- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Simán lehet a táp. Nálam az 500as Phantom elfogyott az egyik 12V ágon, mikor hasraütve bekötöttem pár ventit, 2 vinyót meg egy vezérlőt..~50W, de elég volt, hogy megálljt parancsoljon, ha 1V fölé akartam menni a GTXel. Másik ágon az X4 1.5Val elvan vígan, még 1.6ot is simán ráaggathatok..persze baszhatom, ha a VGA ág meg karcsú..de majd valamit kitalálok, átrendezgetem.
Nálad 19A ágak vannak (de kombinálva csak 33 lehet!), ha egyiken is túllő az igény, simán lehet, hogy letilt..szóval köss le pár cuccot és próbáld ki mi változik.
Egyébként lehet a lap is..hivatalosan 95Wig kezeli a procikat..és az X4 1.45Von simán beleharap a 130-150be órajelfüggően..szóval ja.
RootRulez
Addig, amíg stabil..baja nyilván nem lesz, max lefagy..persze optimális esetben nem a működésére kell érteni, hanem hőmérsékletre ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged