jutott volna kibontani fóliás motyót, arról nem is beszélve, ha futárral hozatod, annak esze ágában sincs megvárni, míg kibontod a motyód, és attól, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, még lehet a hibátlan dobozban fizikai sérült eszköz. Azt hogyan bizonyítod, hogy gyárilag volt olyan, és nem a te kezedben ment gallyra kibontás közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest