- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Nincs több kallantyú. A Sempronon viszont megduplázódott a cache a maggal együtt így a 100MHz-cel magasabb órajel mellett 2MB lett a cache is 1 helyett.
Fiam gépe, van itthon egy csomó hardver gondoltam felturbózom ha lehet de nem nevezném az eredményt meggyőzőnek
Van ha-n egy FX4100 5-ért csak nulla feedbackes az eladó. -
amol
addikt
A gyári X2-es nem lesz 1MBx2 UCC-vel?
A Regorban 1MBx2 van.
Nem lett. A 215-ös 512KBx2. A lista alján van.Az AMD SB950 külön csipes UCC, nem?
Nem tudomASRock 970 Extreme4, csak be kell kapcsolni az UEFI-ben.
Egyébként a Sempron jobbnak tűnik, eleve erősebb és kicsit jobban bírja a tuningot is. Talán nem is melegszik annyira bár a hőmérsékletet a magnyitás után nem tudom kiolvasni. Ja és nem indul lassabban. Az Athlonnal igen, gondolom azért mert minden indításkor próbálja nyitni ami nincs. Egyelőre a (leánykori nevén) 145 marad. Bár elgondolkodtam pld egy FX4100-ason helyette. Ott nem csak marginális különbség lesz
-
amol
addikt
Nem teljesen ugyanaz mert a 215 alap órajele 2.7 a 145-ösé pedig 2.8 és 2x512kb helyett 2x1MB a L2 cache szóval tuning nélkül erősebb.
12% OC-nél már kellett egy kis feszemelés, 3136MHz-en passmark 1536.Nekem sem kell külső IC csak be kell kapcsolni BIOS-ban az UCC-t ami nyitja a magot. Nyitás után ez is többet tököl de mintha utána is később jönne a post, nem vagyok benne biztos.
-
MMIX
addikt
MSI 760GM-P23 (FX) 10.590 Ft
• Unlock CPU Core: Unlock hidden CPU core and potential
-
brendonka23
tag
köszi szépen a válaszodat!azt szeretném kérdeznin tölled vagy aki tud rá válaszolni,hogy a leirtak alapján,és a képet amit feltöltöttem,mindenrendben van e akkor a 4maggal nekem?és hogy nyugott lehetek e igy használni a gépet?eddig játszottam is és nem ment feljebb a cpu-m 50foknál feljebb,ahogy leirtam prime 95el,volt 58fok a cpu gyári hütésel!válaszotokat előre is köszönöm!
-
Joseppe210
tag
Köszönöm, a gyors és mindenre kitérő segítséget. Sikerült is megoldani a problémát. bár én is csodálkozom a cpu-z 160w-ján. De gondolom nem ismeri ezt a b55 processzort azért írja ki ezt a marhaságot. Mondjuk azért hozzávetőlegesen nem lenne rossz tudni kb mennyi az annyi., Nos nekiálltam tesztelni. Futtattam egy 3d mark2011-et egy frash diagnose nevü progit és a hot cpu testert. És jáccottem meg filmet konvertáltam ezerrel, A teljesítmény fülön nézegettem a magokat és mind dogozik rendesen. Ja a prome95 öt is futtattam vagy 4 órát aztán meguntan. Mondjuk alapfeszen a prime95 kifagyott. 1,25v-on. Adtam neki 1,3v-ot fórumozgatások alapján és azzal megy rendben. A tesztek is meg minden. Mindenesetre most visszaállítottam alap 2 magra gondoltam a játék nem gyorsabb filmet meg most nem szerkesztek, gondolom fogyasztásilag sem mindegy. De azért is lehet hogy nem tapasztalok fps- gyorsulást mert a vga-m nem valami topp kari. Egy ati shappyre radeon hd 5670 1Gb ddr3 dx11 750Mhz gpu. Ha már az alising és a vsinc be van kapcsolva akkor receg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest