Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED monitor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem, mert az asztalon volt ház nélkül. Sajnos a szobámban is elég meleg van és szellő sem volt nagyon. A kondik rettenet forróak voltak, máson nem éreztem, de ráállítottam egy 12centis ventit, ami hidegen tartott szinte mindent és akkor egy hétig nem is láttam ezt a problémát.
Most viszont benne van minden a házban, dual 12centis venti, plusz a táp is szív le minden hőt és az alpin is eléggé hűt. Ezek ellenére ma ill. vasárnap is láttam a hibát. Előbbi magától elmúlt és megint csak azon az adott weboldalon jött elő, utóbbi napon filmnézés közben nekem is a kép tetején egy kis csíkban villódzott néha.
Hűtés nélkül egyszer nekem egész szépen beragadt a kép, az már nem volt messze attól amire azt mondanám, h szétesett az egész(asztalostul, firefoxostul), de restart után semmi nyoma nem maradt.
Mindezek ellenére emlékeztet a jelenség a vga ram melegedésre, még a régi szép időkből, de az meg ugye nem múlik el magától, ill. terheléssel reprodukálható, de jelen esetben semmivel sem sikerült direkt előcsalni a hibát.
Ezért is alapból én inkább vagy a deszkára gyanakodnék vagy az APU-ra.MZperX75: Csak a lapunk, meg az APU-nk közös. Persze ettől még simán lehet memória is.
Ja egyébként a CPU-Z nem tudom, h mennyire megbízható, nyilván nem annyira, de tagnap win update közben pislogtam rajta, volt amikor 3Ghz felé is emelkedett a proci igaz nem fixen. Szorzó 28-szoros FBS meg 99,5 és 111 között ugrált. Tökre örültem neki, míg egyszer egy pillanatra, nem láttam majdnem 600as FSB-t is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)