Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
moongoose #89232 üzenetére
azthiszem csak sikerült kiszúrnom a lapodat a theretroweb-en úgy hogy csak a 286 platform, 2db 8bit és 6db 16bit ISA slotra kerestem rá - bár más színűek a foglalatok itt ott, de egyetlen eltérést sem sikerült eddig kiszúrnom, szóval lehet más évjáratban más alkatrészekből épült, vagy esetleg ugyanazt a nyáktervet másik gyártó is gyártotta - viszont a szépséghiba hogy se manual, se jumper doksi, semmi ilyen nincsen róla sajnos...
a coprocit leginkább csak spec programok használták mint CAD, táblázat és adatbázis kezelők - a játékokra nem volt jellemző mert akkor töredék annyi példányt tudtak volna csak eladni... valahol a 486-ok megjelenésével kezdett alap elvárássá válni és kezdték kihasználni a játékfejlesztők is, amikor már az összes 486DX-ben alapból ott volt
#89234 envagyok
nem azt mondtam hogy nem is létezett itthon ilyen, csak hogy annyira ritka volt hogy még egyetlen egyet sem láttam élőben, pedig pár lap már átment a kezeim alatt az utóbbi 30 évben...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest