- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
1600/1605t-t kéne kiírnia.Lehet amiatt van,mert a deszka egyáltalán nem támogat szorzó zár nélküli X6-os procikat,de csak tippelek...Milyen feszen használod?Nekem sikerült egy olyan lapot kinyírnom 1.4v-n egy magfeloldott B50-essel.Gyenge tápellàtó szekció,nem nagyon feszegetném azzal a lappal a határokat,úgy hogy csak óvatosan.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Randiguru #7957 üzenetére
Elméletileg oldható,ha nem hibás a 4. mag,de én két olyan lappal is beszívtam a magfeloldást,nem nagyon ajánlanám..Van egy két ember akinek jól működött és vagyunk jó páran aki örült,hogy megszabadult a 960-as Asrock laptól.Bűn gyenge táp rész,forrósodik,az NB-t órajelét levitte és nem működött magfeloldás esetén a CNQ(nem szabályozta a feszt nyugalmi állapotban,fixen ment).A baj csak az,hogy ebben az árban ez a lap van és snit.
Ui:ASUS M5A78L-M LX3-ban volt már több sikeres feloldás,itt is van fórumtárs aki használja.Finoman szólva is jobb lap és nem is kerül sokkal többe(én ennek a nagy tesóját használom).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Askformore #7928 üzenetére
Ha jól rémlik azzal a lappal sehogy sem fog sikerülni.Az 970-lapkészlet nem képes magot oldani,csak külső chippel ami ez nincs(azt hiszem az R 1-es verzió még tudta).Van egy Core Unlocker nevű akármi amivel az FX prociknál le tudod tiltani i a magokat,de kb. ennyi.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Az NB maradjon 2000mhz ami ugye AUTO beállítás(ha csak nem akarod húzni feljebb a procit,de ez már más sztori és az alulfeszből gondolom nem is ez a lényeg) .
Az NB fesz is maradhat gyárin ami ha jól emlékszem 1.100v,de ha ennyire benne vagy az alulfeszelésbe akkor azt is csökkentheted.Javul a fogyasztás és a hőfok is.Én így használom az enyémet,igaz ez Athlon II X3 455@B55 és Asus M5A78L-M USB3 és 8gb ram.A képen a lényeg,hogy nálam az NB 2120 MHZ-n megy 1.0625 feszültségen(ki is van centizve rendesen). Hasra ütés szerűen én azt mondanám,hogy a 2000 NB freki mellé és azt beleszámolva,hogy a Phenom II az L3 miatt kicsit több NB feszt kér én egy 1.08v-vel kezdenék,de ha gyárin hagyod akkor is teljesen jó
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7830 üzenetére
Nála valami CPU-Z baromság lehet,mert a Propusban az életben nem volt L3.Volt olyan Propus proci ami magfeloldás után élből Deneb lett és volt is L3,de az más tészta...Érdekes kis link.Alap szabály,hogy a CPU fesz nem lehet kisebb a CPU NB fesztől,de itt nem is kicsivel nagyobb és csoda,hogy működik
Egy szó mint száz,neked gyári Propusod van amiben nem tudsz semmit oldani.Nekem pl Rana x3 455-öm van amit feloldottam amiből lett Propus magos (és itt jön a képzavar)Phenom II x4 B55,de persze az L3-nak nyoma sincs így inkább ez sima Athlon II-es.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7827 üzenetére
Elméletileg ezek után semmit,mert magától meg kéne megjelennie az ide vágó infóknak.Milyen magos a 640,mert ha Propus akkor nincs L3 benne,csak a Deneb magosoknak.
Ha a kezdő képen megjelenik az X4 felirat egy stilizált proci fölött akkor aktív a feloldás.Nézd meg CPU-Z vel,hogy mi a stájsz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7825 üzenetére
Ha jól emlékszem ha aktiválod a magfeloldást automatikusan megjelenik(most nem vagyok otthon így nem rémlik pontosan)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Hardver Arc #7823 üzenetére
unleashing mode aktiválva van,mert az kell hozzá.Ha meg ezek után sem találsz benne l3-at akkor nem is oldható a prociban(mint nálam sem).
-
Milka 78
nagyúr
Fordulj hozzám bizalommal!
Én sem találtam elsőre és volt egy olyan problémám,hogy a CNQ-nem működött ha az unleashing mode-ot belőttem(tehát fix feszem volt ha 4 mag ment),de szerencsére BIOS gebasz volt csak és egy másik verzióval szépen működik is azóta.Én még 13400-ért vettem,mert még el is írták az árát
Különben tényleg röhej,hogy milyen zökkenőmentes procik ezek,főleg,hogy a 2500k-val is szívtam nem is keveset és a 3570K-val sem felhőtlen az életem(bár ez működik,csak fűt és zabál mint az állat).Kész felüdülés a régi Athlon II-es széria.
-
Milka 78
nagyúr
Asus M5-ösökböl a 78-asok oldanak magot,de itt egy példa a 970 Evo-ra.Ugyan akkor mintha halottam volna(külföldi fórumon),hogy az első kiadás még oldja a magokat csak az R.2 nem,de ezt megerősíteni nem tudom én sem.
-
Milka 78
nagyúr
Szerintem ezt nem ide akartad írni hanem amilyen asztalai gépet topickba.Viszont ennyiből nem fogsz összerakni semmilyen időtálló gépet,legalább is Xbox pótlásra nem
X3 450 itt a PH-n használtan 11000ft
BIOSTAR A960G+ alaplap(full fapad) 10600ft.
2x2gb 1333mhz-s CSX memória 9000ft
A maradékba belefér egy 5770-6770-es vga.
Azt azért tudni kell,hogy egy Crysis 3,BF3,Bioshock Infinite(tehát új játékok)alatt erősen elvérzik a motyó így le kell majd venne a felbontást+butítani a grafikát.Régebbi játékokkal azért már el fog boldogulni. -
Milka 78
nagyúr
válasz
ThinkAgain #7689 üzenetére
Mint már Gyufaaa kolléga is célzott rá...olvass!kb 16 hsz-el van feljebb a válasz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
juve600 #7686 üzenetére
Ezt találtam róla:
CPU Core On/Off Function
CPU Core Activation [Auto]
This item lets user turn off cores except core 1, user can turn off 2nd, 3rd, 4th, 5th, etc core
manually. Configuration options: [Auto] [Manual]Itt elméletileg lehet kapcsolgatni a magokat,de hogy ez csak a AM3+-os procik magjai letiltására vonatkoznak(elméletileg ezt írja a manual) e,vagy az AM3 procik tiltott magjainak feloldására is jó az kérdés.Minden esetre nyomát sem látom az M5A78-as lapok bios-ában lévő Asus Core Unlocker funkciónak...Alapból a 970-es lapkészlet nem támogatja a magfeloldást,így ha a gyártó nem oldotta ezt meg külső chipről akkor nem fog menni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Kisbocs06 #7676 üzenetére
Ennek a kritériumnak az Asrock 960GM-U3S3 FX-as lapja felel meg,de azt pont nem ajánlom.Bűn rossz lap és nem keveset szívtam vele,majd a második csere után meguntam a szenvedést.Baromi gyenge 3+1-es tápellátás,droppol mint az állat és melegszik és még sorolhatnám...Igazság szerint a SATA3-mal van a gond,mert nem nagyon van Int.vga-s lap a piacon ebben a párosításban.Én egy ASUS M5A78L-M USB3-at használok a legnagyobb megelégedéssel,megfeloldott,kissé húzott B55-ös procival,viszont Sata 3 az nincs rajta.Én ssd-t használok,de semmi különbség nincs a Sata 2-es Sata 3-as használat között(win indulás,program használat,stb...),de az ssd-s topickban is megerősítik a szavaim.
Ha meg mindenképpen ez az összeállítás kell akkor itt a PH-n vannak használt lapok mint EZ és EZaz igen csak jó fajta lap.Mindkettő jó a magfeloldásban,van minden rajta amit akarsz és igen csak strapabíró lapok.Nálam viszont Ő a befutó,mert ugye ebbe még AM3+-os procit is tudsz pakolni így a fejleszthetőségről sem kell lemondanod -
Milka 78
nagyúr
Az NB a memória vezérlő-t jelenti.Ha nagyon leegyszerűsítem akkor az NB-t húzol akkor a memória vezérlő egy egység alatt több adatot tud feldolgozni.Ez akkor is igaz ha nem igp-t használsz.Amikor 955be-m volt akkor ha nem is sokkal,de az FSB/NB-vel tuningolt 3700mhz jobban mozgott mint a sima szorzó tuningos...igaz mint mondtam nem eget rengető az eltérés.Nálam azért volt minden morzsára szükség,mert 6870CF-et hajtott amihez kevés volt még 4ghz-n is a proci...Nálad igazság szerint nem is a tunigról van szó,hanem a memória vezérlő stabilitásával van baj 4 magnál(legalább is erre gyanakszunk).Két megoldás létezik.Vagy lejjebb veszed az NB szorzót x9-re(ilyenkor lassabban megy a memória vezérlő,mint a gyári érték,viszont valószínű ehez a csökkentett sebességhez nem kell annyi fesz).Vagy adsz még az NB-nek + feszt és nem babrálod az NB szorzót.
Mint a fenti szösszenetből is kiderül neked is van csak máshogy hívják.Nálad ÍGY nézhet ki.
-
Milka 78
nagyúr
A poén kedvért leveheted 1800-ra ha nem akarsz NB-feszt állítani(ha lejjebb veszed kevesebb fesz kell neki)Mondljuk én inkább szeretem NB-t magasan tartani és egy kis plusz feszt adni,mert ha kicsit is,de jót tesz a teljesítménynek.Prime-on min futtattad?
Közben EZT figyelmesen olvasd el,mert ebben minden benne van ami kell neked
Idézet a fenti műből:
"Small FFTs leginkább csak a CPU magokat hajtja meg, tehát az L3 cache, NB(IMC), memória modulok nem sok terhelést kapnak. Ezt csak a CPU stabil órajelének belövéséhez használjuk. A harmadik, Blend már mindent megtornáztat, beleértve a memória alrendszert is. Érdemes megjegyezni, hogy a Blend teszt kevésbé "fűti fel" a CPU-t, mint a Small FFTs.
Aki C3 stepping-es processzorral rendelkezik az a CPU magok stabilitásának kiderítéséhez mindenképpen futtassa le a középső In-place large FFTs tesztet is! Előfordulhat hogy még a Small FFTs-en több órán át stabil a CPU, addig a large FFTs mellett percek alatt elhasal. Természetesen ilyen CPU esetében csak akkor stabil a rendszer ha ez utóbbi teszten is átmegy.
Amennyiben a beállítások nem tökéletesek, az adott szál hibával leáll és ez a rész zöldről piros színre vált. Rosszabb esetben BSOD (kék halál), hirtelen újraindulás vagy fagyás következhet be. A K10/K10.5 esetében általában a sima fagyás (értsd: megáll minden, de az utolsó képkocka a képernyőn ragad) vagy hirtelen újraindulás arra utal hogy a CPU magok nem bírják a tempót. A BSOD és a Prime95 leállásos hiba pedig valamilyen NB/L3 vagy memória beállítási problémára utalhat. Természetesen kivételek mindig vannak"
-
Milka 78
nagyúr
Callisto magos procikba fel lehet oldani a tiltott magokat(már ha nem hibás).Van itt egy két kolléga aki 3-4 magosan használja.
hardtechno92 : A procinak csak akkor adj 1.5v-t ha el akarod füstölni a lap tápellátó részét.Nekem is sikerült egy hasonló Asrockba
elméletileg ha minden okés a prociban akkor 1.320 körül mennie kéne.Nekem pl. Propus magos B55-öm van(mondjuk ez elméletileg kevesebbel is béri) és vígan megy 1.320v-n 3500mhz-n.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
brendonka23 #7593 üzenetére
Szerintem ez totál a te döntésed.Én 4 magot használok,mert van egy pár online flash játék aminek tetszik a 4 mag és ha már megy mind a négy akkor használjuk is.Ha meg komolyabb game-kat is nyomsz akkor egyértelműen jól jön a 4. mag.
mcs : Annyiért procival együtt kapod az említett deszkát
->[link]
-
Milka 78
nagyúr
Ez szerintem a hét kérdése is lehetne!
Szerintem a jelenlegi lappal nem fog menni a drágalátos "unleashing mode" miatt(hogy ezt miért kellett berakni nekik
).Ha nagyon kolyan gondolod akkor lapcsere kell.A 870 extreme3-al(Rev.1) ha jól emlékszem be tudtam így külön kapcsolgatni a magokat és az L3-at,ráadásul nincs semmilyen "b@rom mode" sem,hogy bonyolítsa az ember életét.
-
Milka 78
nagyúr
a magfeloldásnál autómatikusan engedélyezni kell,mert ugye nélkül nem old fel semmit.Ha a fesz fixálós/cnq-s hibára gondolsz akkor nekem nem sikerült az M5A78L-M-LX-el,bár egy régebbi biosal sanszos lehet.Én éppen ezért cseréltem le egy M5A78L-usb3-ra és ott egy régebbi bios-al(1203) megy a feszszabályzás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
djdaniel #7585 üzenetére
Nem az lesz.Az opciót a BIOS->ADVANCED->JUMPER FREE...->és ezen belül a VDDNB Over Voltage opció ami alapból AUTO-n van.Ha nem tuningolsz fsb-t akkor ezt lehet csökkenteni.Ha jól emlékszem alapból 1.1000v-t kap,de gondolom lapja válogatja.Oli eme gyöngyszemében látható,hogy milyen NB sebességhez milyen fesz dukál(ez utóbbi is procinként változhat).Nálam 2120-on megy az NB(memória vezérlő),ennek ellenére egész jól tudtam csökkenteni.Persze ráment 2-3 napom,hogy kitapasztalja,hol nem fagy szét a gép,de erre találták ki a Linx-et.Most bios szerint 1.3088v procifesznél(cpu-z szerint 1.320v) és fent említett 1.056v-s NB fesznél tartok(ez alatt már fagy hibázik.Így jóval hűvösebb a proci és a fogyasztása is egész baráti lett.Az egész gép energia takarékos módban (22-es nem ledes)monitorostól routerestől,6450-es vga-val,tokkal vonóval eszik kb 100-103 wattot netezés közben és durván 70 vatt körül eszik torrentezés alatt kikapcsol monitorral.
Szerintem érdemes kitapasztalnod,hogy mit lehet csökkenteni,mert van egy két jótékony hatása,de nem életbevágó.Viszont elég sok türelem kell hozzá.Első lépésben nézd meg,hogy tuti stabil e 3300mhz-n a procid az alap(AUTO) feszültségen.Ha stabil kezd el kis lépésekben csökkenteni a feszültségét(Szerintem próbáld 1.310v-n,de ez eléggé sacc-per kb,mert lehet az én procim máshogy viselkedik mint a tiéd).Ha ezt belőtted,hohy melyik az a legalacsonyabb fesz amin még stabil és még van energiád akkor belekezdhetsz az NB fesz csökkentésébe.Egyszerre ne állítgasd,mert könnyű belezavarodni és nehezebb kiszűrni a hibát.
Jó szórakozást! -
Milka 78
nagyúr
válasz
brendonka23 #7579 üzenetére
Megérzés!
Különben nagyjából tudtam,hogy alap hangulatban 30 fok körül van aproci.Ráeresztettem egy Linx-et és az a hőfok ami elkezd őrült módon emelkedni(ez esetben az AUX)na az a procihő.
djdaniel: Nálam ugyan az volt a helyzet mint nálad(proci+magfeloldás+lap ugyan az). Valamiért a lapom megőrült és elszállt a cnq félig meddig...Órajel szabályzás működött,de a feszt nem szabályozta magfeloldva.Ha ez nálad nincs akkor szerencsés vagy.Elméletileg 1.300 körül ha megy a 4 mag 3300mhz körül akkor nincs baj,mert az még befér a tdp keretbe.Az NB feszt(ha jól tudom alapból 1.100v)csökkentsd le,így tovább csökkented a terhet ami a lapra nehezedik.Nálam X3 455@x4 3500mhz(212fsb) 1.318v-Nb 1.0560v+M5A78L-USB3(erre cseréltem a másik Asust).
-
Milka 78
nagyúr
Véget ért a magfelóldós,NB-HT-CNQ-s kálváriám.Egy Asus M5A78L-M-USB3-al.Két hulladék 960-as után végre nyugi van és minden működik
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ebegab92 #7508 üzenetére
Nálam is hülyül a deszka.Nekem megy rendesen 3300mhz-n magfeloldva,de az NB-HT kettőst leveszi 9x-es szorzóra.Baromi dühítő,de ami a legjobb,hogy simán 3 maggal is ezt csinálja.Ha meg manuálisra állítom a fesz szabályzást akkor be tuom lőni a 10-es szorzót viszont a CNQ-t részlegesen bukom.Az órajelet szabályozza,de a fesz állandóan a beállított értéken pörög és külön Tweaker programmal sem tudok belenyúlni.Amúgy rohadt nagy eke lap.Baromira lassan bootol és a leállításnál többször is le föl pörgeti a vinyómat.Nagyon utálom!
Én is cserélnék,de mATX-es lap jó csak nekem.Az Asus 760-as(M5A78L-M-LX) is hibás e téren.Az teljesen jó minden téren,viszont magfeloldásnál automatikusan fixre lövi be a proci feszt,így az is bukó.Lehet használtan kéne szereznem egy 880-as Asus-t,mert az van mATX-ben,de baromi elkeserítő,hogy milyen tré deszkákat adnak ki újabban.
-
Milka 78
nagyúr
Azért érdekes jószág ez az Asrock 960-as.Ha AUTO-n hagyom a procifeszt akkor szépen szabályoz,de ha belenyúlók akkor egyből kilövi a cnq-t.Ez még nem is lenne gond,mert 1.312v-n simán megy 3450 felett is(még nem találtam meg a végét,de az már nagyobb gáz,hogy mind a HT-t mind az NB-t 9-es szorzóra rakja(1800mhz) ami azért eléggé gáz.Ha meg manuálisan belövöm 10x gyárira akkor cnq bukta.Kész röhej,hogy a gyári szint alá lövi be a memória vezérlőt,ami érezhetően lassítja a procit
-
Milka 78
nagyúr
Megoldódott.Egy sima mezei Asrock 960-assal már megy a szabályzás.Ez is csak 3 fázisú,de gond nélkül megy.Úgy fest az Asus 760-asában volt egy olyan opció,hogy magfeloldás esetén minden feszt rádob a procira és innentől bukó a cnq.Ha meg kinyomtam akkor nem működött a feloldás.Ezen felül a szoftveres szabályzás sem működött legalább is a szorzón kívül nem volt hajlandó változtatni.
Fázisokkal nem lesz gond.3300mhz alulfeszelve 1.285v,de lehet megy ez még lejjebb is.L3-nak sajnos a nyomát sem látom,bár PH II-esnek látja a cpuz -
-
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem.Szert tettem egy X3 455-ös procira ami szépen megy B55-ösként 3300mhz-n.A baj csak az,hogy akár mit csinálok nem megy a CNQ(x3-ként minden okés).Olvasgattam,hogy 760-as lapnál(ASUS M5A78M-LX) ha bármit is auto-ról elállítok akkor bukom(bár nekem ha minden auton van akkor sem megy).Van valami megoldás amivel ki tudnám kerülni ezt a hibát?
-
Milka 78
nagyúr
Üdv emberek!Van valaki aki látott már 640-est aktív L3-mal?UCC-s lapom van.L3 AUTO+UCC is bekapcsolva,de a cpu-z szerint nincs semmi változás...olvastam vissza és láttam ,hogy nem egyszerű a kérdés...lehet fizikálisan van tiltva?
-
Milka 78
nagyúr
Srácok én vágom csak nekem is megy 1600Mhz-n igaz sokat nem dob rajta,de ha már megveszem cl7-es memóriának akkor az mennyen is annyin...Inkább az időzítés ami igen is fontos az AMD-nél,na azt nem lehet értelmes szintre csökkenteni.A probléma lényegével foglalkozzunk.Lap,memória és tápcsere után ugyan az a gebasz.Csak a proci a változatlan.Kizárásos alapon itt a bibi.Na már most tessék segíteni a fent említett kollégának,mert vagy a memória vezérlő(i3)szerencsétlenkedik,vagy valami más a prociban és ezt kéne orvosolni.Én ugyan így belehasaltam egy ilyen prociba.Volt memória és lap cser és a végén meguntam és szerzetem egy gyári 4 magost.Azóta boldogság,de nem is ez a lényeg
.Szerintem ott valami bios beállítási hiba lehet és ezt kéne kiszűrni,de mivel én nem vagyok magfeloldó mágus inkább tőletek kértünk segítséget
A kolléga(V.Dave) úgy láttam jelentkezett is és mivel nála van a baj ő bővebben tudna mesélni a storyról.
-
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!Lenne egy történet amit megosztanék veletek.Kéne minnél több ötlet és hozzászólás,hogy mi lehet a bibi.Van egy fórumtárs(
V.Dave) aki olyan hibával talált meg,hogy a CSX CEC 1600Mhz-s memóriái csak cl9 vagy éppen cl 10-es beállításokkal fut és ha normálisan akarja használni egyből eldobja magát a proci.Én ugyanilyen memóriát használok és vígan fut cL7-ben 1600Mhz-n vagy 1333Mhz-n cL6-ba.A fórumtárs felszívta magát és vett egy GA-890GPA-UD3H-es lapot,tápot és G-Skill Trident ] F3CL9D-4GBTD (2Gx2) memóriákat(azt hiszem 1866Mhz-s és a lap is támogatja,benne van a támogatott memóriákban ez a tipus).Gondolta minden megoldódik,de a hiba ugyan úgy maradt.A gép egyből szétfagy ha normális értéken akarná hajtani a memóriákat.Amúgy működik,de max. 1600mhz-n és ahogy halottam cL 11-ben megy.Amúgy a lap támogatja 2000Mhz-ig a memóriákat.Én elsőre is azt mondtam,hogy a proci a ludas,talán a memória vezérlő.amúgy ő is unlockolt procit használ,de majd ide irányítom és bővebben elmondja...Szerintetek mi lehet a ludas és mi lehet a megoldás,mert most már engem is érdekelne a megoldás. -
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!Ez a lap [GA-890XA-UD3 (rev. 1.0]képes a magok feloldására?A Rev.2-esben van egy autó unlock funkció,de a rev.1-esben nyomát sem látom.Nem tudna valaki perfekt angol tudású kolléga utána nézni,hogy menne e a Rev.1-es ben egy B50-es?Nem szeretnék mellé nyulni
Előre is köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged