Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
bencsikgab #7897 üzenetére
Még MSI lapjai is képesek, a Gigabyte lapoknál is van amelyik képes, ám ugyanazon típuson belül csak bizonyos revisionűek
-
Hawk1979
őstag
válasz
"így képtelen voltam újat venni..."
Majd csak sikerül, előbb utóbb sikerülni fog
-
HERR Z
veterán
válasz
am3+-ból csak asrock képes értelmesen garantáltan unlockolni
a többi gyártó nem -
bencsikgab
tag
Sziasztok!
Vettem egy 960T processzort, amit korábban egy ASROCK 960GM/U3S3 FX alaplap fel is oldott.
Sajnos a lapban megpusztult a sata vezérlő, így képtelen voltam újat venni, a választás a Gigabyte 970A-UD3-ra esett,ami sajnos valamilyen oknál fogva nem oldja fel a magot.
A Core Unlock engedélyezése után újraindul a gép, felpörögnek a ventilátorok,majd leáll és pár mp múlva indulna újra,de a vga-n ekkor már nem jön jel.Mi okozhatja ezt?
Köszi,
Gábor -
törölt tag
Phenom II 965BE x4 hatmagosithato?
-
ebegab92
senior tag
válasz
doki988 #7893 üzenetére
Itt pl. vannak ilyen lapok, csak meg kell nézni, hogy melyik tud magot feloldani. Sajnos a manualból nem derül ki. Meg ezek a chipsetek 100%, hogy képtelenek erre, hiszen AMD SB710/750 vagy nForca 630a kellene, vagy olyan SB8xx/9xx-as lap, ami képes erre. A DDR2 igényed miatt ez még esélytelenebb, hogy találj ilyen lapot. Túl speciális lenne a várt képességek miatt
-
doki988
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan lap ami Tudja a mag feloldást és támogatja a ddr2 ram és mini itx házba belefér a lap mérete fontos hogy kicsi legyen
Egy AMD Sempron 140 akarok benne feloldani de ddr2 rammal
Segítségeteket köszönöm .
-
MMIX
addikt
-
PapB18
tag
sziasztok.
melyek azok a procik amik 6 magosíthatók ? -
TA68
őstag
válasz
gardener83 #7879 üzenetére
Szerintem is hagyom a fenébe, marad a három mag. Pedig még hőcsöves hűtőt is vettem hozzá.
-
ebegab92
senior tag
válasz
djdaniel #7880 üzenetére
Attól függ, hogy mit hajtanál benne
Ha Phneom II X2-t akarsz X4-ként hajtani, akkor inkább a 970 Extreme3-at, mivel a FET-eken van hűtés, így stabilabb marad a rendszer alapjáraton és némi tuningnál is
Meg az Extreme3 mellett szól az is, hogy csak 2k-val drágább, de egy jobb lapot is kapsz. -
djdaniel
senior tag
mag feloldásra milyen lapot ajánlotok ?
Asrock 970 PRO3 R2.0 megfelel erre a célra ?
-
gardener83
csendes tag
Hát akkor kár szenvedni vele, csak a lapod ölnéd meg ha tovább feszeled, ha meg még lejjebb veszed az órajelet gondolom megint csak értelmét vesztené a dolog..
Én egy olcsóbb 4 magos Phenom II vételét preferálom jelenleg, mivel lassan tényleg csak pár ezer ft a különbség ph-n legalábbis. És ugye 4 stabil magot már húzni is lehet - megfelelő hűtéssel persze egy jó lapon.
( Nesze neked magfeloldós topic, sorry a kiábrándításértEgyébként tényleg van néhány 550-es 555-ös amikkel simán megy a feloldás stabilan de ez eléggé lutri.
-
TA68
őstag
Köszönom mindkettőtöknek! Holnap kipróbálok mindent. Majd jelzem, hogy mire jutottam.
-
-
TA68
őstag
Van egy Athlon II X3 450 processzorom, ami egy Gigabyte 780T-D3L lapban csücsül. A negyedik mag feloldása után látszólag minden rendben van, de Prime95 alatt leáll a nyitott mag. A proci feszültségén már emeltem, teljesen hatástalan volt!
Tehetek még valamit, vagy buktam a negyedik magot?
-
gardener83
csendes tag
Nem megy sajnos. NB 1,2 - 1,3 V-ig és VCORE 1,45V-ig teljesen eredménytelen a feszültség módosítás bármelyik plusz maggal. Win7 indításkor ugyanott mindig kék halál, amíg vissza nem teszek mindent alapra.
Illetve most 2 maggal 3,45 Ghz-el megy 1,21V / 1,39V fesszel, aztán meglátom mennyire stabil, hogy lehet-e még húzni rajta esetleg, de nálam a magfeloldás ezzel a lappal és procival itt véget ért.
-
gardener83
csendes tag
Az én 550-esem unlockolása a fentebbi hozzászólásokkor idő és kitartás hiányában megrekedt, de nekiállok megint a 4-es mag stabilizálásának, egy kis NB fesz emeléssel. Legyen 1,2V kezdésnek.
-
gardener83
csendes tag
válasz
aradibalazs #7869 üzenetére
Aradibalazs:
Valószínű nálad is szar valamelyik mag 3. 4. közül, esetleg mindkettő, érdemes először külön kipróbálni őket. A te lapod hány fázisú egyébként? Pontosan melyik Asrock lapról van szó?
-
benooo360
csendes tag
Sziasztok! Van egy AMD Phenom X2 555 processzorom. Blizzard T2-es hűtővel, asus alaplapban.
Szerintetek érdemes megpróbálnom vagy nagy rizikóval jár az unlockolás? Mert igazából munkaeszköz a gépem, nem szeretném elrontani.
A videóvágáshoz pedig jól jönne az a plusz két mag.
Válaszotokat előre is köszi,
Üdv
-
gardener83
csendes tag
Okés, köszi. Úgy tűnik az Aida stabilitás tesztje önmagában tényleg nem releváns, mert az első ujraindítás után ismét kék halál fogadott.
Na mondom fasza akkor, adjunk neki még egy kis feszkót. Léptettem egyet felfelé biosban (talán néhány század V) - erre indításkor megint kék halál. Újból emelek és újból kb ugyanott kék halál és így tovább. Csak kiváncsiságból emelgettem kb 1,425-ig, hogy azért a határon belül maradjak, de minden esetben kék halál volt az eredmény ugyanazzal a hibaüzenettel. Alulfeszelve ugyanez.
NB feszkóhoz nem nyúltam.
Ami fura az egészben, hogy amikor kikapcsoltam a 4-es magot (a 3.) 2 maggal is ugyanúgy elhasalt a win7. Egészen addig amíg vissza nem tettem mindent alapra, beleértve a CPU Unleashing-et is.
Ja, annyi kiderült hogy minden gyári értéken a default VCORE bios hardver monitor alatt 1,38V , egyébként hülyeségeket ír ha be van kapcsolva az Unleashing.
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7864 üzenetére
csak teljes konfigot tudsz mérni, konektorba tehető fogyasztásmérővel
ha ez így stabil akkor ehhez csak akkor kell másik hűtő, ha a gyárit hangosnak találod(leszabályozva), fogyasztása meg bőven a lapod határán belül van
stabilitást amúgy inkább prime95 blend tesztjével nézz(max priority) vagy cinebench 11.5-el -
gardener83
csendes tag
Bocs ha most velem lesz tele a topic de eddig meg úgyis inaktív voltam
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, úgy tűnik segített. Mérni egyébként hogy lehet a proci fogyasztást? Vagy csak a teljes konfigét lehetne?
Az Adia egyébként néha 1,26V-ot vagy a képen épp még kevesebbet mutat, de biosban 1,275 van beállítva.
-
gardener83
csendes tag
8 perce 100%on járatom a procit... Amúgy próbáltam 1,325-el elsőre de akkor már windows boot alatt kék halál volt.
-
gardener83
csendes tag
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7859 üzenetére
azok az értékek logikusan komplett gép értékek.....
egy biztosan moddolható 550 12k használtan, a tiedet kb 9k-ért bőven el lehet adni
default fesz= biosba hw monitor amit kijelez
cpu-z fogyi hülyeségét ne nézd -
gardener83
csendes tag
válasz
gardener83 #7859 üzenetére
-
gardener83
csendes tag
válasz
gardener83 #7858 üzenetére
Nem tudom mennyi a defalult magfesz érték. Biosban nincs, 1V-tól fefelé lehet léptetni néhány századonként vagy Auto-n hagyom. Cpu Z is csak az aktuális VCORE értéket írja, ami folyamatosan változik. defaultot nem.
Egyébként most 1,275V van. Ettől az értéktől felfelé sárga színnel jelzi a bios az értékeket amiket léptethetek... Zöld vagy piros nincs sajnos
Na de most a Cpu Z 3 maggal (pontosabban az első kettővel és a 4-essel) bekapcsolva 3Ghz-en 160-as max TDP-t ír.... ????
-
gardener83
csendes tag
biztosan 4 magosítható biznisz alatt érted azt hogy cseréljem le egy másik phenom II 5xx szériára amin megy mind a 4 mag? Nem tudom, sztem akkor már lehet ott tartanék hogy egy 910-es vagy 925ös ára felé járunk, persze abban nincs semmi kihívás
Egyébként a grafikonon kicsit magasnak tűnnek azok az értékek.. 200 w felett pl
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7856 üzenetére
sztem először stabilizáld a procit, addig felesleges rá hűtő, ha nem is stabil
lehet két maggal 65w alatt is stabil lenne alapórajelen, ahhoz meg elég a gyári még leszabályozva is, ha meg a több maghoz rommá kellene feszelned az a lapodat nyekkentené meg
amúgy +3k körül már sztem meg tudnád bizniszelni, biztosan 4 magosíthatóra a tiedet -
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7854 üzenetére
a procifesz darabonként változó, 1.225-1.425V, cpu-zbe vagy biosba meg tudod nézni a tiednek mennyi a defaultja
az jobban befolyásolja a fogyasztást mint a magszám0.05V kb 8-10W-nak felel meg
-
gardener83
csendes tag
Köszi.
"amíg a feszhez nem nyúlsz addig nem léped át a tdp limitet..."
De ezt úgy érted hogy 3 magggal sem? Mert hogy józan paraszt logikával azt gondolnám hogy feszkó emeléstől függetlenül ha egy maggal több van bekapcsolva akkor ha nem is 50%-al, de azért jelentősen növekszik az egyébként 2 magos proci max fogyasztása... Persze csak amikor 100%on járatom pl Aida64 stabilitás teszt alatt. Vagy ez nem ennyire egyszerű?
Egyébként a proci pontos típusa, leírás stb
Eszerint a max vcore 1,425V de kérdés hogy vajon milyen léptékkel nő majd a fogyaszás emeléskor. Pl adok neki 0,05V-al többet, mennyivel nő a fogyasztás?
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7851 üzenetére
amíg a feszhez nem nyúlsz addig nem léped át a tdp limitet...
kb 1.35V-ig elmehet procifesszel(ha alapból több akkor annyi), nb-nek pedig adhatsz 1.2V-ot -
gardener83
csendes tag
Ja most nézem Asus 760G + SB710-et írtam de nyilván AMD 760G-ről van szó csak a lap gyártó Asus.. bocsi az elírásért..
-
gardener83
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire lerágott csont már a Phenom II-es 5xx széria "kínzása" , de újfent van egy 550 BE procim (Calisto ha minden igaz) és nehezítésképpen egy olcsó Asus 760G + SB710 chipsetes lapban kellene stabilizálni legalább 3 magot.
A kihívás a dologban, hogy 95W alatt kellene maradni, mert hogy annyit tud ez a kis microATX-es Asus M5A78L-M LX3 lapocska.
A biosban lehet kapcsolgatni a 2-3-4 magokat, ami elsőre kiderült hogy valszeg a 3-as mag hibás a prociban, de a 4-essel ideig óráig elműködött a win7, és csak utána dobálta a kék halált. Persze mindenféle feszültségemelgetés nélkül.
Lényeg: hogyan maradhatok 95W alatt ezzel a 2 magos 80W-os procival miután feloldottam a 3 magosra (a 4 mag valszeg esélytelen lenne ezen a lapon még akkor is ha nem döglött a 4. mag...) ?
FSB növelés, szorzó csökkentés? Vagy csak szorzó csökkentés? Egyáltalán átlépem a 95W-os max TDP küszöböt 3 maggal ha alap órejeleken maradok?? Mennyivel nő esetleg a fogyasztás ha emelgetni kezdem a mag feszültségeket?
Mondjuk 2,3 - 2,6 Ghz-el is kiegyeznék 3 maggal ha stabil maradna hosszú távon is, persze jobban örülnék ha lenne megoldás a 3ghz körüli értékre 3 maggal.
Köszi előre is
-
warzzy
csendes tag
Hát nem tudtam megnézni, hogy bekapcsolt-e, mert a cpu-z is kifagyott
Oké, próbálkozok.
De ugye ezzel a magfeloldásos cuccal nem tudom kinyírni a procit? -
Gagulidus
csendes tag
HEllÓ!
van egy amd athlon 2 x3 450es procim és hozzá egy asus m5a78l le alaplap. A probléma pedig a következő megpróbáltam 4magosítani a processzort ien módszerrel: http://www.youtube.com/watch?v=BKUoQlMC_Rk az eredmény pedig a következő lett: a videón 3:37kor bejövő képnél lefagy és nem csinál semmit.
( utána gép szétszed elem kivesz vár egy picit utána visszarak mert minden indításnál ugyanúgy lefagy)Mi lehet a probléma?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
warzzy
csendes tag
Na, megvettem a procit ( Athlon II x3 450.. ) és feloldottam a rejtett magokat, a feszültségekhez, meg az órajelhez nem nyúltam, és indításnál miután feláll a windows, egyből dobálja a hibaüzeneteket, hogy a program leállt, stb..
Van lehetőség rá, hogy stabilizáljam a feszekkel a procit, vagy inkább hagyjam a francba? -
-
forestwow
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy van egy athlon II x3 435 2.9Ghz típusú processzorom ami eddig egy asus alaplapban tette a dolgát magfeloldással, ami nem is igazán volt az, hiszen csak az l3-at sikerült benne aktivizálni, a 4. mag sehogy nem kelt életre, na de nem is ez a lényeg. Az említett cpu most egy MSI 760GM-P23(FX) típusú alaplapba került bele és itt is megpróbáltam a magfeloldást (L3) ami nem sikerült, így elkezdtem utánajárni, hogy mi lehet a gond, hiszen elvileg tudja a lap a magfeloldást, de azt találtam pár forumon, hogy ez a lap nem is igazán támogatja a feloldást mert ami cpu már 120W-os azzal nem lesz stabil, az x3 most nekem 95W gyárilag. na most az első kérdésem az az lenne, hogy ha L3-at feloldom benne akkor mekkora fogyasztása lesz a procinak, feltéve, hogy sikerült feloldanom? a második pedig, hogy a régi asus lapomban lehetett egynként letiltani/akitválni a magokat (manual) és így a 4. magot letiltottam de az L3 megmaradt és így lett belőle X4 B35 (X3+L3 6mg lényegében) na de ilyen manual beállítási lehetőséget itt az MSI lapban nem találok, ez lehet, vagy csak én vagyok vak? ill. ha bios-t frissítem az lehet megoldja a felmerülő problémámat?
köszi, ha elolvastad és megpróbálsz segíteni.
üdv!
-
kjani18
őstag
válasz
brendonka23 #7839 üzenetére
Szerintem ide írj, és a video kártyád típusát is írd meg.
-
brendonka23
tag
Sziasztok,lehet hogy rossz helyre irok,de kellene egy kis segitség számomra!A kérdésem az lenne,hogy mostfogok vásárolni egy lg cinema d2343p 3d-s monitort,és mivel hogy elsőnek lessz ilyen féle cuccom,igy nem tudom hogy milyen formátumba kell hozzá letöltsek filmeket,és hogy milyen lejátszó programmal kell majd elinditsam,aki tudja vagy esetleg van hasonló tudású monitorja megkérném szépen hogy segitsen nekem ezekbe a dolgokba!Válaszotokat előre is kösznöm!
-
warzzy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ASRock 985GM-GS3 FX deszkám van, Athlon II x3 450 procival, lehetséges a magfeloldás?
Sehol sem találtam információt hozzá. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7830 üzenetére
Nála valami CPU-Z baromság lehet,mert a Propusban az életben nem volt L3.Volt olyan Propus proci ami magfeloldás után élből Deneb lett és volt is L3,de az más tészta...Érdekes kis link.Alap szabály,hogy a CPU fesz nem lehet kisebb a CPU NB fesztől,de itt nem is kicsivel nagyobb és csoda,hogy működik
Egy szó mint száz,neked gyári Propusod van amiben nem tudsz semmit oldani.Nekem pl Rana x3 455-öm van amit feloldottam amiből lett Propus magos (és itt jön a képzavar)Phenom II x4 B55,de persze az L3-nak nyoma sincs így inkább ez sima Athlon II-es.
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
AMD Athlon II X3 455 processzor mag feloldással gyorsabb mint egy I3 2120? Asrock N68-VS3 UCC OEM alaplap van alatta. Feloldás után mennyire stabil a CPU? Igazából használtan venném meg, de lenne több alternatíva mint pl az előbb említett I3 vagy C2D E8500. Tervezésre lenne használva(Autocad, Creo, Catia).
Előre is köszi
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7827 üzenetére
Elméletileg ezek után semmit,mert magától meg kéne megjelennie az ide vágó infóknak.Milyen magos a 640,mert ha Propus akkor nincs L3 benne,csak a Deneb magosoknak.
Ha a kezdő képen megjelenik az X4 felirat egy stilizált proci fölött akkor aktív a feloldás.Nézd meg CPU-Z vel,hogy mi a stájsz.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Milka 78 #7826 üzenetére
Jah és alatta van olyan is hogy aktiv cpu cores az auto-ra van állítva ha menuálra állítom akkor meg jelenik hogy 1,2,3,4,5,6,7,8 mag-ig és On... de vissza állítottam manuálra.. meg mikor ujra indul és bejön az asus kezdő lapja akkor van a jobb alsó sarokba egy processzor ikon és fölé írva hogy x4..
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7825 üzenetére
Ha jól emlékszem ha aktiválod a magfeloldást automatikusan megjelenik(most nem vagyok otthon így nem rémlik pontosan)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7823 üzenetére
unleashing mode aktiválva van,mert az kell hozzá.Ha meg ezek után sem találsz benne l3-at akkor nem is oldható a prociban(mint nálam sem).
-
Hardver Arc
senior tag
jah egyébként ha azt megnyitom advanced clock celebration bejön elsőbb egy options és az alatt hogy
Disabled
Auto
All Cores
Per Core
By HotkeyÉs rá mentem hogy All cores akkor nyissa meg a 4magot..elmentettem lekapcsolt a gép utána 3 másodperc múlva vissza kapcsol de utána vissza is állítottam disabledra. amég nem tudom hogy kell l3 chache-t feloldani mert az a 6mb jól jönne játékoknál.
-
Hardver Arc
senior tag
hát igen odáig rendben ott lehet állítani hogy manual akkor ledob egy listát a 4 magról és ennyi
de neten se találtam semmit róla.. youtubon van MSI lapon hogy feloldják a athlon ii x4 640 l3 chahce-t de nekem nincs is olyan a bioszba hogy Cell menu meg ilyenek
csak hogy menu advanced boot meg a szokásos..
-
válasz
Hardver Arc #7815 üzenetére
Elvileg az Advanced --> CPU Configuration menüpont alatt Advanced clock calibration néven kell lennie
-
parkr
őstag
Sziasztok!
Meg akarom nézni hogy az AthlonII X3 procimban feloldható-e a 4. mag, de előtte lenne pár kérdésem mert még nem csinltam ilyet.
Találtam róla egy videót, ez alapján nem bonyolult, de az érdekelne hogy ha visszaállítok mindent eredetire, akkor ismét az eredeti x3-as CPU-m lesz, és nem marad x4-es, ugye? Csak mert láttam már hirdetésekben is feloldott CPU-kat és kicsit furcsálltam.
Illetve, ha nem stabil a 4. mag, akkor a többinek nem lehet baja? kinyírni nem tudom ezzel a procit?1. hsz-ben nem találtam választ
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Rypejakten #7816 üzenetére
Attól függetlenül azt hittem van a bioszba csak akkor legalább szürkével lenne írva hogy lássa az ember nincs rá lehetőség magot feloldani ha már a videokon mutatja.
L3 chache miatt keresem mert azt meg fel lehet oldani de akkor azt hogyan?
-
Rypejakten
addikt
válasz
Hardver Arc #7815 üzenetére
de ha egyszer leírták, hogy nem tudsz magot feloldani, akkor miért keresgéled ilyen lelkesen?
-
Hardver Arc
senior tag
hmm.. csak az a vicc hogy a boiszban az advanced cpu menüben nincsen olyanom hogy asus core unlocker
több videot néztem és nincs ott ahol lennie kellene ennek a funkciónak... érdekes
vagy talán elsőnek ezt instalálni kell? nem értem
a bioszom is 2012-es legújabb mert akartam biosz frissíteni flash 2 vel de amit rá akartam tenni alapból gyárilag rajta van.. -
válasz
Hardver Arc #7813 üzenetére
Konnektorból kihúzod a gépet és a lapon található elemet kiveszed pár percre
-
válasz
Hardver Arc #7811 üzenetére
Alkalmazásfüggő, néhány játék, tömörítőprogram profitálhat belőle
-
válasz
Hardver Arc #7807 üzenetére
Hali
Abban a prociban max az L3 chache-t oldhatod fel
Abszolút biztonságos, ha nem indulna akkor egy egyszerű biosresettel minden helyrehozható -
ebegab92
senior tag
válasz
Hardver Arc #7807 üzenetére
Üdv!
Plusz magot nem fogsz tudni már felnyitni, maximum csak L3 cache-t, de ez több tényezőtől függ. Ha Athlon II X3-ad lenne vagy Phenom II X2-X3 vagy Sempron, akkor lehetne szó magfeloldásról.
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok! Van egy amd athlon ii x4 640 box 3ghz processzorom kb 3 hónapos és egy asus M5A78L-M LE alaplapom ami kb 2hetes és azt írja hogy támogatja ezt a core unlockert..
A kérdésem ha ezt használom core unlockert és támogatja az alaplap akkor így is van kockázat hogy nem fog stabilan működni a processzorom?
Mert az asus oldalán ezt a funkciót így írja le mintha gond nélkül lehetne ezt a funkciót használni.Most ez akkor ennyire biztonságos?Engedje szabadjára a valódi teljesítményt
Az ASUS Core Unlockerrel a szunnyadó AMD® CPU-magok aktiválása mindössze egy gombnyomássá egyszerűsödik. Élvezd az azonnali teljesítményugrást az extra magok feloldásával - semmi szükség a bonyolult BIOS-beállítások módosítgatására. -
maszekember
aktív tag
Ha frissítem a BIOS-t,a legfrissebb verzióban az előzőek javításai is benne vannak,vagy külön-külön kell mindegyikkel updatelni?
És ha a gépem csak kb. egy perc után állt le a 4. mag feloldása után,nem lehetséges,hogy a voltage emelésével a probléma eltűnik?
-
kjani18
őstag
válasz
maszekember #7802 üzenetére
Innen le tudod tölteni a manualt, abban minden info benne van.
-
Debilon
addikt
válasz
maszekember #7802 üzenetére
oda van szitázva a tüskék mellé, ez alapján meg kell találnod, 10 sec elég neki hogy nullázzon (szerintem)
-
maszekember
aktív tag
válasz
szatyor1972 #7800 üzenetére
Esetleg van erről vmi kép fent a neten,pontosan hogy néz ki,mennyi ideig stb.?
Btw,köszönöm a választ!
-
szatyor1972
tag
válasz
maszekember #7799 üzenetére
Vagy a másik módja:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest